Belachelijk onprofessioneel bedrijf....reageren niet of nauwelijks of mails.....telefonisch totaal onbereikbaar...wacht al maanden op terugbetaling dit kan echt niet....ze negeren me en stelen meer da... Näytä lisää
Nextmac heeft precies geleverd wat er werd beloofd. Het apparaat werkt goed en kwam met garantie zoals aangegeven. Voelt als een veilige aankoop.
Ik twijfelde eerst over refurbished apparaten, maar Nextmac heeft me positief verrast. De MacBook werkt soepel en ziet er netjes uit. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik heb een refurbished MacBook besteld bij Nextmac en deze kwam in echt goede staat aan. Alles werkt tot nu toe prima. De levering was ook sneller dan verwacht.
Yrityksen kirjoittama
Nextmac is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in refurbished MacBooks, iPhones, iPads en meer. Al onze apparaten worden geleverd met 12 maanden garantie en snelle levering binnen 1–3 werkdagen. Sluit je aan bij onze tevreden klanten die kiezen voor Nextmac vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.
Herengracht 320, 1016CE, Amsterdam, Hollanti
- 024 781 0027
- support@nextmac.nl
- www.nextmac.nl
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Very good and helpfull
Iphone 15 pro
Afgelopen week Iphone 15 pro besteld, top kwaliteit en snel geleverd. Kortom helemaal tevreden!
I placed an order for a MacBook Pro a…
I placed an order for a MacBook Pro a week ago but never received an order confirmation. I contacted their WhatsApp support, and after completing the payment, I haven’t heard back from them. It feels like there’s no follow-up once they receive the money. Yesterday, I was told that I would receive my tracking information by email, but I still haven’t received anything. I really hope to get my MacBook soon and to receive a clear explanation for the lack of communication. If this issue is resolved properly, I might consider updating my review.
Update:
In the end, they contacted me and they apologized for the inconvenience, and they offered me an upgraded version of MacBook, which I found fair after waiting for 1 week for my order to be shipped. I will now change my review from 1 to 4 stars.
Goede ervaring met het bestellen van een MacBook. Snelle levering en top product. Zeker een aanrader!
Top kwaliteit telefoon
Top kwaliteit telefoon
K zou zeker hier bestellen als je binnen je budget wilt blijven 👍👍
Everything as promised
Everything as promised. Quality on top, delivery on time and that all for way lower prices compared to online. Would recommend buying here instead of paying more somewhere else
Refurbished apple watch besteld en…
Refurbished apple watch besteld en betaald. Helaas las ik daarna pas het retourbeleid. Meteen geprobeerd op de bestelling te annuleren via mail en bellen............................geen reactie.
Update 23-10-25 18.30
Mail gekregen dat artikel wordt verstuurd.
Hoop binnenkort deze review een stuk positiever te kunnen herschrijven
3-11-25
Horloge in prima staat ontvangen. Ziet eruit als nieuw
De telefonische bereikbaarheid (024) 781 00 27 mag wat mij betreft meer aandacht krijgen. Ik kreeg iedere keer een voicemail dat de betreffende persoon onbereikbaar is. Mailcontact gaat sneller en is kort krachtig en duidelijk.
Bestellen en bezorgen gaat prima, stevige verpakking.
Ben geholpen door Jesse op Whatsapp
Ben geholpen door Jesse op Whatsapp, heel erg tevreden over mijn keuze
Oplichting
Op 19 september heb ik via de website van NextMAC een bestelling geplaatst en direct betaald. Tot op heden heb ik echter niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op telefoontjes (de telefoon wordt niet opgenomen), e-mails of WhatsApp-berichten — op geen enkele manier is er contact te krijgen. Dit voelt als oplichting en ik wil anderen waarschuwen: bestel hier niet, afspraken worden niet nagekomen en het lijkt helaas niet betrouwbaar.
Oké een eerlijke open review.
Oké een eerlijke open review.
10 werkdagen geleden een Mac book besteld en ook ik 4 / 5 dagen nul reactie op mailtjes / app. Maar uiterlijke een bericht afgelopen woensdag ( 8 werkdagen verder ) dat er een pakket met DHL verzonden is naar ons. En ja hoor .. vandaag zo waar een Mac book ontvangen.
Al met al , bereikbaarheid 1 ster ( echt slecht )
Levertijd 5/6 werkdagen 3 sterren want niet gehaald
verpakking en staat van de MacBook gebruikt 5 sterren.
Bereikbaarheid na 7 dagen : 5 sterren.
Al met al dus 4 sterren in het voordeel van NEXTMAC.
Advies , reageer gewoon sneller op email en app , dat scheelt een hoop stress en gezeur online van mensen die denken opgelicht te zijn. Regel je zaken gewoon netjes door te reageren en je zult zien dat mensen er echt in geloven.
Al met al dus goed gekomen
Geen levering
Op 2 september een smartwatch besteld.
Tot op heden geen bestelling ontvangen. Meermaals contact gezocht middels website, zonder respons. Telefonisch niet bereikbaar.
Uiteindelijk volgende e-mail ontvangen .. “Excuus voor het lange wachten. Gezien het een erg populair product is zijn de levertijden langer dan verwacht. Ik verwacht dat de Apple Watch begin volgende week zal worden opgestuurd. Nogmaals ons excuus voor het ongemak.”
Tot op heden, we zijn inmiddels een maand en halve week verder. Geen enkele status update of reactie.
Ik stel het op prijs als u binnen 2 dagen reageert op dit bericht. Bij uitblijven van een oplossing zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te overwegen
Top laptop
Top laptop, snelle levering. kortom een echte aanrader!
Duurde iets langer maar was helemaal…
Duurde iets langer maar was helemaal tevreden met de laptop
Allemaal goed gekomen
We raken als consument allemaal in paniek als er niet meer gecommuniceerd wordt, maar uiteindelijk hebben ze zich super ingezet om alles netjes op te lossen. Heb de mac air, mijn dochter blij. Het zijn eerlijke ondernemers. Bedankt voor hoe jullie dit hebben aangepakt 👍🏻👍🏻👍🏻
Onzeker bestelproces
Alle signalen stonden bijna drie weken op rood; na 7 dagen niets gehoord te hebben na mijn MacBook-bestelling. Vreemde reacties op app en mail, maar we kwamen niet verder. Via de app kwam er na een week communicatie op gang en werd levering beloofd. Na 20 dagen heb ik -inmiddels onverwacht- toch de macbook ontvangen. Helaas werkt de spatiebalk niet goed. Hij reageert onregelmatig en vereist extra druk, wat het typen behoorlijk bemoeilijkt. Ik begrijp dat refurbished producten gebruikssporen kunnen hebben, maar functioneel mag alles in orde zijn — dat is hier niet het geval. Ik hoop nog op financiele compensatie voor reparatie; terugsturen is gezien de bestelgeschiedenis geen optie.
Dit bedrijf heeft nog veel te leren.
Na 3 maanden eindelijk mijn geld terug
2 september een Iphone 15 besteld en betaald. Daarna niets meer gehoord. Na een week gemaild hoe het met de bestelling zat. Kreeg antwoord dat er een fout was gemaakt met de prijs op de site en dat ik nu een 128G kon krijgen voor de prijs waar ik volgens mijn bestelling een 256G voor kreeg. Geantwoord dat ik daar niet mee akkoord ging en of een Iphone 15 256G wilde of mijn geld terug. Daarna niets meer teruggehoord, ook niet na meerdere mailtjes. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, na een keuzemenu krijg je, ongeacht wat je kiest, te horen dat de persoon die je probeert te bereiken er niet is. Uiteindelijk contact gekregen via Whatsapp. Na veel heen en weer geapp na 3 maanden eindelijk mijn geld terug gekregen, maar nooit uitleg gekregen waarom het bestelde product niet geleverd kon worden.
Slechte communicatie en product nooit verzonden
Product op 17 september besteld, is nooit verzonden (nu 24 september), status nooit bijgewerkt sinds bestelling, contact krijgen met ze erg lastig. Telefonisch nemen ze sowieso niet op, via mail zijn ze ook erg traag. Op de mail hebben ze uiteindelijk gezegd dat het product onderweg was naar het magazijn, maar over de levertijd en waar het dan vandaan komt werd alsnog niks gezegd.
Update; vandaag (24 september) na in totaal 25 keer proberen te bellen sinds vorige week zonder gehoor heb ik een Whatsappje gekregen dat ze telefonisch op dat moment niet bereikbaar waren. Wel hebben ze gezegd dat ik mijn geld terug ga krijgen. Hopelijk gebeurt dit ook.
Update: vandaag (25 september) mijn geld teruggekregen. Ik verander de beoordeling van 1 naar 2 sterren, want uiteindelijk is het met veel pijn en moeite wel naar wens afgehandeld.
Oplichters
Let op: de andere review van "RO/Rogier" is niet van mij/lijkt een onjuiste alias. Anyway, update: vandaag 24/9 na een week radiostilte en een sommatie eindelijk contact gehad. Ze hebben beloofd het aankoopbedrag terug te storten.
Oplichters, GEEN bestellingen doen. Na betaling wordt het bestelde niet geleverd. Zowel per email als telefonisch onbereikbaar. Tijd voor juridische actie.
Moeizaam
Op 12 september een MacBook besteld. Vooraf veel contact gehad over korting en de eventuele gratis bijgeleverde oplader. Direct na bestelling nog gemaild om te bevestigen dat de kabel erbij zou zitten, maar vanaf dat moment geen enkele reactie meer, terwijl ik eerder altijd binnen 2 uur antwoord kreeg.
Een week later opnieuw gemaild met de vraag wanneer de MacBook verstuurd zou worden: geen antwoord. Inmiddels 12 keer gebeld en een aangetekende brief gestuurd om terugbetaling te eisen.
Geld terug gestort na moeizaam contact
5 september een bestelling geplaatst en…
5 september een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Inmiddels na 10 keer bellen 1x onvriendelijk contact gehad en naar het DHL punt gevraagd waar hij het pakket zogezegd heeft afgeleverd. Contact opgenomen met het DHL punt (via de buren van het pakketpunt want deze is telefonisch niet bereikbaar) of mijn pakket daar is afgegeven en het pakket is daar niet geweest. De status van mijn pakket blijft hetzelfde sinds 17/9 en daarna ook geen contact meer gekregen of geen mogelijke manier. (Soort zoethoudertje) Ik ga hier aangifte van doen en een juridische procedure in gang zetten want dit is oplichting! Conclusie, betaal wat meer aan een eerlijke verkoper dan aan Nextmac.
Update: geld inmiddels retour ontvangen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.