NL Tour Rides Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Na jaren zonder problemen via nltourides mooie tochten gefiets te hebben ging het dit jaar helemaal mis. Geen routes codes ontvangen vor de classico espgana op 16 augustus. Mails hierover worden gener... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 27 juli 2025 hebben wij bij u tweemaal een reispakket geboekt met betrekking tot een meerdaagse fietstocht De Lage Landen. NL Tourrides heeft op 3 juli 2026 geannuleerd. Op 9 juli 2026 heb ik v... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dramatische organisatie. Zeggen 1 week van te voren de Oktoberfest ride toertocht af. Vorig jaar werd er ook al met een smoes niet de bestelde wielershirts geleverd. Doe geen zaken met dit bedri... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds wacht ik op mijn betaalde inschrijfgeld voor de Dutch Gravel Ride, die in 2024 zou worden gehouden. Di is in augustus niet doorgegaan door problemen met vergunningen en een loslopende probl... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

130 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Let op: oplichters!

Let op! Dit is een organisatie die willens en wetens mensen oplicht! Geld innen, tours zonder reden ineens annuleren en geen geld teruggeven. Reageren af en toe op mail met smoesjes en valse beloften. Trap er niet in!

9. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een cluboutfit besteld

Ik heb een cluboutfit besteld, betaald en niet ontvangen. Reclameren levert niets op: ze beloven van alles maar doen niets.

Kortom: een club waar je chagrijnig van wordt ipv blij.

1. joulukuuta 2025

Gravelstage

Gravelstage in juni ( 2025) was van hun kant geannuleerd zonder opgaaf van de reden. Verschillende keren gebeld en gemaild om het geld ( €799) terug te krijgen. Dit is me nog steeds niet gelukt! Echt slecht dit! Heb nu juridische hulp ingeschakeld.

13. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

We zijn in oktober 2025 naar Toscane…

We zijn in oktober 2025 naar Toscane geweest, super geregeld, maar geen kleding ontvangen, waar wel voor betaald was.
Nu konden we kiezen voor een tegoedbon of geld.
Wij kozen voor het geld, dat zou uiterlijk in januari teruggestort worden, maar ik heb diverse keren gemaild en gebeld maar geen antwoord.
Pure oplichting, niet aan beginnen een schande dat zo’n bedrijf nog adverteert….
Inmiddels hebben wij ons geld op 27 februari terug gekregen.

24. helmikuuta 2026

Erg slecht geregeld allemaal

Slechte club. Na 2 maanden nog steeds geen geld retour van een shirt die wel besteld was maar er niet was.
4 x (!!) mijn IBAN nr doorgegeven, 2 x gebeld maar na heel veel beloftes van hun kant, na 2 maanden nog steeds geen geld retour.

Voor mij (en wielerclub) geen evenementen meer via deze waardeloze club.

16. helmikuuta 2026

Op hoop van zege ….

Zijn hier nog personen die een toertocht in mei 2026 in Girona (onder de naam gravelty Girona)hebben geboekt ?
Deze tocht is niet meer op hun website terug te vinden en er wordt op geen enkele manier gereageerd! De reis werd volledig betaald!

16. helmikuuta 2026

NIETS doen met deze ''organisatie''

NIETS doen met deze ''organisatie''.
Dit alles wat je leest is inderdaad hun model. Kortom schaamteloze oplichting. We moeten ons verenigen EN zorgen dat er geen nieuwe slachtoffers volgen ! Doe ook aangifte bij politie en andere hiervoor bedoelde instanties. Fraude helpdesk , ACM en SIDN.

9. helmikuuta 2026

Tour Rudolph betaald incl jacket

Tour Rudolph betaald incl jacket. Jackets bleken niet op tijd geleverd (zie dit in veel reviews terugkomen, dus is ordinair verdienmodel)
Na lang mailen, bellen (reageren zeer zeldzaam) zou ik geld terugkrijgen.
Nu maanden later en nog niets ontvangen. Kijk uit voor deze partij, komen niets na en zijn onbereikbaar.

3. helmikuuta 2026

Oplichters. Nooit iets boeken

Ik herken mij volledig in eerdere reviews.
Ook ik ben gedupeerde van de geannuleerde Great Gravel Down waarbij er nu al meermaals belofte is gedaan om terug te betalen waarbij dit steeds niet is gebeurd. Inmiddels eea uit handen gegeven aan de rechtsbijstandsverzekering na 5 maanden mails sturen en proberen ze telefonisch te pakken te krijgen .

Wel een kortingscode gekregen voor een volgende boeking....

27. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Fietstocht gaat niet door. Na bijna 5 maanden geen geld terug. Meerdere niet vervulde beloftes.

In september 2025 zou ik met vrienden meedoen met The Great Gravel Down. Een fietstocht van 3 dagen van Zwolle naar Maastricht. Heel kort van tevoren krijgen we te horen dat het niet doorgaat. Met de optie om te verplaatsen naar 2026. Ik wil dat niet en vraag vervolgens geld terug aan de organisatie. En vanaf dat moment gaat het mis. Er worden veel beloftes gedaan maar niet ingewilligd. Nu, inmiddels bijna 5 maanden later heb ik nog steeds geen geld terug. Om een indruk te krijgen van hoe gecommuniceerd wordt, hieronder een opsomming. Het oudste bericht staat onderaan.

Waar KLANT staat, ben ik.
• 16-01-2026: nltourrides.nl mailt dat de terugbetaling van de Great Gravel Down in de week van 19 januari verwacht mag worden. (Belofte)
• 14-01-2026: KLANT belt naar 0850879893 met de vraag wanneer het geld wordt teruggestort. Medewerker geeft aan dit door te geven aan de betreffende afdeling.
• 01-01-2026: nltourrides.nl mailt dat het streven was om alles voor 31 december op te lossen, maar dat dit niet is gelukt. Ze vragen tot uiterlijk 15 januari om de terugboeking af te ronden. (Belofte)
• 01-01-2026: KLANT mailt als reactie op Ed Hasselman van 5 december: Er is geen geld terugbetaald, waardering voor het bericht, maar de belofte blijkt niets waard.
• 23-12-2025: KLANT mailt aan nltourrides.nl en geeft aan weinig vertrouwen te hebben; nog een week tot het einde van het jaar.
• 05-12-2025: nltourrides.nl (Ed Hasselman) mailt: Belofte om alles voor eind november op te lossen. Twee nieuwe beloftes: 100% inschrijfgeld terug, vóór eind december 2025. (Beloftes)
• 22-11-2025: KLANT mailt nltourrides.nl en verwacht de terugbetaling binnen 14 dagen, na bijna 3 maanden wachten.
• 14-11-2025: nltourrides.nl mailt: Communicatie en nakomen van beloftes was onder de maat, excuses, terugboeking niet goed uitgevoerd, nu via directe bankoverschrijving. Vraagt om IBAN voor snelle afhandeling. 90% van annuleringen is terugbetaald, focus op laatste 10%. Nieuw mailadres voor administratie: XXXX.NL. (Belofte)
• 12-11-2025: KLANT mailt: Geen reactie op eerdere berichten. Dreigt met juridische stappen of incassobureau. Vierde herinnering en ingebrekestelling. Dringend verzoek om €558,- uiterlijk 14 november over te maken.
• 04-11-2025: KLANT mailt: Derde herinnering en ingebrekestelling. Verzoekt om onmiddellijke terugbetaling, uiterlijk eind deze week (7 november).
• 29-10-2025: KLANT mailt: Bestelling is geannuleerd en volledig terugbetaald volgens NLTourrides, maar het geld is nog niet ontvangen. Vraagt wanneer €459,- en €99,- voor de huurfiets worden teruggestort.
• 20-10-2025: nltourrides.nl mailt: Bestelling is volledig terugbetaald. (Feitelijke onjuistheid)
• 17-10-2025: KLANT mailt: Herinnering, beloofde bericht begin oktober niet ontvangen.
• 17-09-2025: nltourrides.nl mailt: Reacties verzamelen tot eind september, daarna alle opdrachten in één batch via payment provider. Begin oktober bericht. (Belofte)
• 17-09-2025: KLANT mailt: Nog geen reactie op mail van 10 september. Verzoekt spoedige terugbetaling van totaal €558,-.
• 10-09-2025: KLANT mailt: Teleurstelling over verplaatsing, wil geld terug inclusief €99,- voor huurfiets. Vraagt wat hij moet doen.
• 10-09-2025: nltourrides.nl mailt: The Great Gravel Down wordt verplaatst van september 2025 naar een editie in 2026.

23. tammikuuta 2026

Waardeloos

De toertocht ging niet door, maar het échte lange traject was het terugkrijgen van mijn geld. na 5x navragen en toezeggingen gedaan te hebben, uiteindelijk de terugbetaling ontvangen.

21. tammikuuta 2026

Wat een organisatie!?!

Ingeschreven voor de great gravel down sept 2025. Enkele dagen voor de start geannuleerd ivm ontbreken vergunningen. Erg bijzonder.
Vervolgens tot afgelopen week verwikkeld geweest in terugbetaling. Weinig tot geen reacties op mails. Meerdere beloftes terugbetaling voor een bepaalde datum gedaan te hebben, niet nagekomen.
Dit is niet alleen bij mij zo gegaan, maar de gehele groep heeft in dezelfde situatie gezeten.
Ik ga me in ieder geval nooit meer aanmelden voor een tocht van NL tour rides!

20. tammikuuta 2026

Oplichters

Meermaals beloofd om terug te betalen.
Maar na 6 maanden nog steeds niets gestort gekregen.
Ze verschuivingen steeds hun datums van afronden.
Zij hadden zelf de tour geannuleerd en beloofd om terug te betalen.
Oplichters zijn het.

15. tammikuuta 2026

Leugenaars en oplichters

Het is een oplichtersbedrijf. Niet bij hen boeken. Ze kopiëren andere bedrijven en gebruiken hun merken, logo’s, enzovoort… Volstrekt onprofessionele en onfatsoenlijke mensen! Ze adverteren buitenlandse reizen die ze vervolgens annuleren en het geld niet terugbetalen!! Ik ken uit eerste hand hun frauduleuze en onserieuze werkwijzen. Iemand zou juridische stappen tegen dit bedrijf moeten ondernemen.

13. tammikuuta 2026

Cummunicatie = 0

Qua communicatie een verschrikkelijk bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar en e-mails worden simpelweg niet beantwoord. Dringend advies is om bij deze organisatie geen buitenlandse fietsreis te boeken

1. joulukuuta 2025

Oplichters

Oplichters! Ze annuleren regelmatig meerdaagse evenementen en betalen niet terug. Als je mazzel hebt ontvang je zo nu en dan zielige excuusmails, maar naar het geld kan je fluiten. Ga niet in zee met deze organisatie!!

Ps. Ze zijn ook bij Kassa op TV geweest.

4. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zeer trage terugbetaling bij annulering

Na annulering van een bestelling het betaalde bedrag nog niet ontvangen na bijna 3 weken!
Zou lang durenwerd er meegedeeld terwijl normaalgesprokeneen terugbetaling ,onafhankelijk van bank of creditcard dit zeker binnen een week gerealiseerd wordt.
Nltourrides houdt het geld vast ,willen wel direkt ontvangen maar terugbetalen ho maar!

18. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ongelofelijke onbetrouwbare leugenachtige oplichters organisatie

1ster is teveel
Wees gewaarschuwd:

Nav van mijn verzoek mij niet langer te vervelen met junk mail over komende tochten (uitschrijven lijkt niet te werken), maar eindelijk mijn geld terug te geven kreeg ik de onderstaande mail van deze ongelofelijke onbetrouwbare leugenachtige oplichters organisatie.

Op di, dec 30, 2025 om 12:27 schreef NL Tour Rides

Beste ........,

We zijn verwikkeld in de afhandeling van de geannuleerde Dwars door de Lage Landen.

Onze doelstelling (en belofte) was dat we dit voor eind december zouden oplossen. Helaas is dat niet gelukt.

We vragen u ons tot uiterlijk eind januari alsnog de tijd te geven de terugboeking af te ronden.

We beseffen ons dat we hiermee nogmaals om uw geduld vragen. We zijn de annuleringen aan het verwerken maar hebben daar helaas toch iets meer tijd voor nodig.

We hopen dat u hierin mee kunt denken zodat we de rest van 2026 met een schone lei kunnen aanvangen.

Team NL Tour Rides
Administratie

31 januari is gekomen en van NL Tour Rides helemaal niets nada niente alleen loze beloftes

Bijna eind april 2026 en raad eens...nog steeds niets, geen geld terug, nada, SCHAAMTELOOS
PASOP en boek niets bij deze organisatie het kost alleen geld en frustratie!!!!!

30. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beloftes worden niet nagekomen…

Helaas ging mijn gravelride in augustus 2025 niet door, volgens de organisatie vanwege problemen met vergunningen en een wolf. Ondanks meerdere toezeggingen het startgeld nog niet retour ontvangen. Laatste keer dat ik via deze organisatie een tour boek.

2. tammikuuta 2026

Tegenvallende Rudolph Gravelty…

Afgelopen zaterdag de Rudolph Gravelty gereden. Ingeschreven omdat je dat leuke wielerjack met Rudolph krijgt. Helaas kregen we 2 dagen voor de start te horen dat de jacks niet geleverd waren en ook niet nagestuurd zouden worden. Verleden jaar hebben we ook gereden en toen kreeg mijn dochter een jack in een veel te grote maat terwijl zij van te voren de maat had moeten doorgeven….
Omdat wij gebruik hadden gemaakt van de voorinschrijving zouden wij een 2e jack krijgen. Nu stonden er bakken met shirts die de organisatie waarschijnlijk over had.
De eerste keer dat ik de Rudolph Gravelty reed kreeg je na afloop nog een lekkere (verdiende) pastamaaltijd. Deze keer mocht je een broodje worstje of hamburger kopen voor €6,-!
Kortom een tegenvallende ervaring. Wij weten nog niet of we deze graveltocht nogmaals gaan rijden. Jammer want de omgeving is prachtig om te fietsen.

27. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin