Heb een medium koffer en PSA 9-slab display gekocht. Goede kwaliteit producten en zeer veilig verzonden! Aanrader als je je collectie veilig wilt bewaren of displayen.
Snel bezorgd, zeer netjes verpakt. De binder zelf is van heel mooi stevig materiaal en de kleur is super mooi gedaan, soort marmer met bruin. Mijn volgende binder ga ik zeker bij jullie kopen. Op aan... Näytä lisää
Fijne zaak met fijne spullen. De bestellingen worden altijd perfect verpakt geleverd. Het contact loopt altijd soepel. Ik kon zonder problemen mijn bestaande bestelling aanpassen, zodat ik geen extra... Näytä lisää
Had binders besteld omdat ik die eerder op een beurs had gezien en gekocht en die bevielen uitstekend! En was iets vergeten in me order en via de mail echt perfect geholpen zodat er ook geen dubbel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Specialist in Trading Card Game Accessoires voor o.a. binders, frames, acryl cases en Anime producten, waaronder Pokemon, Naruto, One Piece en Dragon Ball Z
2033WK , Haarlem, Hollanti
- Information@nemesis-ex.com
- www.nemesis-ex.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Everything perfect,fast shipping!
Snelle reacties terug via de mail
Snelle reacties terug via de mail. Goede producten.
Hoge kwaliteit producten
Hoge kwaliteit producten, snelle verzending en breed assortiment.
Ik ben zeer tevreden met de map
Ik ben zeer tevreden met de map. Ik ga er zeker meer bestellen!
Wat een fijne 12 pocket binder
Wat een fijne 12 pocket binder, ik ben overgehaald om deze voortaan hier te halen! Bedankt
Fijn bedrijf en goede prijzen!
Het was snel verzonden en een topproduct…
Het was snel verzonden en een mooi product ! Gewoon top !
Alles perfect zoals het moet
Top!
Zeer tevreden over de service, een zeer rappe levering na bestelling had ik al na 2 dagen mijn slab koffer en toploader map.
Perfecte customer service
Perfecte customer service. Hoog kwalitatief materiaal & heel nette prijs/kwaliteit verhouding.
Zijn altijd bereikbaar meedenkend en…
Zijn altijd bereikbaar meedenkend en probleem oplossend.
Mijn ervaring was heel goed met Nemesis…
Mijn ervaring was heel goed met Nemesis Ex!
DPD was mijn pakket kwijt geraakt, en door de snelle handeling van Nemesis Ex was die weer snel gevonden en kreeg ik hem 2 dagen na het contant geleverd. En de producten zijn goeie kwaliteit!❤️
Supervlot!
Amazing products
The delivery was on time and the products are amazing. Very good quality and the right fit for what my son needed them.
Snelle service en goed verpakt verzonden
Goed en snel geholpen!
Super ervaring mooie acryl cases 🙏🏽
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.