Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Näytä lisää
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Näytä lisää
En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Näytä lisää
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Näytä lisää
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Behagelig samtale forud for mødet.
Meget professionel oplevelse på kontoret. Ærlig og gennemsigtig vurdering. Rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefales
Martin

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Fuld tilfreds. Fra vi sendte guldet til vi fik vurderet og pengene på kontoen, gik der 3 dage. Så fuldt tilfreds.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
God service og super effektive. Transparent i processen og virker generelt professionelle.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
God modtagelse og meget venlig service. Jeg følte mig godt tilpas.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt.
Fik vurderet sølv og guld til dagsprisen.
Meget, meget positivt.
Ellen Marie Rodil. Ps. Vender tilbage.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Virkelig god service. Meget anerkendende medarbejder som skabte en transparent kommunikation og forståelse i værdisætningen. Meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Professionel rådgivning, empatisk medarbejder og alt i alt en virkelig positiv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Rigtig god oplevelse at gå vurderet og solgt sit guld. Det tog den tid det tog uden hastværk, hvilket var rigtig behageligt.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Rigtig gode priser man får og pengene kommer ind på ens konto meget hurtigt
Kan kun give min varmeste anbefaling af Nyfortuna.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Rigtig god oplevelse, alt var i orden og som lovet. Kan varmt anbefales herfra.

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
1 gang vurdering af af materialet. En tretårnet sølvske blev vejet til mere end ved salget. Blev solgt til den lavere vægt, havde dokumentation på 1 vurdering.!!!
Men ellers tilfreds med salget

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Jeg er meget glad for en god og rolig tilgang til mig mine emner - jeg villle gerne have kunne se pengenes på anden dagen senest - det føles underligt at vente på betaling, når emnerne er solgt👋

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Professionnelle og utolig imødekommende personale

Vastaus yritykseltä Nyfortuna
Alt gik perfekt. Rimelige priser på sølv. God og venlig betjening. God atmosfære. Vi kommer igen.😀