Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... Näytä lisää
Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.
To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.
Yhteystiedot
al. Marszałka Józefa Piłsudskiego, 05-270, Marki, Puola
- 795 329 464
- kontakt@nuja.pl
- www.nuja.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super!
Wszystko super! Smaczne soki, ale proszę zwrócić uwagę na staranniejsze pakowanie produktów. Zdecydowanie za duży karton, wszystko latało luzem wewnątrz.

Super !
Szybka i sprawna dostawa,soki bardzo smaczne.Napewno jeszcze powtórzę.Korzystalam z kuracji oczyszczającej,trzydniowej,przy okazji 1 kg mniej 😁

Otrzymałem uszkodzoną niekompletną…
Otrzymałem uszkodzoną niekompletną przesyłkę, z brudnymi butelkami. Reklamacja została zgłoszona.

Polecam serdecznie
Polecam serdecznie , rezultaty soków widać już pierwszego dnia . Smaczne soki ,wysokość kaloryczna dla mnie w sam raz ,nie odczuwałam dużego głodu

Vastaus yritykseltä Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak…
Pierwszy raz miałam przyjemność pić tak pyszne soki. Dieta nie była ciężka do wytrzymania pod kątem głodu, soki były bardzo sycące. Na pewno będę częściej powtarzała detoks sokowy. Czuję się lekko , na wadze - 2 kg.

Dieta sokowa tragiczna
Dieta sokowa tragiczna, soki smakowo bardzo dobre, ale po 2 dniach czuję odrzut totalny i kosmiczny ból brzucha, po próbie dorzucenia ryżu jako jakiegokolwiek wypełniacza trochę lepiej. Nie polecam, chyba, że dla hardcorów, którzy mogą spędzić kilka dni w WC i nie paść.

SUPER SMACZNE
Smaczne, świeże, barwne. IDEALNE, i pomimo że to są tylko soki to na prawdę nie czuję żadnego głodu

SOKI ?
Soki zamówiłam dla 2 osób na 3 dni.
Dziś przyszły w brudnym kartonie po którego otwarciu w środku totalny bałagan .
Kilka ładnych minut musiałam dochodzić ,który sok dla kogo ,ponieważ zamówione były różne diety.
Cud ,że te butelki nie popękały podczas podróży .
Czy te soki naprawdę są bez konserwantów?
Dziś 22 lutego a data ważności jest do początku kwietnia.
Oj boję się że to ściema i sok z supermarketu byłby taki sam za niższą cenę.

Serdecznie polecam
Serdecznie polecam. Soczki są bardzo smaczne😋 dobre samopoczucie dlatego polecam z czystym sumieniem. Zamówiłam pierwszy raz ale nie ostani.Polecam

Super smak i efekty
Jestem bardzo zadowolona z efektów 3-dniowej diety oczyszczającej, super smak soków. Jak nabardziej polecam, dostawa zgodnie z zamówieniem.

Bardzo polecam
Bardzo polecam! Pyszne soki, każdy smak wyjątkowy i niepowtarzalny! Obsługa bardzo miła. Dostawa bardzo szybka! Będziemy wracać całą rodziną! <3

Vastaus yritykseltä Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Dietę sokową wykupiłam drugi raz…
Dietę sokową wykupiłam drugi raz zdecydowałam się skorzystać jeszcze raz z Państwa z oferty ale nie jestem już tak zadowolona jak poprzednio ponieważ na 6 soków cztery są zielone .
Pierwsza dieta była bardziej kolorowa w książeczce która był dostarczona z dietą też kolory soków były inne.

Pyszne soki
Pyszne soki. Skorzystałam raz i chyba będę korzystać częściej! Polecam

Vastaus yritykseltä Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Sprawdzona i godna polecenia firma
Sprawdzona i godna polecenia firma. Zamówienie i płatność przyjęta błyskawicznie i dostawa zrealizowana następnego dnia ! Produkty najwyższej jakości !!!

Vastaus yritykseltä Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️
Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji…
Nie przemyślałam dobrze swojej decyzji i teraz wiem że robienie diety sokowej zimą nie jest dobrym pomysłem. Picie zimnych soków o tej porze roku nie wpływa dobrze na samopoczucie, cały czas było mi zimno. Do tego pojawiły się problemy z przemianą materii. Co prawda udało się zmniejszyć wagę o ok. 2 kg ale nie były to przyjemne dni.

Rewelacja
Soki są przepyszne! Czuć najwyższą jakość produktów, z których są wykonane. Jestem bardzo zadowolona i czuję się świetnie. Polecam każdemu!

Dzień dobry
Dzień dobry, zamówienie nie zostało dostarczone na czas, nie dostałam informacji na temat zmiany terminu.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.