Nordland Seeds  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Kæmpe plus fra mig, bestilte 3 blue gelato 41 og 3 blueberry og. Så fik jeg en mail fra firmaet om at de desværre kun havde et ud af de 3 blueberry tilbage, og sagde derfor han bare kunne smide 2 r... Näytä lisää

Hervorragender Shop ! Sehr gute Auswahl bei fairen Preisen. Alles klasse verpackt und schnell verschickt, mit großzügig Goodies und einer sehr netten handschriftlichen Notiz vom Nordland-Team .... TOP... Näytä lisää

Nordland Seeds took my payment of 43 bucks and 50 days later when I texted them they blew me off and said wait could be 40 more days , a total scam

Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Lang leveringstid

Lagde en order d. 7/2 og har ikke hørt noget fra dem siden. Har forsøgt at kontakte dem over mail, men uden held. Har nu ventet 9 dage uden noget information fra deres side af.

16. helmikuuta 2022

fed butik! Gode vare til ok priser - sidst men ikke mindst så får man nogle ekstra godter med, og der spare de slet ikke. På min ordre fik jeg 7 ekstra frø , fede klistermærker, paper, og rolltray. What’s not to like 👌🏼

15. helmikuuta 2022

Jeg bestilte frø den ene torsdag og fik…

Jeg bestilte frø den ene torsdag og fik med det samme en bekræftelse på at det var modtaget.
Da jeg om mandagen, stadig ikke havde fået nogen bekræftelse på at pakken var sendt, blev jeg lidt nervøs for at være blevet snydt! Men ville lige give dem et par dage.
Hvilket viste sig at være en god idé, for de kom om torsdagen. Så én uges levering, hvilket er lang tid når man tænker det er forsendelse indenfor DK.
MEN! De havde sørme lavet en håndskrevet note for at undskylde den lange ventetid og lige givet lidt ekstra godter med i pakken som tak for tålmodigheden!
Det ret go stil! Især med håndskrevet note, så føler man sig speciel ;)
Og ja Alex, det sgu helt okay!

31. tammikuuta 2022

God service, hurtig levering, gode produkter

Enormt god service. Modtog min bestilling sammen med en masse ekstra vedlagte ting og sager, brochurer om brug af produkter og en håndskrevet seddel med undskyldning for forsinket afsendelse + ekstra produkter som "undskyldning" (selvom jeg nu synes at min bestilling ankom hurtigt).

24. tammikuuta 2022

Det nok den bedste service du kan få.

Det nok den bedste service du kan få.
Glade medarbejdere og så for man lige en gave med jeg synes det er en fremragende hurtig levering og hjemmeside & Butik tak for jeres service northland seed 😊

19. tammikuuta 2022