Nyhavn Rejser Arvostelua 608

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, først på safari og dernæst i Stellenbosch og Cape Town. Det var på alle måder en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hjemme fra Japan igen efter en super rejse, kan vi kun anbefale Nyhavn Rejser/Dorte Mouritzen. Klasse arrangement.

Saanut 5/5 tähteä

De er meget professionelle på den nærværende og opmærksomme måde. Hurtigt svar på alle vores spørgsmål og proaktive. Fedt med deres egen app, hvor der står alt om rejsen, hoteller, visum osv.

Yrityksen tiedot

1. Matkatoimistot
  2. Risteilyvarustamo
  3. Risteilymatkatoimisto
  4. Matkanjärjestäjä
  5. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

I Nyhavn Rejser søger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trække på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netværk. De har prøvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine ønsker og forstå præcis, hvad det er, der vil opfylde dine drømme. Det, der er bedst for andre, behøver ikke være det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Den skønneste rejse til Japan

16. huhtikuuta 2026

Kære Torben

Stort velkommen hjem – og tusind tak for jeres tilbagemelding!

I min optik er Japan et helt unikt rejsemål med en fantastisk kombination af kultur, natur og store kontraster – og det glæder mig at høre, at I har haft en super rejse og fået en masse gode oplevelser med undervejs.

Også tak for de rosende ord om min dygtige kollega Dorte – jeg bliver altid så glad når vores seje rejsekonsulenters viden, erfaring og rådgivning bliver fremhævet i disse anmeldelser, da meget af rejseplanlægningen jo netop er båret af deres kompetencer. Jeg viderebringer fluks de rosende ord til Dorte.

Tusind tak for at dele jeres oplevelse.

Tina (og Dorte)

Enestående ferie i Sydafrika og Mauritius

Vi har alle fem haft verdens bedste ferie, og vi kan slet ikke få armene ned! Jeg kan simpelthen ikke give Martin nok ros, for det hele var helt fantastisk og meget mere, end vi havde turde håbe på.
I Sydafrika er samarbejdspartnerne yderst effektive og meget venlige, og det var fantastisk at blive taget godt imod allerede ved gaten efter en lang flyvetur. Vi var kun vores familie på det lille safarifly til Madikwe, og det var en super flot tur. Tuningi Safari Lodge er et pragtfuldt sted, og deres øje for detaljer er enestående. Vi fik den erfarne Gavin som vores ranger, og vi var smadder heldige at se en hel masse dyr (herunder the big 5 på en dag + cheetahs, black rhinos og african wild dogs). Efter safarien ventede Mauritius, og her var oplevelsen ved ankomst ligeledes i top både i lufthavnen og på hotellet. Vi nød dagene i poolvillaen, ved stranden og med hotellets mange aktiviteter, og igen var serviceniveauet højt og behageligt.
Jeg er flere gange blevet spurgt, hvorfor jeg dog ikke bare sammensatte rejsen selv, som jeg plejer, og jeg har fået bemærkninger om, at man kan gøre det billigere selv. Jeg er lykkelig for, at jeg bookede hos Martin og Nyhavn Rejser. Ikke alene fik de styret os uden om Mellemøsten, men Martin fik også fundet to fantastiske steder, der på hver deres måde passede perfekt til vores familie, og så var det enormt rart, at der var styr på selv de mindste detaljer på forhånd. Vi har alle nydt hver en time af ferien, og da vi kom hjem føltes det som om vi havde været væk i månedsvis, hvilket nok er det bedste tegn på, at vi alle sammen glemte alt om hverdagens hast og jag.

8. huhtikuuta 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for jeres helt fantastiske anmeldelse – man kan vitterligt mærke jeres begejstring! (og det smitter 😊)

Det er pragtfuldt at høre, at jeres rejse til Sydafrika og Mauritius blev så stor en oplevelse for hele familien, og at både safarioplevelserne og dagene ved stranden levede op til – og endda overgik – jeres forventninger.

Jeg er virkelig glad for at høre, at jeres safariophold blev noget helt særligt, og at I fik så mange unikke naturoplevelser og fik set SÅ mange dyr. Jeg synes personligt, at det burde være alle mennesker forundt at se dyrene sådan i deres rette habitat!

Kombinationen af safari og strand/afslapning er meget populær, og det er der en grund til. Det er vigtigt at have tid til at nyde og fordøje de mange (til tider overvældende) indtryk fra safarien, og det lyder til at at høre at opholdet på Mauritius gav jer både ro, forkælelse og netop tid.

Jeres rosende ord om min kollega Martin betyder rigtig meget for os. Netop det at finde de helt rigtige steder og sikre, at alle detaljer spiller – både før og under rejsen – er det, vi stræber efter hos Nyhavn Rejser. Det glæder mig at høre at Martin ramte plet, og at I oplevede fordelene ved kyndig vejledning og trygheden i at bruge et rejsebureau.

Tusind tak for jeres tillid – og for at dele jeres oplevelser så levende og generøst.

Vi håber, at minderne vil følge jer længe, og vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres næste eventyr.

Mange rejseglade hilsner - også fra Martin

Fantastisk tilrettelagt krydstogt

Nyhavn rejser v Pernille Kopperup havde tilrettelagt et krydstogt Singapore - Bali - Australien og det har været en sublim positiv oplevelse - A l t har fungeret til perfektion 👍 og . vi kan give vore aller bedste anbefaling 👏🏻

15. huhtikuuta 2026

Kære Henning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er så skønt at høre, at jeres krydstogt var en sådan en fantastisk oplevelse, og at alt fungerede perfekt undervejs.

Hos Nyhavn Rejser gør vi os umage for at sikre, at rejsen forløber gnidningsfrit, så man kan læne sig tilbage og nyde oplevelsen fuldt ud – så det er en stor fornøjelse at høre, at I har gjort netop dette!

Atter engang tak for jeres flotte anbefaling og tillid – og ikke mindst for at dele jeres oplevelse.

Mange rejseglade hilsner - også fra Pernille :-)

Der er styr på tingene

Der er styr på tingene. Super rejsekonsulent og god hjælp ved aflysninger mm

12. huhtikuuta 2026

Kære Jan

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet, at der er styr på tingene, og at I har fået god hjælp fra jeres rejsekonsulent –
også i forbindelse med ændringerne undervejs i forløbet. Netop tryghedheden og hurtig hjælp, hvis der opstår noget uforudset, er noget vi lægger stor vægt på hos Nyhavn Rejser.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og for jeres tillid til os.

Nok Danmarks bedste rejsebureau

25. maaliskuuta 2026

Kære Søren

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det glæder mig virkelig at læse!

Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet os som både nærværende og opmærksomme i planlægningen af jeres rejse. Det er uhyre vigtigt for os, at I føler jer i trygge hænder – både før og under rejsen.

Jeg er også rigtig glad for at høre, at I har haft glæde af vores app. Det er netop tanken, at alle rejsedokumenter og praktiske informationer er samlet ét sted – på en let og overskuelig måde. (personligt er jeg også selv stor fan af den måde, app’en tæller ned på, så man lige glæder sig lidt ekstra 😉)

Tusind tak for jeres tillid og for at dele jeres oplevelse.

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika arrangeret af Nyhavn Rejser

Det var på alle måder en fantastisk tur.
Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt levede op til vores høje forventninger.
Inden afgang havde vi god hjælp fra Nyhavns meget kompetente arrangører, under rejsen havde vi god gavn af Nyhavn appen (alle dokumenter/rejsedata samlet eet sted) og vores guider på turen var yderst prof.
Det var hverken første eller sidste gang vi vil bruge Nyhavn Rejser når turen skal være af høj klasse.

17. maaliskuuta 2026

Kære Susanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det glæder mig virkelig at læse!

Det er skønt at høre, at jeres rejse til South Africa levede op til jeres forventninger og blev en fantastisk oplevelse.

Hos Nyhavn Rejser lægger vi stor vægt på, at hver rejse hænger sammen som en helhed – fra den indledende rådgivning og planlægning til oplevelserne undervejs og selve gennemførelsen på rejsemålet. Derfor gør det mig ekstra glad, at I også fremhæver de lokale guider, som er en vigtig del af en tryg og gennemført rejseoplevelse.

Vi er også selv meget glade for vores rejseapp, så det er dejligt at høre, at I har haft glæde af den undervejs.

Tusind tak for jeres tillid – og for de flotte ord om vores arbejde. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres næste rejseeventyr.

Saanut 5/5 tähteä

Nyhavn rejser til NZ var bare perfekt.

Programlægningen fungerede suverænt og blev en god blanding af hvad vi ønskede samt input fra Nyhavn rejser til nye oplevelser. Problemer under rejsen som følge af dårligt vejr blev håndteret perfekt at Nyhavn rejser og ændringer aftalt hurtigt. Alt i alt havde vi en helt fantastisk rejse med god logistik, rigtigt gode overnatningssteder samt ikke mindst de arrangerede udflugter.

18. helmikuuta 2026

Kære Bjarne

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det er skøn læsning.

Det er dejligt at høre, at programlægningen fungerede så godt, og at kombinationen af jeres egne ønsker og vores input og viden skabte en rejse, der passede jer perfekt.

Jeg er også glad for at høre, at de udfordringer, der opstod undervejs på grund af vejret, blev håndteret hurtigt og smidigt. Når der opstår uforudsete situationer på en rejse, gør vi altid vores bedste for at finde gode løsninger, så rejsen fortsat kan nydes.

Tak fordi I rejste med os – og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en fantastisk tur til New…

Vi havde en fantastisk tur til New Zealand. Nyhavn havde organiseret både fly, hoteller, oplevelser og billeje og det fingerede rigtig godt og gav os nogle flotte oplevelser.

3. helmikuuta 2026

Kære Lars og Helen

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det er virkelig skøn læsning!

Det er superdejligt at høre, at jeres rejse til New Zealand blev så vellykket, og at både fly, hoteller, oplevelser og billeje fungerede godt undervejs. Når alle elementer i rejsen spiller sammen, giver det netop de bedste rammer for de store oplevelser undervejs.

Hos Nyhavn Rejser gør vi os umage med at sammensætte rejser, hvor både de praktiske detaljer og de særlige oplevelser går op i en højere enhed, så I kan læne sig tilbage og nyde eventyret.

Tak fordi I valgte at rejse med os – og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Vi bad Nyhavn rejser om at sætte en…

Vi bad Nyhavn rejser om at sætte en rejse sammen udfra nogle få ønsker fra vores side og det blev til en uforglemmelig tur til New Zealand og Australien i 6 uger.

27. helmikuuta 2026

Kære Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse – den gør mig usigelig glad!

Når man, som vi gør, lever og ånder for at skabe uforglemmelige rejseoplevelser, rammer tilbagemeldinger som jeres os lige i hjertekulen. Det er jo netop det, det hele handler om. Derfor glæder det mig også meget at høre, at jeres 6-ugers rejse til New Zealand og Australien blev en uforglemmelig oplevelse.

Vores specialisters erfaring og indgående kendskab til destinationerne gør netop, at vi kan sammensætte et personligt og gennemarbejdet rejseprogram.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og er glade for, at vi kunne være med til at skabe en rejse fyldt med gode oplevelser. Vi håber, at I vil kunne nyde minderne fra turen i mange år – og måske inspirere til jeres næste eventyr.

Saanut 5/5 tähteä

Nyhavn Rejser har igen hjulpet os med…

Nyhavn Rejser har igen hjulpet os med at planlægge det skønneste krydstogt nu fra Miami og til caribiske øer. Det fungerer bare med fly, overnatning og samarbejdet med Explora Journeys. Så dejlig en rejse.

14. helmikuuta 2026

Kære Bente

Allerførst; Velkommen hjem!

Det er superdejligt at høre at I har haft en skøn ferie og et godt krydstogt i Caribien.
Explora Journeys har jo nogle helt fantastiske skibe, og lyder til at I har nydt det.

Vi glæder os allerede til at sende jer på nye eventyr.
Mange rejseglade hilsner Tina, Nyhavn Rejser

Rejse til Costa Rica

Dorthe Mauritzen fra Nyhavn Rejser har hjulpet os med at planlægge en fantastisk tur, som opfyldes alles ønske, både børnenes, forældrenes og bedsteforældres. Alt det planlagte fungerede perfekt og vi fik under rejsen svar på alle spørgsmål, som dukkede op, af Nyhavns Rejsers lokale samarbejdspartner, som var disponibel på WhatsApp.

24. joulukuuta 2025

Kære Lina

Tusind tak for de flotte og rosende ord, som jeg glæder mig til at viderebringe og dele med Dorte.

Det er jo et fantastisk privilegie at rejse flere generationer sammen, og der unægtelig altid mange ting som skal gå op i en højere enhed, når så manges ønsker og behov tilgodeses - det glæder mig at høre at det er lykkedes Dorte så spot on med dette!

Vi håber at få lov til at skabe nye eventyr for jer, enten hele familien eller blot nogle stykker af jer, i fremtiden

Glade rejsehilsner Tina, Nyhavn Rejser

Unik og individuel rejseoplevelse

God og gennemarbejdet rejseprogram, der bare spillede hele vejen igennem, også når vi have brug for hjælp undervejs.
Vi er følt os set og hørt i forhold til de ønsker vi havde.

8. tammikuuta 2026

Kære Maria

Tak for din feedback på jeres rejse.

Jeg er superglade for at høre at I har haft en dejlig rejse, hvor der er taget hensyn til jeres individuelle ønsker. Det er jo formålet 😊.
Jeg er også glad for at læse, at vi har løst jeres udfordringer under vejs. Selvom vi ikke har guider på vores destinationer, kan vi altid fanges. Om ikke på kontoret, så på vores døgnbemandede vagt telefon.
Jeg skal hilse mange gange fra Per og ønske velkommen hjem igen

Med ønsket om en dejlig dag

Bedste hilsner Tina, Nyhavn Rejser

Saanut 5/5 tähteä

En rejseoplevelse i absolut topklasse

Jeg har netop været på en 4 ugers rundrejse i Australien med min mand og to voksne børn, og det har ganske enkelt været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.

Turen var ekstremt godt planlagt. På bare fire uger nåede vi at opleve utrolig mange forskellige dele af Australien. Alt spillede, og logistikken fungerede perfekt hele vejen igennem.

Vores rejserådgiver var både super professionel og enormt engageret. Hans rådgivning i planlægningsfasen var i særklasse og gjorde det muligt at sammensætte en rundrejse, der gav os maksimal oplevelse og samtidig ro til at nyde det hele.

Alle udflugter forløb helt problemfrit, og vi mødte kun virkelig kompetente og vidende lokale guider, som gjorde oplevelserne helt fantastiske.

Det er uden tvivl en rejse, vi vil se tilbage på med stor glæde – og vi rejser meget gerne med Nyhavn Rejser igen.

8. marraskuuta 2025

Kære Hanni

Der er nogle tilbagemeldinger, som man bliver sådan ekstra glad for – og dette er en af dem. Tusind tak for de flotte, rosende ord!
Jeres beskrivelse af hele rejseoplevelsen rammer helt plet i det vi alle her hos Nyhavn bestræber os på – at I får en kompetent rådgivning i planlægningsfasen, samt at hele rejsen forløber gnidningsfrit og at den lever op til jeres forventninger. Så atter engang tak for jeres tilbagemelding, Hanni.

Vi glæder os allerede til at sende jer afsted på nye, spændende eventyr.

Mange rejseglade hilsner Tina

Saanut 2/5 tähteä

Rundrejse i Peru 4 personer med vokse…

Rundrejse i Peru 4 personer med vokse børn sommeren 2025

Godt:
- Regnskovophold
- Machu Picchu (guide var dog ikke god)
- Rafting tur og frokost
- Har set rigtig mange dyr

Skidt
- Materiale omkring vejr og temperatur Lima og regnskoven.
- Hotel Machu Picchu
- Hotel Cusco (Vi havde forventet et godt gennemsnit af hoteller)
- Guide Machu Picchu og Cusco
- Savnede mere info. om vejret generelt, vi ville have valgt noget andet end Paracas, hvis vi vidste hvor koldt det var.
- For meget transporttid ca. 6 hele dage ud af 16 dage.
- Følger ikke op på kundefeedback

1. heinäkuuta 2025

Kære Kenneth og familie

Undskyld herfra!
Vi modtog din feedback tilbage i juli måned, og har overfor dig forsømt at komme retur. Jeg ved at din konsulent havde nogle detaljer hun ville følge op på overfor vores partner, og så burde vi selvfølgelig være kommet retur til dig efterfølgende. Udover din konsulent, har både vores produktchef og undertegnede været inde over din feedback. I sidste ende er det mit ansvar, at du bliver kontaktet, og den opgave har jeg desværre ikke formidlet godt nok. Undskyld

Ift. vejret så er det en fantastisk tidspunkt at rejse til Peru på, mén det kan til gengæld være koldt.
Ift. transporttider, så har vi både rejsende der på en rundrejse ønsker et højt tempo – og vi har rejsende der på samme længde ferie kun ønsker få stop. Ud fra dialogen med den enkelte, er det konsulentens opgave at komme med forslag til, hvordan vi bedst muligt får opfyldt jeres ønsker -ligesom vi også har til opgave at ’klæde jer på’ i forhold til vind og vejr.

Jeg er ked af, at I ikke har følt jer guidet i tilstrækkelig grad.
En af vores temaledere har rakt ud til dig. Jeg beklager endnu engang at du ikke hørte fra os efter I kom hjem!

David Rosborg-Larsen, Head of traveller Experience

Drømme ø-hop i Fransk Polynesien

2,5 uges øhop incl. sejlads i Fransk Polynesien. Det blev præcis den drømmetur som vi havde håbet på. Konsulenten skræddersyede rejsen efter vores ønsker og budget. Informationsniveau før og under rejsen er tip top, det samme er transfers og ikke mindst Nyhavns app.

4. marraskuuta 2025

Kære Lene

Tusind tak for jeres tilbagemelding på jeres drømmerejse til Fransk Polynesien. Det glæder mig at høre, at det hele bare gik som det skulle – det er netop det vi planlægger og stræber efter.

For de fleste af os, så er Fransk Polynesien jo et af de rejsemål man sjældent besøger flere gange, så det er dejligt at vi har ramt plet i planlægningen og gennemførelsen af rejsen!

Jeg håber, at vi får lov til at sende jer på nye spændende eventyr i fremtiden.

Med om en dejlig dag – og med blot en mdr. til juleaften, så også ønsket om en dejlig jul.

På vegne af alle os hos Nyhavn Rejser,

Saanut 3/5 tähteä

Vi havde store forventninger til Mexico…

Vi havde store forventninger til Mexico turen efter vores mindre gode oplevelse til usa, Sandra havde virkelig gjort et godt indtryk og vi følte der var helt styr på det hele, hvilket var rart, det starter lidt uheldigt med at der ikke var bestilt glutenfrit mad på flyet, så min kæreste var glad for at hun selv havde lidt snacks med, vi ankommer til Mexico city til et meget fint hotel meget centralt, så det er dejligt, vi er blevet rådgivet til nogle ture fra vores søde rejsekonsulent, 1 stop til teotichuan pyramiden hvilket var fedt, der manglede jeg bare lige de forskellige muligheder ved turen, for den mest populære måde at se dem var i en hot air ballon, men det fandt jeg først ud af da vi skulle på vores guided tur derud, lidt ærgerligt da det andet jo bare lød meget federe, men det var stadig en fin tur vi fik, næste stop Oaxaca igen lækkert hotel meget centralt, dog ikke nogen mulighed for glutenfri muligheder til morgenmad hvilket jo er lidt ærgeligt, div ture er virkelig gode, intet at sætte en finger på der, og vi har nogle fantastiske dage midt i de dødes dag fejringen, kæmpe oplevelse, så skal vi ned til akumal og af en eller anden årsag skal vi flyve via Mexico city og bruge 5 timer ekstra på det i stedet for at flyve direkte til Cancun fra Oaxaca, hvilket resulterer i at ende med at bruge en hel dag på transport i stedet for 4-5 timer, det virker som dårlig planlægning når der flyver et direkte fly 20 min efter vores afgang til Mexico city🤷🏼‍♂️ vi havde på forhånd bestilt en stor lækker suv til at hente os i Cancun så vi kunne afslutte turen behageligt, den dukkede bare aldrig op, i stedet kom der en alm lille bil. Vi kommer så frem til vores igen fantastiske hotel og alt er bare perfekt og vi nyder vores sidste dage i Mexico, da vi så skal hjem sidder vi og venter 40 min på vores transport til lufthavnen, da jeg endelig får fat på dem og finder ud af de har booket det til den forkerte dag, så vi venter 20 min mere og ender med at måtte tage en taxa for at kunne nå vores fly hjem, hvilket runder ferien af med lidt stress.
Så igen vi har haft en rigtig god ferie og oplevet en masse, spist fantastisk, og hele planlægning af turen gik dejligt nemt. Dog har vi måtte indse at vi havde forventet der lige var styr på de sidste småting og man havde optimeret vores rejsetid, og at man ikke selv skulle betale for en taxa for at kunne nå flyet hjem 😊

8. marraskuuta 2025

Kære Tim

Tak for roser og konstruktive bemærkninger.
Jeg er ked af at læse, at alle detaljer ikke sad i skabet. Den forventning vil vi rigtig gerne være garant for.

Louises glutenfree måltid var booket ind, men da vi efterfølgende skal lave jeres opgradering er bestillingen faldet ud af bookingen. Det beklager jeg, at vi ikke opdagede.
Ændring burde ikke påvirke hjemrejsen, så her håber jeg I begge fik den ønskede mad.

Sandra rejser selv rundt i Mexico i øjeblikket, så jeg kender ikke jeres dialog, men jeg har lige gennemgået jeres rejse med en anden Mexico kollega. Han fortæller at vi booker ballon turene over Teotichuan – vi har endda oplevelsen på vores hjemmeside. Dog er der rigtig mange muligheder for at opleve pyramiden, så ofte er det tale om prioritering ud fra jeres snak, når vores konsulenter sammensætter jeres forslag. Jeg håber I havde en god dag med andre gode oplevelser, men beklager at ballon turen ikke blev foreslået.

Ift flyturen fra Oaxaca til Cancun, så kender vi godt til Viva Aerobus forbindelse på strækningen. Jeg gætter på at det er dem I har set? Hvad man dog ikke kan se på en flytavle er, at deres fly har en teknisk mellemlanding ( Mexico City), så dels er den kun 15 minutter hurtigere – og dels er det et mindre pålideligt selskab, som vi helst ikke booker, da de er kendte for mange ændringer. Sidst men ikke mindst, så har Aeromexico et samarbejde med KLM, så vi faktisk har prismæssigt fordele ved at benytte disse.

Udover sparring og kompetent rådgivning , så er fordelen ved at bruge et rejsebureau også, at vi selvfølgelig er ansvarlige for solgte rejser. Jeg er således også ked af at læse om den manglende transfer på hjemrejsedagen – og den taxiregning I er kommet hjem med, skal vi naturligvis nok dække.
Jeg sender dig lige en separat mail.

Tim – jeg beklager ovenstående mangler, men glædes samtidigt over dine komplimenter til planlægningen og de dejlige hoteller som Sandra havde skaffet. Jeg håber I til trods havde en rigtig god rejse – og er kommet hjem med en masse positive indtryk af Mexico.

De bedste hilsner fra Nyhavn Teamet, David

Saanut 5/5 tähteä

Netop hjemvendt fra en fantastisk ferie…

Netop hjemvendt fra en fantastisk ferie til Sri Lanka og Maldiverne. Selvom vi var sent ude, har vi fået den bedste og mest profesionelle hjælp fra Nyhavn rejser og alt spillede på hele turen. Absolut ikke sidste gang vi rejser med Nyhavn rejser. KÆMPE kæmpe tak til Pernille.

27. lokakuuta 2025

Kære Tina

Tusind tak for de flotte ord – jeres begejstring for rejsen lyser ud af jer, og DET kan vi i den grad lide!

Pernille har selvfølgelig læst din tilbagemelding. Den er hun meget glad for. Jeg skal hilse mange gange!
Vi / Pernille glæder sig til næste gang vi får lov til at hjælpe jer på nye rejse-eventyr.

Med ønsket om en dejlig dag!

Rejse til Japan til perfektion

Nyhavn Rejser havde lavet en fantastisk rejse til vores familie, hvor der både var plads til store og små oplevelser. Vi oplevede utrolig god lydhørhed til vores ønsker samtidig med en fantastisk professionel rådgivning baseret på deres erfaringer. En klar anbefaling herfra:-)

11. lokakuuta 2025

Kære Michael
Taknemmelige hilsner til dig/jer herfra, for at kommentere på jeres rejse. Dejligt at alle forventninger blev indfriet!
Jeg tror det var Dorte, der var jeres rådgiver. Jeg ville gerne sende en hilsen fra hende, men hun er netop rejst til Japan igen, for at indsamle endnu mere viden og erfaring 😊
Men jeg hilser hende, når hun er retur. 1000 tak for din tid – og tag endelig fat i os igen, hvis vi en anden gang kan hjælpe

På Nyhavn Rejsers vegne

Saanut 5/5 tähteä

Tak for en fantastisk oplevelse til hele vores familie+

Tak Knut &Co fra Nyhavn Rejser! 4 voksne og 4 børn/5 til 13 år...er kommet hjem efter et fantastisk ophold på Ritz-Carlton Abama Tenerife. Alt var velplanlagt og gik over al forventning!
Det er ikke sidste gang vi får brug for jer. Vi glæder os allerede til næste rejse.
Familien Helweg

12. lokakuuta 2025

Kære Christina & Familie

Stort velkommen hjem – og 1000 tak for jeres begejstrede tilbagemelding. Den betyder meget for os.
Ritz Carlton har I mange år været en favorit – men det er kun én af mange 😊. Knut kender dem alle, så I er hjertelige velkomne til at tage fat i ham igen!

De bedste hilsner på Nyhavn teamets vegne

Fremragende Yacht rejse me SeaDream II

Nyhavn Rejser bistod os med at arrangere en fremragende krydstogtrejse på SeaDream II Yachten op langs den italienske vestkyst inclusive startophold i Valletta/Malta og slutophold i Rom.

21. lokakuuta 2025

Kære Henrik
1000 tak for din tilbagemelding. SeaDream er jo altid godt, men kunsten kan jo også være, at finde det helt rette skib for jer.
Jeg skal hilse mange gange fra Cassandra. Jeg ved hun er meget glad for jeres personlige tilbagemelding. Stort tak herfra!

De bedste hilsner på vegne af Nyhavn Teamet

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin