Super begeleiding voor een grote stap! @Eralda:er was onmiddellijk een goede klik. Duidelijke afspraken, goede opvolging en een open houding op de kijkdag. Rustige tijd, vriendelijke ontvangst. De sc... Näytä lisää
De samenwerking met mijn kleinkinderen bij de verkoop van de woning van hun vader was onder nul. Weinig communicatie. De sleutels aan de kopers gegeven zo der hun toestemming en voor de akte ge... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Immo Nobels heeft een groot aanbod van huizen, appartementen en nieuwbouw te koop en te huur. Ook om uw eigendom te verkopen kan u bij ons terecht.
Dokter Honore Dewolfstraat 23, 9700, Oudenaarde, Belize
- 055 30 92 90
- info@nobels.be
- www.nobels.be
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Verkoop vila zulte
Verkoop vila zulte
Vlotte sympathieke correcte behandeling van dit dossier
Super!!!
Ik heb contact opgenomen met mevrouw Eralda, die werkt voor Nobels.
Ik had het grote geluk haar te ontmoeten. Ze is ongelooflijk aardig, dynamisch, vriendelijk en zeer competent, en staat altijd klaar om elk probleem op te lossen. Ze heeft zelfs op zaterdag en zondag aan de verkoop van mijn huis gewerkt.
Ze is 100% toegewijd aan haar werk en is zeer eerlijk en betrouwbaar.
Ze spreekt meerdere talen, wat ontzettend belangrijk voor me was, aangezien ik alleen Italiaans spreek.
Ik zal altijd weer contact met haar opnemen en haar aan iedereen aanbevelen, want ze is echt bijzonder!
Super begeleiding voor een grote stap!
Super begeleiding voor een grote stap!
@Eralda:er was onmiddellijk een goede klik. Duidelijke afspraken, goede opvolging en een open houding op de kijkdag. Rustige tijd, vriendelijke ontvangst. De schatting vonden we heel correct. Dank je wel. Wij zullen immo Nobels zeker aanbevelen!
Woonhuis te Nieuwstraat 24 9051 Sint-Denijs-Westrem
Een huis verkopen wanneer er 5 partijen betrokken zijn is geen evidentie. Toen Alain Van Laerebeke de verkoop in handen kreeg heeft hij op de meest professionele manier het pand verkocht en dit op de eerste open deurdag. En ook voor een mooi bedrag. We willen dan ook Alain super bedanken. We kunnen immo Nobels dan ook sterk aanbevelen.
Luc, Viviane en Dominique Roels
De samenwerking met mijn kleinkinderen…
Weinig communicatie.
De sleutels aan de kopers gegeven zo der hun toestemming en voor de akte getekend was.
Hetgeen niet mag.
Zogezegd was de persoon het vergeten te vragen.
Geprofiteerd van het verdriet en de onwetendheid van jonge mensen.
In geen geval aan te bevelen.
Mijn ervaring met Nobels was helaas…
Mijn ervaring met Nobels was helaas teleurstellend.
Na het ondertekenen van het verkoopcontract met Nathalie heb ik haar niet meer gezien en kreeg ik geen verdere begeleiding na de bezoekdag. De opvolging voelde minimaal aan. Daarnaast heb ik zelf opnieuw de keuringsattesten moeten betalen, zonder dat dit vooraf duidelijk werd gecommuniceerd. In het contract stond hierover geen specifieke prijs vermeld, waardoor ik ervan uitging dat dit inbegrepen was in de commissie.
Bij de elektrische keuring werd bovendien zonder mijn vraag een offerte toegevoegd ter waarde van €4.500. Dit gaf de indruk dat er aanzienlijke werken nodig waren, terwijl ik het probleem uiteindelijk zelf op één dag heb kunnen oplossen. Ook hierover vond ik de communicatie weinig transparant.
Tijdens de bezoekdag was de makelaar onvoldoende voorbereid en beschikte hij over weinig concrete informatie voor de potentiële kopers. Er werd mij vooraf ook nauwelijks om belangrijke details gevraagd, wat nochtans essentieel is bij een verkoop.
De initiële schatting van mijn woning lag bovendien te hoog, waardoor ook de vraagprijs te ambitieus werd bepaald. Tijdens de onderhandelingen werd mij vervolgens zelf gezegd dat de prijs “toch wat te hoog gegrepen” was. Dit gaf geen professionele indruk.
Ook praktisch liep het niet vlot: het verkoopsbord werd pas twee weken na online publicatie geplaatst. De “verkocht”-sticker werd nooit aangebracht en ik heb het bord uiteindelijk zelf verwijderd.
Daarnaast waren de foto’s die men wilde gebruiken om de woning online te plaatsen onvoldoende bewerkt. Er was nog te veel persoonlijk materiaal zichtbaar. Uiteindelijk heb ik zelf via mijn telefoon en AI-bewerking de foto’s aangepast, en werden mijn bewerkte foto’s gebruikt.
De communicatie tussen koper en verkoper was eveneens niet altijd correct of volledig. Zo had ik gemeld dat een bepaalde plant niet zou blijven staan, maar dit werd niet doorgegeven aan de kopers (gelukkig hebben we dit achteraf onderling kunnen oplossen).
Op basis van mijn ervaring zou ik Nobels dan ook niet aanbevelen.
Snelle verkoop onder professionele begeleiding
Ik mag het jaar mooi afsluiten met de verkoop van mijn appartement. Ontzettend tevreden over de professionele samenwerking met Marleen. Op 1 maand was mijn appartement verkocht. Haar rustige en respectvolle aanpak, gecombineerd met haar jarenlange vakkennis maakte het verschil. Bedankt Marleen om mij zo goed bij te staan. Op elk moment kon ik op jou rekenen en had je steeds het juiste advies voor mij. Absoluut een aanrader!
Was een super samenwerking met Camille…
Was een super samenwerking met Camille een hele lieve en decollega,s in een mum van tijd woning verkocht en blijven ze nadien ook altijd te woord staan je met vragen zat er was een hele contact en alles werd piekfijn uitgelegd.
Is zeker een aanrader!
Fantastische service
Fantastische service en super vriendelijke mensen. Grote aanrader!
Nobels zorgt voor een vlotte bediening
Nobels zorgt voor een vlotte bediening. We hebben alles snel kunnen afhandelen.
Mijn ervaring
Heel sympathieke mensen die rekening houden met al onze wensen. Zeker een aanrader!
Goede ervaring
Heel klantvriendelijk, hebben onze wensen gerespecteerd. Goede ervaring!!
vriendelijke bediening!
Onproffesioneel
Onproffesioneel! komen hun afspraken niet na want ze laten heel het kantoor naar jou bellen en dan zijn ze verwonderd dat er miscommunicatie is.. bij uittrede heb dus nog 2 weken om alles in orde te maken (kasten uitkuisen) stelt die mens toch wel nie voor om heel de
huurwaarborg aan de eigenaars te schenken, om een kuisploeg in te steken want een kuisploeg kost volgens de werknemers 800 euro voor 90m², ga je naar een huis gaan kijken voor te kopen zit er vocht in de muren (de muren staan letterlijk bol en vol schimmel) is de oplossing van deze mensen dus gewoon een weekje het raam open te zetten.. regelgeving trekken ze hun ook helemaal niets van aan plus dat je alles zelf mag opzoeken en hoe alles verloopt qua papieren dat je moet voorleggen etc.. je moet de helft van hun werk doen. Maar geld krijgen van illegalen en teveel in 1 kot steken praten ze wel niet over...
vlotte support
Het bedrijf zorgde voor een zeer vlotte afhandel van het huurdossier zoals het afhandelen van eindhuurders en het vinden van nieuwe huurders.
Immotopper
Speciale dank aan tanguy voor de service. Vlotte en snelle bediening.
goede ervaring als koper
Heel erg vriendelijke makelaar (Marleen). Hoewel ze niet alle informatie over het pand had (complexe situatie met eigenaar in het buitenland verblijvend) deed ze haar best om toch zo goed mogelijk de rondleiding te doen. In tegenstelling tot enkele andere makelaars die ik in mijn huizenjacht ontmoette, was ze niet opdringerig of hautain. Ik heb ook oprecht het gevoel dat ze mijn bod heeft "verdedigd" naar de verkopers toe waardoor ik me ook als koper gewaardeerd voelde. Marleen was ook voor verdere vragen die ik had steeds bereikbaar.
Totaal onprofessioneel
Totaal onprofessioneel. We hadden een afspraak om een huurpand te bezoeken met Tanguy Nobels en hij is gewoon niet komen opdagen. En we waren niet de enigen, want er waren nog 3 mensen om het pand te bezichtigen. Voice mail gelaten en geen reactie. Kantoor gebeld en daar vielen ze uit de lucht. Uiteindelijk is er iemand anders gekomen, maar tegen dan hadden we het pand al gezien met de huidige huurster. Achteraf enkel nog een mail met vraag om kandidatuur in te dienen, maar niet eens persoonlijke excuses.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.