Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ Arvostelua 671

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.

Saanut 5/5 tähteä

To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Mehubaari
  2. Juomanvalmistaja
  3. Elintarviketuottaja

Yrityksen kirjoittama

NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super

Super, polecam serdecznie. Pomimo dużych problemów z kurierem, Firma Nuja stanęła na wysokości zadania i soki doszły do mnie. Jak zawsze pyszne.

29. elokuuta 2024

Szybko i sprawnie

Dobry kontakt z infolinią, szybka realizacja zamówienia. Wszystko się zgadza. To moje kolejne zamówienie- soki pyszne i świeże.

6. elokuuta 2024

Po 7-dniowwym ultra detoksie

7 dniowy ultra detox.
Właśnie zakończyłam cały program oczyszczania. Otrzymałam 2 zestawy soków- z instrukcją uzywania:) Soki smaczne - dla mnie trochę słodkie, ale przyjemne.
Jako 50-cio latka z 15 kg nadwagą - potrzebowałam przede wszystkim drenażu i tu efekt bardzo zadowalający. Spadły obrzęki zwłaszcza z ud i okolic brzucha. Do detoxu przygotowałam się dwa tygodnie - odstawiłam nabiał i mięso. Piłam duże ilości wody.
Pierwsze 3 dni były perfekcyjne- energia od rana do wieczora, kolejne były trudniejsze bo jednak monotonne. Zdarzało się, że korzystałam z pomidorów, ogórków lub jabłka - musiałam coś pogryźć. Nie miałam negatywnych odczuć - jedynie delikatne ssanie po południu. Po 7 dniach rezultaty w moim przypadku to: - 2 kg, i łącznie -16 cm z czego 8 w brzuchu. Na pewno wprowadzę takie sokowy detox regularnie - ale już tylko 3 dniowy. Polecam jako oczyszczenie, ale koniecznie po wcześniejszym przygotowaniu. Teraz powoli wychodzę z detoksu. I wpisuję w kalendarzu kolejny termin - wczesną jesienią.

15. heinäkuuta 2024

7dniowa kuracja

Dopiero zaczełam 7dniowa kurację. Soki bardzo dobre. Minus za sposób pakowania - soki przyszły porozrzucoane w kartonie bez zimnych wkładów.

15. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Właśnie skończyłam dietę sokową…

Właśnie skończyłam dietę sokową 5-dniową. Wybrałam soki owocowe. Soki bardzo smaczne. Niestety nie działają u każdego. Ja schudłam przez 5 dni jedynie dwa kg, a liczyłam na 3 czytając opinie. Razem ze mną soki pił mąż. On zdecydował się na 3 dni i waga u niego spadła o 3 kg. tak samo podziałało u mojej koleżanki. Dostawa super. Zdecyduję się na kolejne oczyszczanie sokami nuja. Tym razem jednak wybiorę mniej kaloryczne soki warzywne. Odejmuję gwiazdkę za brak oczekiwanej skuteczności w moim przypadku. Polecam firmę, pyszne smaki!

2. heinäkuuta 2024

Polecam!!!

Sprawna dostawa , w terminie. Produkty pyszne😋 dające energię. Polecam i na pewno zamówię kolejny raz👍😄

5. kesäkuuta 2024

Polecam 🙂

Jestem po 3 dniach diety sokowej . -2.4kg świetnie się czuje i ubyło po kilka cm 🙂świetne wprowadzenie do zdrowej diety. A soki przepyszne 🤗 Polecam ❤️

8. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Czekam tydzień już na wyjaśnienie…

Czekam tydzień już na wyjaśnienie sprawy dostawca zaznaczył że dostarczył towar wpisał pierwsza literę nazwiska i ostatnią w środku kropki nikt nie dzwonił nie pytał czy i gdzie może zostawić towar, którego nie ma i pieniędzy też nie, firma wyjaśnia sprawę z dostawcą a klient???

2. toukokuuta 2024

Polecam . Pyszne smaczne i świeże soki. Efekty kosmiczne

4. huhtikuuta 2024
Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️-logo

Vastaus yritykseltä Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy <3

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin