Kæmpe plus fra mig, bestilte 3 blue gelato 41 og 3 blueberry og. Så fik jeg en mail fra firmaet om at de desværre kun havde et ud af de 3 blueberry tilbage, og sagde derfor han bare kunne smide 2 r... Näytä lisää
Hervorragender Shop ! Sehr gute Auswahl bei fairen Preisen. Alles klasse verpackt und schnell verschickt, mit großzügig Goodies und einer sehr netten handschriftlichen Notiz vom Nordland-Team .... TOP... Näytä lisää
Nordland Seeds took my payment of 43 bucks and 50 days later when I texted them they blew me off and said wait could be 40 more days , a total scam
Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Näytä lisää
Hindegade 6, 1303, København K., Tanska
- kontakt@nordlandseeds.dk
- www.nordlandseeds.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Very good service
Very good service, the package came with some extra presents which i didn´t expect. thanx
Der var noget forsinkelse på levering…
Der var noget forsinkelse på levering og frø der var svære at skaffe. Til gengæld god kompensation og venlig kundesevice.
Hurtig levering
Hurtig levering. Spændende frø katalog.
Nu skal nogle af dem hurtigst sættes i gang, juhu.
Nordland Seeds står for fin service og gode varer.
Nordland Seeds har en fin og hurtig service, og deres varer er i topkvalitet.
Jeg skal snart have fat i dem igen.
Hurtig og meget venlig betjening!😄
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Super behandling, kun anbefalinger herfra 😎
Super service
Ville have givet 4 stjerner for en lidt forsinket leveringstid, men til min overraskelse fik jeg en masse ekstra ting med + en håndskrevet undskyldning om leveringstiden:) Det giver altså lige en ekstra stjerne for god service
Professionel hjemmeside
Professionel hjemmeside, hurtig levering og fantastisk service.
Kan kun anbefale Nordland
Bestilte 9 frø og de er alle gode 💪
Lyn hurtig fremme.fyldt med en masse…
Lyn hurtig fremme.fyldt med en masse fede gratis ting. Overraskende mange free seeds. Alt i alt en overraskende go handle, som ikke bliver den sidste.
godt support =)
Det er nok den bedste service jeg…
Det er nok den bedste service jeg nogensinde har fået på nettet. Det gik et par ekstra dage med levering. Men hold da op man fik alt muligt ekstra med. Tusind tak 🙂
Vildt godt
Hurtig levering, fair priser, gratis vareprøver og personlig besked fra afsender. Jeg kommer helt sikkert til at bestille herfra igen. Det er bare så godt.
Det gik hurtigt
Fantastic and quick service 5 stars all…
Fantastic and quick service 5 stars all day long
God behandling
I har fået 5 stjerner for hurtig…
I har fået 5 stjerner for hurtig levering,
Men kan ikke bedømme jeres produkter før jeg høster og ryger.
Men har gode forhåbninger til at jeg kan få en god Buss.