Købte en Hobbytrade vogn, men da den kom var den næsten total ødelagt, ikke afsenderens skyld, men derimod PostNord, man skulle tro de havde spillet fodbold med den 😡. Kontaktede Nettog sendte dem bi... Näytä lisää
Meget hjælpsomme, søde og rare indehaver, har købt rigtige meget efterhånden😁 alt bliver hurtigt sendt og altid i orden når pakken kommer. Blev endda ringet op og rådet til at købe noget tilsvarende... Näytä lisää
Jeg bestilte om søndagen med besked om at afvente afsendelse til torsdag i tilfælde af, at jeg fik brug for mere, der kunne sendes samlet. Jeg fik ikke brug for mere. Glemte at give besked om torsdag... Näytä lisää
Fra jeg bestilte mine varer, gik der halvandet døgn, så kunne pakken hentes i pakkeshoppen. Varerne var pakket omhyggeligt ind med luftpudefolie i papkassen. Straks efter bestilling modtog jeg ord... Näytä lisää
Modeltog og tilbehør til nogle af de skarpeste priser på markedet
Østergade 1 V-X, 3600, Frederikssund, Tanska
- info@nettog.dk
- www.nettog.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Lige som det skal være
Find i det store udvalg, bestil, betal og modtag.
Det kunne ikke være nemmere.
Elendig service!!!
Elendig service!!!
Havde bestilt en vare som var en bestillings vare og fik en ordre bekræftelse.
Efter en uge skriver jeg til dem for at høre status på ordre,får at vide det var bestilt og jeg ville formentlig modtage det ugen efter,hvilket jeg ikke gjorde.
Skriver så igen og får at vide de vil rykke for det,og så vende tilbage.
Nu er der så gået yderligere 2 uger og har ikke hørt noget og nu svarer de ikke på henvendelser.
Simpelthen dårlig stil og kundeservice!!!
Kan ikke anbefales!!!
En god service
Varen kom til tiden, en tro kopi af vores stigevogn i Hillerød
Kan varmt anbefale at handle her.
Hurtig ekspedition.
Bestellung Märklin Ersatzteil ohne Bestand
Keine Reaktion auf e-mail, aber auf telefonische Nachfrage erfolgte ein Rückruf und Rechnung / Versand wurde am gleichen Tag erledigt.
Bestilte nogle 6726 wiessmann…
Bestilte nogle 6726 wiessmann perronlamper lørdag og fik dem først torsdag , syntes det er alt for langt tid , har også handlet med Felderbanen og havde det dagen efter jeg bestilte det , se det er god Cervice . Vh Ib
Fin MY vinrød fra PIKO særlig installeret med DC ESU
Fin MY vinrød fra PIKO med ESU lyddekoder med danske lyde. En fin oplevelse.
Super service
Super service. Blev ringet op ang. vare som ikke var kommet på lager, men på vej.
Jeg kan kun anbefale at handle på Nettog.dk
Jeg er tilfreds med mine handler her, varen er altid godt pakket ind, når den ankommer. Jeg kan kun anbefale at handle på Nettog.dk
Jeg fik min bestilling.
god service ringede lige at pakke…
god service ringede lige at pakke posten var forsinket
der er god behandlen og kommer hurtigt
Super hurtig service.
Meget hurtig levering
God service og hurtig levering 👍👍🙂
God og effektiv behandling af min ordre…
God og effektiv behandling af min ordre og modtaget dagen efter
Meget højt vidensniveau og generelt…
Meget højt vidensniveau og generelt imponerende produktkendskab, samt en udpræget servicemindeed og oplevet personlig tilgang til kunderne. De ringer med det samme, hvis der en sjælden gang er leveringstid på et produkt, og kan ofte tilbyde et andet produkt, hvis man ikke kan vente.
Enormt flot og bredt udvalg, til absolut konkurrencedygtige priser, som ydermere leveres hurtigt og fejlfrit. En evne som bestemt ikke alle konkurrerende aktører besidder.
Kan kun anbefales herfra.