C&C Travel Arvostelua 650

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Endnu engang har Jesper formået at lave en fantastisk tur for os. Denne gang til skønne Vietnam. Vi gav ham kun 2 uger til at lave turen, alligevel blev det færdig til tiden. Alle transporter funger... Näytä lisää

C og C Travel arrangerede en rejse til Cuba. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke, hvilket i praksis betød, at taxaerne kom til tiden og vi kom frem jævnfør rejseplanen. Vi boede hos søde fam... Näytä lisää

1. Matkatoimisto
  2. Kulttuurimatkojen järjestäjä
  3. Matkatoimistot
  4. Matkanjärjestäjä

Tietoja yrityksestä C&C Travel

I C&C Travel tror vi helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden, for når mennesker mødes, så bidrager det til en større forståelse for forskellighed. Derfor vil vi gerne sikre, at vores rejser bidrager med netop dét. Det kalder vi at skabe rejser med et menneskeligt ansigt, og det er vores vision.
Vi sælger rejser til det meste af verden uden for Europa, og vi skræddersyr din rejse, præcis som du vil have den - så får du nemlig lige nøjagtig de oplevelser, du ønsker.
Ring, skriv eller kig ind på et af vores kontorer i København eller Aarhus til en hyggelig snak om dine rejsedrømme – eller bare til en kop kaffe?

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Største anbefaling til C&C Travel…

Første gang vi har rejst med C&C Travel og helt bestemt ikke sidste gang. Ellen havde lavet den skønneste rejse til Thailand til os - helt efter vores ønsker, første stop i Khoa Lak på Apsara Hotel og derefter Koh Yao Yai på Elexir Hotel, begge levede helt op til vores ønsker. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem. Kan kun give de aller bedste anbefalinger.

10. helmikuuta 2026

Tusind tak for de skønne ord, Jane ❤️

Det betyder meget for os, at jeres første rejse med os var så vellykket, og at alt levede op til jeres ønsker.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen ✈️🌴

C&C Travel

Endnu engang har Jesper formået at lave…

Vi gav ham kun 2 uger til at lave turen, alligevel blev det færdig til tiden. Alle transporter fungerede perfekt (flotte biler), et par af dem var VIP.

6. maaliskuuta 2026

Tusind tak for de flotte ord, Axel! 🙏

Det glæder os enormt, at I havde en fantastisk tur til Vietnam og at Jesper endnu engang leverede.

Vi håber at kunne hjælpe jer med endnu et eventyr i fremtiden 🌏✈️

Super oplevelse

Alt fungerede og levede op til vores forventninger. Prisen var rigtig god i forhold til programmet. God dialog med den samme salgskonsulent, så programmet blev som vi ønskede det. Blev anbefalet at bruge CCTravel og blev ikke skuffet

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😊

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Religioner i Sri Lanka - rundrejse med religionslærere

Religionslærerforeningen for Gymnasiet og HF var på et 10 dages rejsekursus i Sri Lanka arrangeret i samarbejde med CC Travel. Vores formål med rejsekurset var at opleve Sri Lankas mange levede religioner. Vi havde mange ønsker til vores rejse og det var vigtigt for os, at vores deltagere fik mest muligt med fra de religiøse steder og organisationer, vi besøgte. På 10 dage oplevede vi blandt andet mange forskelligartede pujaer og religiøse ritualer i de tre store hindutempler Munneswaram, Nallur Kandaswamy Kovil og Koneswaram. Vi besøgte historiske og nutidige buddhistiske templer, såsom Anuradhapura, Sri Maha Bodhi, Polonnaruwa, Dambulla og Sri Dalada Maligawa, hvor vi også oplevede buddhistiske ritualer. Vi besøgte et buddhistisk nonnekloster, meditationscentret Nilambe og vi fik desuden en privat bådtur til øen Nainativu i nord, hvor der både befandt sig et buddhistisk og et hinduistisk tempel. Vi besøgte også moskeer og kirker, samt pilgrimsmålet Adams Peak, der er et helligsted for alle fire religioner. CC Travel og deres samarbejdspartner på Sri Lanka - Different Discovery Tours forstod vores fokus på den levede religion og bidrog i høj grad til, at turen blev en succes. Derudover supplerede vi vores tur med lokal viden og besøg på både en silkefabrik, en thefabrik, en safari med elefanter og et besøg i en Spice Garden. På de 10 dage fik vi desuden tid til at svømme i bølgerne ved Trincomalee, til at udforske Jaffna og Kandy på egen hånd, samt en stor og omfattende viden om Sri Lankas flora og fauna, fordi den lokale guide som var med os på hele turen dygtigt og kompetent delte sin passion for dette.
CC Travel har hele vejen været en vidunderlig sparringspartner, og vi mødte en stor villighed til at lytte til vores ønsker og i videst mulige omfang forsøge at opfylde dem. Ikke at forglemme en effektiv mailbesvarelse. Vi giver vores bedste anbefalinger til CC Travel, rejsekonsulenten Ditte og deres samarbejdspartnere Different Discovery Tours.

25. maaliskuuta 2026

Kære Ulla
Tusind tak for den flotte og grundige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at rejsen til Sri Lanka levede op til jeres ønsker, og at både programmet, samarbejdet og de mange stærke oplevelser undervejs blev en succes for Religionslærerforeningen.
Det har været en stor fornøjelse at være sparringspartner på en rejse med så spændende et fagligt fokus, og jeg er virkelig glad for, at I fik så meget med hjem fra både de religiøse mødesteder og de øvrige oplevelser i Sri Lanka.
Vi står meget gerne klar, næste gang jeres forening skal ud at rejse – uanset om den står på templer og spiritualitet på Bali eller religiøse vidundere i Thailand.
Ditte

Fuld tilfredshed med vores rejse til…

Fuld tilfredshed med vores rejse til Thailand arrangeret af CC Travel. Fine hoteller og transport som var klar som planlagt. Vi blev kontaktet af CC Travel, som tilbød os andre flyafgange pga krigen i Mellemøsten. 100 % tilfredshed og CC Travel bliver helt sikkert kontaktet næste gang, vi skal på en længere ferierejse 😀

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tak fordi I har taget jer tid til at sende en anmeldelse, og tak for de flotte. Dejligt at I melder 100% tilfredshed, og at vi kunne hjælpe jer med nye flyafgange. Vi glæder os til at planlægge en ny rejse til jer. De bedste hilsner Ghita C&C Travel

God rejse – men meget skuffende håndtering fra C&C Travel

Vi havde overordnet en rigtig god rejse til Bali, og vi havde også en god og professionel dialog med C&C Travel i forbindelse med planlægning og bestilling af rejsen. Derudover fungerede de lokale samarbejdspartnere rigtig godt under opholdet.

Desværre var vores oplevelse med C&C Travel under og efter rejsen langt mindre positiv.

2 af hotellerne levede ikke op til forventningerne, og det ene var decideret ulækkert og stemte ikke overens med den beskrivelse, vi havde fået. Vi kontaktede C&C Travel to gange under opholdet med dokumentation, men har aldrig modtaget svar – heller ikke efter hjemkomst.

Derudover opstod der en ekstraordinær situation, hvor uroligheder i Mellemøsten påvirkede vores hjemrejse. Vi valgte selv at betale for nye flybilletter, og det blev skriftligt aftalt med C&C Travels konsulent, at vi ville få refunderet værdien af de oprindelige billetter. Her næsten en måned senere har vi stadig ikke modtaget pengene.

Generelt oplevede vi C&C Travel som meget reaktive fremfor proaktive. Vi skulle gentagne gange rykke for svar og selv følge op på stort set alle forhold. Der manglede overblik, handlekraft og forståelse for situationen, og vi skulle flere gange forklare de samme problemstillinger igen.

Samlet set havde vi en god rejse, men det skyldes i høj grad destinationen og de lokale samarbejdspartnere – ikke C&C Travels håndtering undervejs.

9. maaliskuuta 2026

Hej Anders

Tusind tak for snakken. Det var dejligt at høre, at I havde en god rejse til Bali.

Vi anerkender fuldstændig, at det sidste hotel på rejsen ikke levede op til hverken jeres eller vores forventninger, og under normale omstændigheder havde vi rykket jer til et andet hotel med det samme. Men da dette skete i de første dage af krisen i Mellemøsten, var vores fokus på at håndtere flysituationen, og vi nåede ikke at reagere rettidigt på jeres henvendelse. Det erkender vi fuldt ud. Vi har efterfølgende refunderet jer hele opholdets pris sammen med refusionen af de ubrugte flybilletter.

Tak for en behagelig dialog og jeg håber, at vi engang i fremtiden kan få lov til arrangere endnu en rejser til jer.

Med venlig hilsen
Charlotte

Velorganiseret rejse arrangeret af C&C travel

Vi havde en fantastisk rundrejse i Vietnam. Turen var tilrettelagt af Camilla. Turen ramte plet i forhold til de ønsker vi havde. Alt forløb efter planen. Vi vil helt sikkert vælge C&C travel igen

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tak for 5 flotte stjerner, som jeg straks sender videre til Camilla. Dejligt at høre, at alt forløb som planlagt, og at I havde fået sammensat den helt rigtige rejse. De bedste hilsner Ghita C&C Travel

Fantastisk tur til Costa Rica

Det var første gang vi rejste med c&c travel men bestemt ikke sidste gang.
En helt igennem veltilrettelagt tur efter vores ønsker og det spillede hele vejen igennem i de 17 dage i Costa Rica

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Velkommen hjem fra Costa Rica. Det glæder mig at vi havde fået tilrettelagt turen, så den blev præcist som I ønskede. Tak for 5 flotte stjerner, de bedste hilsner Ghita C&C Travel

Super service og gjorde en pakke rejse perfekt

CC har taget 100% ansvar og fået booket nye fly når de andre er blevet aflyst og ændret med kort varsel pga. Iran.
Vi har haft 14 fantastiske dage i Sri Lanka - gode hoteller og en fantastisk guide der har gjort det helt perfekt.
Booking var super nemt og vi kunne nemt tilpasse deres forslag. Kæmpe ros og kæmpe anbefaling!

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Velkommen hjem og tak for jeres flotte anbefaling. Dejligt at vi fandt en løsning og nye fly til jer, så I kunne opleve herlige Sri Lanka som planlagt. Tak for ros og 5 stjerner - mange hilsner Ghita - C&C Travel

Fantastisk rejse til Thailand med C&C Travel

Første gang vi har rejst med C&C Travel og helt bestemt ikke sidste gang. Louise havde lavet det skønneste rejse til Thailand til os - helt efter vores ønsker. Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem. Fly ombooket og alt forløb uden problemer trods den svære situation i Mellemøsten. De bedste anbefalinger herfra.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse ❤️

Det glæder os meget, at I har haft en tryg og vellykket rejse, og at Louise kunne skræddersy den helt efter jeres ønsker.

Vi ser frem til at hjælpe jer med næste rejse 🌏✈️

C&C Travel

Vi har haft en rigtig god oplevelse med C&C

Vi har haft en rigtig god oplevelse med C&C i forbindelse med vores rejse til Bali. Med meget kort varsel lykkedes det dem at ombooke vores billetter på grund af situationen i Mellemøsten, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Hele forløbet fungerede gnidningsfrit, og vi oplevede en hurtig og effektiv kommunikation. Vores mails blev besvaret hurtigt, og vi følte os hele tiden godt informeret og trygge ved processen.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til C&C og vil helt klart benytte dem igen.

2. maaliskuuta 2026

Kære Sara Marie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder virkelig meget for os 😊

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med jeres rejse til Bali, og at ombookingen forløb godt trods de udfordringer, der opstod. Det er altid vores mål at skabe tryghed og god kommunikation hele vejen igennem, så det er dejligt at høre, at I har følt jer godt taget hånd om.

Tak for jeres anbefaling, vi glæder os meget til at hjælpe jer igen en anden gang ✈️🌴

Costa Rica med børn…

Vi har lige været i Costa Rica med børn på 1 og 6 år, og det var virkelig en god rejse!
Vi rejste rundt mellem Tortuguero, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio, og det fungerede rigtig godt som familietur. Der var selvfølgelig lidt transport undervejs, men ruten gav god mening, og stederne var dejligt forskellige.
Vi oplevede masser af dyr, regnskov, hængebroer, varme kilder, pool og strand, så der var hele tiden noget for både børn og voksne. Det, der fungerede bedst, var egentlig helheden. Rejsen var sat godt sammen, hotellerne passede godt til en familieferie, og det hele hang sammen.
Stor ros til C&C Travel. Det mærkes, at de kender destinationen og ved, hvordan man skruer en rejse sammen, som også fungerer med børn. Det gav bare en tryg følelse hele vejen.
Jeg vil klart anbefale C&C Travel til andre, der drømmer om at slæbe børnene med til Costa Rica! De ved, hvad de laver.

11. helmikuuta 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Kathrine 🤍

Hvor er det skønt at høre, at jeres rejse til Costa Rica fungerede så godt, især med små børn med på eventyr! Det lyder som om, I virkelig har fået oplevet det bedste af landet 🌿🐒🌋

Vi er særligt glade for, at du fremhæver helheden og trygheden undervejs – det er netop det, vi bestræber os på at skabe for vores familier.

Tak fordi I rejste med os og vi håber, vi får lov at sende jer afsted igen en anden god gang ✈️

Sri Lanka rundrejse i 14 dage.

Sri Lanka rundrejse i 14 dage.
Rejsekonsulent Jeppe hjalp os med at sammensætte turen efter vores ønsker. Han ramte helt præcis det vi kunne tænke os. Først med rundrejse efterfulgt af badeferie på et skønt og roligt sted.
Vores chauffør Justin var en utrolig venlig og meget vidende mand. Vi havde de skønneste dage hans selskab. Også en stor tak til Casper som i sidste øjeblik fik flyruten ombooket p.g.a. situationen i Mellemøsten. Alt spillede bare og vi kan kun varmt anbefale C og C.

2. maaliskuuta 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Grethe 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at Jeppe ramte helt plet med jeres rejse, og at I fik en skøn oplevelse hele vejen rundt også med Justin som chauffør.

Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe med ombookningen undervejs.

Vi håber, vi får lov til at hjælpe jer med endnu en rejse en anden gang 😊

Fantastisk service og ferie

CC travel sammensatte vores første tur til Thailand og sikken en fantastisk rejse vi har været på, der var både var tid til ro, afslapning, tid til fordybelse, masser af jungle og byliv på samme ferie.
Deres service har været i top fra start til slut. Altid en at komme i kontakt med, også når verden ikke ville det samme som os.
5 velfortjente stjerner herfra.

5. maaliskuuta 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Kenneth 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at jeres første tur til Thailand blev så vellykket, og at I følte jer godt hjulpet hele vejen.

Vi håber, vi får lov til at hjælpe jer med endnu en rejse en anden gang 😊

C&C Travel

Vi havde en helt fantastisk rejse til…

Vi havde en helt fantastisk rejse til Bali arrangeret af C&C Travel (Emil), og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

Fra første kontakt oplevede vi en meget høj grad af service og professionalisme. C&C var lydhøre over for vores ønsker og sammensatte en rejse, der passede perfekt til os. Også under selve rejsen følte vi os i trygge hænder hele vejen.

Vi boede på fire forskellige hoteller undervejs: The Hava Ubud i Ubud, Kardia Resort på Gili Trawangan, Wapa di Ume Sidemen i Sidemen Village og Griya Santrian i Sanur. Alle steder levede fuldt ud op til vores forventninger og gav os mulighed for at opleve Bali fra flere forskellige sider.

Transporten mellem hotellerne fungerede upåklageligt. Vi havde en fast chauffør, som altid var punktlig, utrolig venlig og god til at fortælle om Bali og kulturen undervejs – det gjorde køreturene til en oplevelse i sig selv.

Derudover var C&Cs lokale samarbejdspartner, Mr. Made, helt fantastisk – meget imødekommende, hjælpsom og altid klar til at sikre, at vi havde det godt.

Alt i alt er vi ovenud tilfredse med hele rejsen – både planlægningen og afviklingen. Vi vil uden tøven rejse med C&C Travel igen😃

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse, det betyder virkelig meget for os! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at både rejsen, hotellerne og oplevelserne undervejs levede op til jeres forventninger. Jeg giver rosen videre til Emil og vores samarbejdspartner i Bali 🙏

Vi håber, vi får lov at hjælpe jer igen en anden gang ✈️🌴

Smukke Colombia

12 dage i Colombia for tre generationer i familien var en stor oplevelse i et smukt land med hjertevarme mennesker. Og C&C Travel lyttede til vores ønsker og havde selv gode input. Bogota, Cartagena og en ø ved det carabiske gav mangfoldige oplevelser. Super dygtige guider undervejs.

15. helmikuuta 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Ole 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at jeres 12 dage i Colombia blev en så stor oplevelse for hele familien. Colombia er et helt særligt land, og det er skønt at høre, at både destinationerne og guiderne levede op til forventningerne.

Tak fordi I valgte at rejse med os og for at dele jeres oplevelse!

C&C Travel

Costa Rica et fantastisk land .

Vi er lige kommet hjem fra en super tur til Costa Rica.
Et land vi virkelig kan anbefale at rejse til, der er et fantastisk dyreliv og flotte blomster. Desuden meget søde mennesker, og de fleste taler et godt engelsk
Alt forløb som planlagt både med transporten og diverse hoteller. Vi kan kun anbefale at rejse med C&C, de har bare tjek på det hele . Vi har rejst med dem tidligere også uden problemer.

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for at læse. Dejligt at høre, at I har haft en skøn tur til Costa Rica, og at alt fungerede som planlagt.

Tak fordi I endnu en gang har valgt at rejse med os.

Super rejsebureau 😊

8 dage Phuket og 8 dage Khao lak.
Ved bestilling er der kompetent rådgivning, både pr tlf og pr mail. Absolut god fyldestgørende og sandfærdig beskrivelse af rejsen.

22. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for den flotte anmeldelse

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse, både i planlægningen og på jeres rejse til Phuket og Khao Lak. Vi er glade for, at rådgivningen og beskrivelserne af rejsen levede op til forventningerne.

C&C Travel 🌴

Dejlig vinterrejse i Cambodia

Det var nu vores 8. rejse med CC og også denne gang en rigtig god oplevelse med et fint sammensat program i Cambodia med en blanding af storby, natur, historie og afslapning. Lige som vi kan lide det. Vi havde fået mulighed for selv at tilpasse rejsen i godt samarbejde med Jesper.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Marianne

Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres 8. rejse med os også blev en god oplevelse. Cambodia er et fantastisk land, og hvor er det skønt, at kombinationen af storby, natur, historie og afslapning passede så godt til jer.

Tak for jeres fortsatte tillid, vi glæder os allerede til at hjælpe jer med næste rejse.

C&C Travel 🌏

Rigtig god service fra start til slut

Rigtig god service fra start til slut. C&C kunne vejlede detaljeret om områder i Thailand og om forskelle på strande og byer med få hundrede meter afstand imellem sig og hjælpe os med at finde det rigtige sted og hotel for os samt gode tips til børnevenlige dagsture.
Da der på afrejsedagen var problemer med den færge, der skulle fragte os fra ø til fastland, sørgede C&C for, at vi blev hentet med privat speedbåd og fragtet videre til lufthavnen.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä C&C Travel

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Matti

Det glæder os meget at høre, at I var glade for både rådgivningen om områder og hoteller i Thailand og at vi kunne hjælpe, da der opstod udfordringer med færgen på hjemrejsen.

Vi håber, I har fået mange skønne minder fra turen.

C&C Travel 🌴