Nordea Finance Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Nordea Finans kan varmt anbefales, ment at låne fik hurtig svar Ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber Deres service er i top, deres priser og renter er billige end alm. bank... Näytä lisää

Nordea finance : ett finance som man ska vara väldigt noga att kolla upp med . Jag pratade med en kvinnlig kundtj som försökte på alla sett att övertyga mig , och det gjorde hon bra . Men prob... Näytä lisää

Nordea Finans kan varmt anbefales herfra, ingen skjulte gebyr, som mange andre finansiering selvskaber, så pas på derude og vælge det rigtige selvskab. Deres service er i top, deres priser og rent... Näytä lisää

Det er tydelig å se hva de driver med. Suge penger ut av kunder med renter og gebyrer, mens det er kanskje tidenes minst brukervennelige nettløsning. Virkelig det dårligste jeg har vært borti. Oi, nå... Näytä lisää

1. Pankki

Nordea Finance finansierer, gennem en lang række partnerskaber med detailkæder og importører, stort som småt – lige fra høreapparater og briller til cykler og biler. Vi er et 100 % ejet datterselskab af Nordea, og tilbyder også løsninger inden for leasing og factoring til din virksomhed. Har du brug for hjælp, eller vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Opkræver gebyr for gebyrfri service.

Nordea Finance opkræver gebyr for ekstra tilbagebetaling af billån selv om det i låneaftalen står det er gebyrfrit.

Første gang jeg ville tilbagebetale ekstra blev jeg trukket gebyr for det og da jeg skrev til dem, tilbagebetalte de mig gebyret uden problemer.

Anden gang jeg ville tilbagebetale, skrev jeg til dem på forhånd, at en ekstra tilbagebetaling var undervejs, så sørg venligst for ikke at opkræve gebyr for det. Men det gjorde de så alligevel. Efter endnu en henvendelse til dem, påstår de nu at det koster gebyr, til trods for at de før har erkendt fejlen.

Nu læser jeg så alle andres oplevelser om at den månedlige ydelse fortsat opkræves efter endelig tilbagebetalt lån. Så jeg afmelder BS så snart jeg er sikker på at jeg har kvittering fra banken på at det sidste beløb og renter er betalt.

25. kesäkuuta 2025

Får ingen informasjon

Fikk avslag på et billån. Greit nok. Men når jeg tar kontakt og lurer på hvorfor ikke, og hva jeg må gjøre for å kvalifisere for lån, så gir de ikke noe informasjon hva som må til. Håpløst

13. kesäkuuta 2025

Drive7 gennem Nordea Finans..

Drive7 gennem Nordea Finans... suk
Når man ringer ang. proceduren ved en garantisag gennem Nordea Finanas Drive 7, får man intet svar, men de vil sende en mail. Den afventer jeg så endnu. Det er en kendt sag at Tesla ikke arbejder sammen med Drive7, det vidste medarbejdere også godt. Men kunne ikke svare på hvad proceduren så er, i forhold til at få refunderet pengene.

27. toukokuuta 2025

Dårligt, dårligt og dårligt

Giver kun 1 stjerne, fordi man ikke kan give 0!! Hold jer langt væk fra dette elendige firma!! De er overhovedet ikke til at arbejde med, når man ringer til dem. De mest arrogante, uvidende og direkte flabede idioter bliver man betjent af i telefonen!!! Og forsøg med at lave en betalingsaftale (fordi man var 5 dage over betalingsfristen) viste sig at være umulig hos dem. Desuden har de nok Danmarks dårligste hjemmeside-portal. NEJ TAK HERFRA!!😡😡

5. toukokuuta 2025

Pant

Jeg har nu måttet rykke 2 gange for at få Nordea Finance til sørge for, at der officielt ikke længere er pant i min bil.

“Nå, det må være smuttet” var beskeden i går. I dag er beskeden, at det vil ske hurtigst muligt. 6 dage efter, at alt skulle have været i orden.

Jeg har også selv måttet bede om en kvittering for, at lånet er blevet betalt ud.

Resten af forløbet har været fint med venlig kundeservice. Men afslutningen er ikke OK

20. maaliskuuta 2025

Dårlig portal

Ingen adgang til ens lån på hjemmesiden. Standard respons: Vi har udfordringer med siden.
Kan ikke være rigtig at man ikke har kunne tilgå sin kundeportal i over et år. Få det dog fixet.

20. elokuuta 2024

Selskabet bedrager

Selskabet bedrager. Oplyser restsaldo 31/12 2024 til Skat på lån som er indfriet med overførsel fra anden Nordea afdeling først i december. Jeg kan kun opfatte at Nordea koncernen bedrager og hvidvasker.

5. helmikuuta 2025

Man får ingen svar på sine…

Man får ingen svar på sine henvendelser.
Har skrevet med "afregning" (man kan ikke skrive mails her) fordi de ikke kunne finde ud af at sætte betalingsservice korrekt op, men de holdte op med at svare i december, og er begyndt at sende betalingspåmindelser med post. har rykket dem 4 gange, men der kommer aldrig svar. Har også forsøgt fra en anden mail. Komplet useriøst.

13. tammikuuta 2025

Besværligt

Fin afbetalingsløsning. DOG er det rigtig besværligt, at man skal kontakte jer, for at blive bekræftet i om de breve jeg modtager egentlig kommer fra jer. Der er multiple stave- og grammatik fejl i dem. Det burde ikke være et problem, at få en til, at læse korrektur, især på standard breve.

12. marraskuuta 2024