Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakket was helaas vertraagd en later zelfs kwijtgeraakt door DHL. Liam van RubyGator hield persoonlijk contact met mij en heeft snel een tweede zending aangemaakt. Inmiddels mijn producten ontvan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een fantasmal flames upc gekocht en wou een case en kon een niet vinden totdat ik deze site zag met een goede prijs, heb er 1 besteld. Vandaag binnengekomen en hij is echt super ingepakt, upc zit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In eerste instantie een kleine bestelling gedaan omdat ik wat sceptisch was, maar zeer tevreden uiteindelijk. Dus toen maar meteen de rest van wat ik wilde er achteraan besteld en ook dit werd netjes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super bedankt voor de goede service! Ik had een acryl case besteld voor mijn etb. Goede kwaliteit en glashelder! Daarnaast heb ik ook een chinese boosterbox gekocht voor mijn vriendin, goede prij... Näytä lisää

1. Keräilykorttimyymälä
  2. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

RubyGator biedt hoogwaardige producten voor het beschermen en bewaren van Pokémon-kaarten, zoals stevige hoesjes, mappen en andere accessoires. Deze beschermende oplossingen zorgen ervoor dat je kaarten veilig blijven en in topconditie behouden worden, of je nu een kleine collectie hebt of een uitgebreide verzameling. Perfect voor elke Pokémon-verzamelaar!

4,9

Helemaal top!

26. maaliskuuta 2026

Hey Layla,

Dank voor je review!

Veel plezier met en van je producten :)

Top service

Mooie prijs, snelle levering met een leuke boodschap erbij. Kan ik zeker aanbevelen!

18. maaliskuuta 2026

Hi Bas,

Thanks voor je positieve review!

Top!

Snelle levering. En voor een hele degelijke prijs.

9. maaliskuuta 2026

Hi Bart,

Thanks voor je positieve review!

Great Products

Great Products! Shipping was very fast and everything arrived in perfect condition

1. helmikuuta 2026

Hi Christopher,

Thank you for your review! Happy to welcome you back in the future :)

Saanut 5/5 tähteä

Acrylcases van top kwaliteit en goede…

Acrylcases van top kwaliteit en goede service! Dikke aanrader

20. helmikuuta 2026

Hi Cas,

Thanks voor je review!
Fijn dat je tevreden bent met onze acrylic cases!

Saanut 5/5 tähteä

Super goed ingepakt en mijn favoriete…

Super goed ingepakt en mijn favoriete pokemon als sleutel hanger gratis gekregen echt een top site

3. maaliskuuta 2026

Hi Max,

Thanks voor je review!
Fijn dat je tevreden bent met onze producten, en geniet van de sleutelhanger!

Bescherming

Hele fijne producten en goed verpakt. Ik had spullen besteld om mijn kaarten te beschermen en ze zijn heel fijn om mee te werken en een leuke prijs.

9. helmikuuta 2026

20. helmikuuta 2026

Hey Steven,

Tot een volgende keer =)

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 2 toploader binders besteld op…

Ik heb 2 toploader binders besteld op de webshop (9 pocket en 4 pocket). De binders al na 1 dag ontvanden en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Ik bestel hier zeker nog! Topkwaliteit!

26. helmikuuta 2026

Hoi Tommy,

Fijn dat je tevreden bent! Goed om te horen :)

Tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en persoonlijke handelingen bij het kwijtraken van mijn pakketje.
Hier bestel ik zeker nog.

12. helmikuuta 2026

Hi Jens,

Bedankt voor je review, en fijn dat we je toch nog hebben kunnen blij maken met onze producten :)

Top!

Goede, snelle service en realistische prijzen!

11. helmikuuta 2026

Hey Patrick,

Thanks voor je review, fijn dat alles naar wens was!

Super tevreden

Super tevreden!
Al meerdere keren hier besteld! Helemaal TOP!

1. helmikuuta 2026

Hey Trudy,

Dankjewel voor je review!

En bedankt voor je bestellingen, tot een volgende keer maar weer =)

Grote aarader

Heel erg te vreden met mijn eerste bestelling van dit bedrijf! Heel makkelijk om te bestellen en wordt snel verzonden. Ook kwam het snel binnen en alles zag er uit zoals op de site.
Als ik weer iets nodig heb ga ik naar deze site. Een hele grote aanrader dus!

3. helmikuuta 2026

Hey Fleurine,

Dankjewel voor je review!

Veel plezier van je map :)

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne ervaring met deze webshop

Hele fijne ervaring met deze webshop! De bestelling was eenvoudig te plaatsen, werd snel geleverd en was netjes verpakt. De kwaliteit van het product is precies zoals beschreven. Ook de communicatie was duidelijk en prettig. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag opnieuw!

23. joulukuuta 2025

Hey Jesse,

Dank voor je review!

Veel plezier met je producten

Groetjes,

Snelle service en kwaliteitspullen

Snelle service en kwaliteitspullen. Tot de volgende bestelling.

27. tammikuuta 2026

Hi Patrick,

Fijn dat alles naar wens was!

Veel plezier met je producten :)

Liam | Team RubyGator

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin