Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Näytä lisää
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Näytä lisää
En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Näytä lisää
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Näytä lisää
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dårlig oplevelse med retur guld
Jeg modtog investeringsguld, hvor indpakningen var beskadiget. Jeg aftalte med Nyfortuna at sende det retur, hvorefter jeg aldrig har modtaget en erstatning.
De har prøvet at spise mig af med at PostNord har smidt pakken væk, og derefter har jeg intet hørt fra deres kundeservice.
Hold jer væk fra dette firma, det har allerede kostet mig dyrt!

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Super service, kompetent personale og guldpriser i top!!!😊 Men det tager alt for lang tid at få sine penge!😖

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Behageligt møde med medarbejderne.
Hurtig opgørelse af værdierne til dagsprisen på sølv og guld, der lå på Nyfortunas hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Super hurtig og professionel betjening. Det er nemt og overskueligt og pengene stod på min konto dagen efter.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Det var en god oplevelse, med en forstående og nem kommunikation. Jeg ville anbefalede at komme i betragtning og en handel med Fortuna👌👍

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Det var en god oplevelse at handle ibutikken. Imødekommende personale og gode priser

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Jeg købte lidt guld og sølv i 2022, som jeg solgte tilbage en onsdag i 2026. Handlen var venlig og sikker.
En VVS diamant på 0,25 oz købt samme dag i 2022 kunne ikke sælges tilbage. Nyfortuna køber ikke så små diamanter tilbage.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Professionel betjening og en god og gennemskuelig afregning

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Det var en sød pige der betjente mig og jeg havde en tryg oplevelse