Offrea Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik plaatste een aankondiging om graszoden te leggen. Vrij snel kreeg ik een telefoontje van Tim de Tuintrimmer uit Eppegem. Hij kwam ter plaatse kijken om het probleem van het gazon in te schatten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Bij totaalrenovatie van onze badkamer werd ons Vloeren Liessens uit Heule als hun partner aangeboden. Deze firma is werkelijk een drama. Geen afwerking volgens de afspraak; geen enkele timing, de vl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn woning had stormschade opgelopen en aldus moest ik op zoek naar een vakman. Dit bleek een zeer moeilijke zoektocht; ik had initieel een tiental dakwerkers uit de regio (Waasland) gecontacteerd en... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Buiten dat wat al geschreven staat... Komt dit er nog bij: tijdje geleden contakt gezocht met deze firma, van hun geen directe reactie ontvangen, wel allerlei mail van onbekende, soortgelijke bedrijve... Näytä lisää

1. Urakoitsija
  2. Yleismies
  3. Verkkomarkkinointipalvelu

Yrityksen kirjoittama

Gun jezelf een zorgeloos bouwtraject binnen jouw budget. Voordelig bouwen en verbouwen start hier!

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Waardeloos

Waardeloos
Opdringerig
Veel mail en geen offerte zoals beloofd

11. elokuuta 2021

Dag Ronny,

Bedankt voor je reactie.
Jammer dat je niet tevreden bent.
Ik zie echter dat je aanvraag dateert van gisteren. Heel wat partners hebben belangstelling getoond, en 3 installateurs hebben ingetekend op jouw vraag. Je kan één van de komende dagen offertes verwachten.

Snelle respons

Snelle respons, onmiddellijk verschillende glazenwassers gevonden die een offerte konden maken.

5. elokuuta 2021

Dag Lode,

Bedankt voor de positieve feedback!
We zijn blij dat onze service werkt voor jou.

Saanut 5/5 tähteä

Fast and professional reactions.

Fast and professional reactions.
Meanwhile we have three appointments and we got already an interesting offer,

4. elokuuta 2021

Hi Dirk,

Thanks for your reaction!
We're glad to hear our service works for you.

Saanut 5/5 tähteä

Offrea is een bedrijf waarmee je een…

Offrea is een bedrijf waarmee je een fijne en eerlijke samenwerking kan opbouwen. Eerlijke service

Dag Nik,

Bedankt voor de positieve feedback!
We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze samenwerking.

Saanut 4/5 tähteä

Al veel nieuwe klanten gevonden via…

Al veel nieuwe klanten gevonden via deze weg. Voor mij werkt het systeem dus zeker.

Dag Jeroen,

Bedankt voor de reactie!
Fijn dat ons systeem werkt voor jou.

Saanut 5/5 tähteä

Eerste ervaring - toppie opvolging!

Eerste ervaring, zeer tevreden. Werd binnen de 24 u. na ingeven van mijn aanvraag al opgebeld om te checken of ik respons had van aanbieders (wat niet het geval was). Na tussenkomst van de lieve dame bij Offrea kreeg ik enkele uurtjes na het opvolgtelefoontje al een oproep van een aannemer, die binnen de 48u. op zijn beurt een kijkje kwam nemen. Zeer aangenaam te ervaren dat er nog mensen in deze wereld zijn die er wakker van liggen dat medemensen verder geholpen worden!

Dag Chantal,

Bedankt voor de fijne reactie!
We zijn blij dat je tevreden bent van onze service en werd verdergeholpen door één van onze partners.

SNELLE REACTIE GEKREGEN

SNELLE REACTIE GEKREGEN
Met vriendelijke groeten,

24. heinäkuuta 2021

Dag August,

Bedankt voor de fijne reactie!
We zijn blij dat onze service werkt voor jou.

Saanut 2/5 tähteä

Offrea en aannemer KS Electric…

Hebben mij ook een aannemer KS Electric aangewezen die totaal niet betrouwbaar is. 6 maanden lang en verschillende afspraken ( 9) niets uitgevoerd.
Ik heb mijn klacht naar Offrea gericht en deze hebben 1 maal contact met hem genomen. Gaven mij de raad om verzoeningscommissie bouw in te schakelen of anders gerechtelijke stappen. Daar stopte het voor hun ! Heb daarna een review van de aannemer op hun site geplaatst maar nooit verschenen !
Nooit nog een aannemer of dergelijke via Offrea !

29. kesäkuuta 2021

Hallo Dimitri,

Wij dragen de tevredenheid van onze aanvragers hoog in het vaandel. Uw klacht is dus zeker niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben de afgelopen weken hiervoor een intern onderzoek opgericht. Hieruit blijkt dat KS Electric geen bewijs kan voorleggen dat uw klacht ongegrond is. Daarom hebben wij de samenwerking dan ook onmiddellijk stopgezet.

Ook reviews ondergaan eerst een manuele controle, vandaar dat deze niet meteen worden gepubliceerd. Aangezien KS Electric niet meer op onze website verschijnt, kunnen we de review dus niet meer publiceren. Daarvoor heeft u een review kunnen achterlaten op de onafhankelijke beoordelingswebsite Homeproved.com om toekomstige gedupeerden in te lichten.

Nogmaals willen wij benadrukken dat we betreuren dat u door deze firma werd gedupeerd en u bedanken om ons hierop attent te maken.

Saanut 1/5 tähteä

Pas op voor oplichters onder de aannemers !!!

Ik ben opgelicht door een aannemer die jullie mij hebben aanbevolen . Doe geen zaken met K.A.J. construct Houthalen-Helchteren .
Ik verwijder deze review pas als ik mijn geld terug heb .

20. kesäkuuta 2021

Dag Ivo,

Bedankt voor je reactie.
Jammer dat er in de samenwerking iets is misgelopen. Dat is uiteraard nooit de bedoeling.
Ik kan je meegeven dat we afgelopen week de samenwerking met deze partner hebben stopgezet.

Moest je bereid zijn je review te verwijderen omwille van deze situatie, dan appreciëren wij dat uiteraard enorm.

Alvast bedankt!

Geldwolven en meer niet.

Reeds meerdere malen gebeld en mail verstuurd dat ik contract wil stopzetten.
Op mails gewoon geen reactie enkel facturen sturen voor niet gebruikte diensten en dreigen met deurwaarders.
Ik raad jullie nergens aan,gewoon een bende oplichters.
Er zijn genoeg klachten over jullie werkwijze te vinden,men zou denken dat er hier lessen uitgetrokken worden,maar helaas.

14. kesäkuuta 2021

Dag Tom,

Bedankt voor je reactie.
Jammer dat je niet tevreden bent van onze service. We moeten echter elke klant gelijk behandelen en doen dat dan ook.
Voor extra vragen ivm de stopzetting van je contract kan je steeds bij de klantendienst terecht.

Saanut 3/5 tähteä

Geen garantie voor goede vakman

Niet alle adverteerders zijn goede vakmannen en je kan niet vertrouwen op de reviews . Onze niet zo positieve review over Tegelwerken Geert , Hasselt werd niet gepubliceerd. Navraag bij Offrea leerde dat er niets mis was met de review maar dat Geert De Brauwer zelf niet akkoord ging met de publicatie .We kregen dan de raad om onze review te plaatsen op homeproved.com

8. kesäkuuta 2021

Dag Nicole,

Bedankt voor je reactie.
Op hun Offrea-profiel kunnen vakmannen inderdaad zelf de reviews 'selecteren'. Homeproved daarentegen publiceert alle waarheidsgetrouwe reviews. Het is inderdaad een goed idee om de review daar te plaatsen, zodat je andere (ver)bouwers kan verderhelpen.

Geen offertes ontvangen

Geen offertes ontvangen. Wel 2 telefoons gehad deze mensen hadden een verkeerd adres doorgekregen. 1 persoon is langsgeweest en heeft dan geen offerte meer gestuurd. De andere hebben op het moment van de afspraak gemaild dat het verzet moest worden maar ook niet meer gehoord. Ik ben hier dus niet geholpen maar heb wel al m'n gegevens doorgestuurd aan offrea. Ik kan bovendien niet inloggen op het platform, maar krijg wel mails in m'n mailbox. Dus achterliggend circuleren mijn gegevens dan wel. Graag wens ik dat mijn gegevens gewist worden en wens ik geen mails meer te ontvangen. Mvg

15. huhtikuuta 2021

Dag So Fie,

Bedankt voor je reactie!
Jammer dat je ontevreden bent over onze service. Zou je even een mailtje kunnen sturen naar charlotte@offrea.be? Dan bekijk ik het, zowel je offerteaanvraag als je gegevens.

Alvast bedankt!

Charlotte

Vlot verloop.

We kregen een duidelijk in te vullen formulier voor onze wensen.
Na het versturen ervan kwam er al heel snel respons.
Het is nu afwachten of onze keuze van een vakman ook goed zal zijn.
Alles is bij Offrea in elk geval vlot verlopen.

1. maaliskuuta 2021

Dag Andries,

Bedankt voor je reactie!
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.

Veel succes met de werken!

Uitstekende doorverwijzingen

Snelle reactie, uitstekende vakmannen, en ook vakmannen die niet alleen effectief reageren maar met serieuze offertes afkomen. Eigenlijk niet te kloppen.

24. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Via deze weg heb ik een offerte…

Via deze weg heb ik een offerte gevraagd voor aanleggen nieuw gazon in de achtertuin. Verleden jaar heeft Tim Buelens, tuintrimmer uit Zemst dit werk gedaan en we zijn er heel tevreden van. We hebben een mooi, nieuw en groen gazon. Wij doen zeker nog een beroep op zijn diensten.

24. helmikuuta 2021

Hallo,

Bedankt voor je reactie!
We zijn blij dat jullie via Offrea een geschikte vakman hebben gevonden.

Team Offrea

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin