Nemovo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Thomas and his team always make a move completely stress-free. I'm a repeat customer. Everything was fixed-price, very reasonable and clearly agreed in advance. Cheker was the guy in charge on the day... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde frygtet den store flyttedag, efter 10 år i huset på over 700m2 og med 6 garager godt fyldt, tænkte vi at det blev et sandt mareridt. men må bare sige at 2 små liftbiler med 2 flinke og stærke... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wow for en totaloplevelse fra Nemovo! Fra første kontakt var kommunikationen professionel og venlig. Flytte opgaven gik over al forventning. André og Ivan mødte frem til den aftalte tid -og hil... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg valgte Nemovo til at slibe min terrasse, dels pga. en fornuftig pris men primært pga. de gode anmeldelser på Trustpilot. Nemovo lever fuldt ud op til de gode anmeldelser, og får også ubetinget 5 f... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Muutto- ja säilytyspalvelu
  2. Puuseppä
  3. Siivous
  4. Kokoamis- ja asennuspalvelut
  5. Lattiaurakoitsija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Nemovo har vi specialiseret os i alle typer opgaver i forbindelse med flytteservice og istandsættelse. Overlad trygt ansvaret til os, og lad os hjælpe dig med: - Flytning - Gulvservice - Malerarbejde - Rengøring. Nemovo - Din garanti for et godt resultat

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Absolut anbefalelsesværdige!

Mathias, Jakob, Kenneth og de andre vi har været i kontakt med hos Nemovo, har ydet fremragende service i form af yderst behagelig og klar kommunikation, samt ubeklageligt håndværk til de rigtige priser. Vi brugte dem til både flytning og gulvarbejde samt hjælp med diverse andre småydelser, og alt blev udført i topklasse, til tiden og uden ubehagelige overraskelser. Jeg anbefaler dem varmt til alle! De bedste hilsener, Sune

22. helmikuuta 2019

Smart koncept!

I forbindelse indflytning i vores nye hus havde vi behov for en generel istandsættelse - gulve og vægge skulle slibes og males, et walk-in-closet skulle opføres i soveværelset, og sidst skulle alle vores møbler naturligvis flyttes ind. Nemovo håndterede hele processen. Det er smart! Vi fik tildelt én kontaktperson, hvilket gjorde det så nemt for os ellers stressede nye husejere :)

7. helmikuuta 2019

Vi brugte Nemovo

Vi brugte Nemovo, da vi fik anbefalet dem gennem venner. Kanon service! Prisen er også super fair. Næste gang vi skal have flyttet eller slebet gulve igen, så har i en sikker tilbagevendende kunde. :-)

Tak!

Venlig hilsen
Nicolai & Sandra

24. tammikuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Meget behagelige og hjælpsomme drenge

Meget behagelige og hjælpsomme drenge. Jeg fik en god pris på at få malet og slebet gulve i min gamle lejlighed ved fraflytning, samt flytning af de store møbler jeg ikke selv kunne flytte. Resultatet blev super godt. Kan kun anbefale Nemovo.

26. marraskuuta 2018

Genialt koncept

Vi brugte Nemovo til både afslibning af gulve i min nye lejlighed og flytningen fra den gamle. Det gik som smurt og de håndterede opgaven meget professionelt! Klart 5 stjerner fra min kæreste og jeg.

26. marraskuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin