Nederlandse Loterij Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een schandalige organisatie die bol staat van foutieve informatie en zich in het verleden ook diverse malen heeft vergaloppeerd met corruptie en oplichting maar dat dit gemakshalve even onder het... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!

Saanut 1/5 tähteä

Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää

1. Arpapelien myyjä
  2. Vedonlyöntitoimisto
  3. Kasino
  4. Rahapelipalvelu
  5. Online-kasino tai vedonvälittäjä
  6. Online-vedonlyönti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Tiedoksesi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Voel me opgelicht

Benaderd in de stad voor 2 gratis loten bij Lotto.
Ze zijn zo slim hoe ze je ompraten met leuke praatjes etc.Nee hoor mevrouw je betaalt niks.Je hebt ze gewoon gewonnen met rad draaien.

Nou krijg ik een mail toch even 18 euro wordt eraf gehaald,maar dat was niet de afspraak.Zitten we gelijk vast aan een abonnement
Meteen op de site de hele boel afgezegd..Trap er niet in.

22. syyskuuta 2024

Geldklopperij

Een lotto abonnement afgesloten voor 2 loten. Althans dat dacht ik. Tijdens het afsluiten was ineens het invulveld leeg en dacht ik wederom mijn gegevens in te moeten vullen. Hiermee heb ik dus schijnbaar een nieuw abonnement afgesloten en na het constateren daarvan meteen contact opgenomen.

Ik heb de medewerker uitgelegd wat er gebeurd is en dat ik geen extra abonnement wens en verzocht dat deze gecorrigeerd zou worden. Dit was volgens de lotto niet meteen mogelijk. Ik moest eerst meespelen en dan zou het voor de volgende maand gecorrigeerd worden. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik dit niet wil, het niet eens ben met hun stelling en nogmaals verzocht om het abonnement te verwijderen. Volgens de medewerker moest ik het dan maar het bedrag terugboeken wanneer het was afgeschreven en dit heb ik ook gedaan. Vervolgens krijg ik emails dat ik alsnog dien te betalen en ze anders de kosten gaan verhogen en gaan overdragen aan in incasso.

Jullie krijgen geen stuiver en ik wacht rustig de dagvaarding af.

17. syyskuuta 2024

Wat een service, vreselijk

Een cliënt van mij met een beperking is benaderd door een verkoper van Lotto. Zogenaamd, u heeft een prijs gewonnen en u dingt mee voor een mooie prijs. ‘ nou hoe mooi is dat meneer’
Mijn cliënt vraagt, ben ik nu geen lid want dat wil ik niet, nee hoor u speelt eenmalig mee’
Nou mooi dat hij toch lid was geworden. In paniek zoekt mijn cliënt bij opzeggen Lotto en stuit op nog een ergere oplichters bende. Kosten 30,-. Nog meer paniek en dus klim ik voor hem in de bres.
27 mails aan besteed. Verhaal uitgelegd.en nogmaals en nogmaals. Er wordt totaal over mijn verhaal heengekeken.
Gevraagd, hoor nou eens terug wat er precies is gezegd tegen mijn cliënt. Dit kun je nagaan. Dit is de dag en dit is het tijdstip. Hoor het terug. Deze jongen is misleid. Men reageert niet meer op mijn mails. Ik zal in hun ogen een zeer vervelend mens zijn maar WEL EERLIJK EN OPRECHT.
Geen berichten meer terug dus.
Wat een bedrijf zeg. Over de rug van sociaal beperkte jongeman.
Schaam je diep!

2. heinäkuuta 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, uitslagcijfers niet op te vragen (waarom niet? ?) Inloggen op eigen account niet meer mogelijk, eigen loten niet meer zichtbaar te krijgen.
F... de lotto

27. heinäkuuta 2024

Slechte organisatie

Ze blijven je lastig vallen met telefoontjes. Ondanks dat je meerdere malen hebt aangegeven dat ze niet moeten bellen. Heel vaak bellen ze meerdere keren per dag. Klantenservice geeft geen gehoor en je hebt niks aan die mensen. Het is echt belachelijk waar ze mee bezig zijn. Ze nemen niemand serieus.

24. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Met een kluitje in het riet sturen..

Telefonische beloftes/toezeggingen zijn niks waard, de Lotto maakt eigen beloftes vakkundig tot niks waard. Ten koste van de klant, ze lijken er nog trots op te zijn ook.

Einde (spoiler alert) : Na 45 minuten bellen moest ik maar een klacht indienen via de mail (werd bijna met trots aangegeven). Ik had een beter idee : Abonnement opgezegd.

Het verhaal : Ik ben eind vorig jaar gebeld door de Lotto vanwege een speciale actie omdat ik al zo lang klant was. Ik had van de Lotto medewerker begrepen dat ik voor 3 maanden mee zou kunnen doen met extra loten met 50% korting. Er werd mij expliciet verteld dat ik niks hoefde te doen en dat de loten aan het einde van de actie automatisch zouden stoppen en ik weer terug naar normaal zou gaan. Dat leek mij leuk en voelde mij zelfs vereerd om mee te doen.

Helaas niks significants gewonnen. Aan het einde van de actie werd er wel ineens 84 euro afgeschreven van mijn rekening (maandelijkse incasso). Ik schrok enorm van dat hoge bedrag. Normaal de helft of minder, vandaar de schrik. Gebeld met de klantenservice dat ik daar niks van begreep omdat mij telefonisch toegezegd/gegarandeerd werd dat dat de extra loten van de actie automatisch zouden worden gestopt bij het einde van de actie. Zij vertelde mij dat de loten wel doorgezet waren na het einde van de actie. Ik boos omdat mij toegezegd was dat de loten zouden stoppen na de actie. Lang verhaal kort is dat de klantenservice mij overhaalde NIET mijn abonnement op te zeggen en dat zij om die reden de actie opnieuw 3 maanden zou aanbieden. Dan toch maar zelf opletten bij het einde van de actie. Daarbij werd een nieuwe belofte gedaan dat ik, als extra, na 3 maanden (eind mei, vandaag) weer kon bellen en dat ik de actie dan telefonisch kon verlengen.

Vandaag klantenservice gebeld om die actie, zoals telefonisch beloofd/toegezegd nog een keer te verlengen. Antwoord : Kan niet. Ik laat me niet zomaar afschepen. Ik ben uiteindelijk 3 keer doorgezet (45 minuten verder) naar -uiteindelijk- de juiste afdeling van de klantenservice die over escalaties gaat.

Nadat ik voor de 3e keer mijn verhaal wou doen onderbrak ze mij (redelijk bruut) tijdens mijn verhaal. Het maakte helemaal niet uit wat haar eigen medewerker telefonisch gezegd/toegezegd/beloofd had want met trots kon ze vertellen dat promoties/acties/aanbiedingen op elk moment gewijzigd konden worden. En nu? En nu niks.

Ik heb haar meermaals -proberen- uit te leggen dat belofte schuld maakt en dat ik mij simpelweg beroep op een toezegging/belofte van hun eigen klantenservice, net als in het echte leven. Maar dat was aan dovemans oren gericht. Ik had namelijk nog niet gehoord van loze beloftes ; Haar antwoord was in feite dat er in de regels verscholen lag dat zij de regels met betrekking tot acties/promoties konden aanpassen wanneer ze maar willen en ik daarmee gewoon pech had en dat het bovendien heel normaal was.

Conclusie : Geen oplossing. Lotto doet niks. Lotto heeft nog wel andere acties en aanbiedingen hoor. Klant gedupeerd? Maakt niet uit. Jarenlange klant die boos zijn abonnement opzegt? Boeit niks, we hebben er nog vele anderen. Net als de Lotto met heel veel nummertjes werkt, word de klant zelf vakkundig gedegradeerd tot een nummertje.

Moraal van het verhaal : Valse beloftes maken is niet normaal Lotto! Een eervolle loterij laat zich dat geen twee keer zeggen en zorgt dat de klant een mooie oplossing krijgt met excuses erbij, zodat deze weer met een glimlach op zijn gezicht ophangt.

Mijn conclusie : Lotto, zo ga je niet om met een jarenlange klant. Wat een deceptie, na al die jaren braaf betalen. Ik wil niet langer klant zijn van deze organisatie die zo bruut met haar klanten omgaat. Dan geen Lotto meer voor mij. Op naar een andere loterij die mij wel weet te waarderen als klant.

Nog even van mij aan de directie van Lotto :

Als je denkt dat alles vanzelf gaat dan kom je ervan zelf achter dat het niet vanzelf gaat, als het te laat is. Een teleurgestelde (ex) klant.

24. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Even voorop gesteld… ik speel nooit…

Even voorop gesteld… ik speel nooit mee👍🏻 Maar kansspellen is toch…. “Speel bewust…?”, wordt niet vermeld op de reclame blokken😎achja deze oplichtingsbende is van de Nederlandse Overheid dus mensen trap er niet in, naast boetes, belasting innen ze ook jouw inleg!!

7. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Ze doen het zelfde als de staatsloterij…

Ze doen het zelfde als de staatsloterij een paar jaar geleden de mensen oplichten ik hoop dat de waakhond hier werk van maakt en ook deze corrupte bedrijfen laten boete voor wat ze de mensen aan doen .
En via het programma radar zal ik en hopelijk veel andere ontevreden mensen daar melding van maken.
Deze zakkenvullers zijn corrupt en gaan er zelf met onze inleg er van door er vallen geen hoge prijzen bij de spelers maar het geld gaat naar de bedriegers en geloof mij ik ben bezig met het programma radar maar alles heef zijn tyd nodig maar ook hier gaan
Gaan mensen boete voor hun corruptie.
Beste mensen laat de Nederlandse loterij links liggen en leg geen euro meer in .
We wachten op reactie van radar en met excuses hoefen ze niet te komen
Als het aan mij ligt gaan ze flink door het stof en halen wij ons recht.
Het gaat goed komen.

17. huhtikuuta 2024

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Totaal geen klanten service.
Heb een kraslot gekocht en een kleine prijs gewonnen.
Winkelier krast een deel Q erecode kapot.kan prijs niet uitbetalen. Ik moet lot opsturen,2 euro postzegels. Moet ook copyshop ID kaart bij voegen. Kosten 2euro.(heb geen printer). Dus 4 euro extra kosten.
Dan krijg ik te horen,dat het wel 4 weken kan duren voordat de prijs wordt uitbetaald.
Te gek voor woorden.
Raar dat er geen systeem is,waardoor de winkelier een kleine prijs toch kan uitbetalen.
Het verbaas6mij nu dan ook totaal niet meer,dat er miljoenen niet wordt uitbetaald.
Nederlandse loterij denkt,"we hebben de centen binnen,klanten het dak op".
Ik speel dus niet meer.
Al deze rompslomp voor een prijs van 10 euro.
En daar reken de Nederlandse loterij op.
Oplichters.
Dan na een telefoontje

11. huhtikuuta 2024

De tijd is rijp

De tijd is rijp, de meeste mensen pikken het niet meer! De arme worden armer en de rijken rijker, middels big pharmacy of wapen industry! Het kan zo niet verder, mensen moeten wakker worden! De politie worden onderbetaald en defensie ook. Het is een verlengstuk van de macht. Laat je niet misbruiken en stop ermee, genoeg is genoeg. De wereld heeft vrede nodig en niet meer bloedvergieten! We worden bespeeld als mens door de macht! Neem het macht terug en vecht voor je kinderen en voor je eigen familie en mede mens! Stop met geloven in de overheid dat geeft bloed en meer dan ellende!

15. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De Nederlandse lotto spelers worden er…

De Nederlandse lotto spelers worden er niet beter op alleen de lotto zelf speel je mee met XL win je een gratis lot krijg je er een zonder XL voor terug win kans heel klein speel je mee zonder XL kans nog kleiner om iets te winnen halve ster waar lotto net als de lucky day klikt klare oplichterij

13. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Telemarketers die insinueren dat ze fraude gaan plegen

Ik reageerde "Nee je gaat mij nergens voor aanmelden ik wil NIET meedoen", waarop Ricardo doodleuk roept "Okey top en ik wens je heel veel speelplezier" en hij hing op.

Het moge duidelijk zijn dat dit fraude CQ valsheid in geschrifte is en dat ik, mocht er ook maar 1 euro afgeschreven worden, ook direct zal storneren en aangifte doe. Dit heb ik ook verteld aan de klantenservice.

19. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Op 6 januarie een lot gekocht van de…

Op 6 januarie een lot gekocht van de staatloterij trekking 10 januarie een klein prijs €20. 11 januarie acount verdwenen + bijbehorende lot dus ook prijs. Telefonisch contact met de nederlandse loterij gezocht waar mij verteld was dat het desbetreffende acount is opgeheven ivm inactiefiteit maar dat de geldprijs 11 januarie overgemaakt zou zijn nu 2 februarie nog niks ontvangen. In de tussentijd via messenger contact gezocht waar 4x dezelfde vraag omtrend afschriften werd gesteld en die te mailen. Nu krijg ik weer keer op keer de vraag wat er mis is gegaan en of ik alles nog een keer op te sturen echt niet he! Jullie hebben nu zon beetje mijn hele financiële situatie van 1 maand in handen en nog steeds kunnen/willen jullie geen duidelijk antwoord geven. Dus rest mij niks anders dan aangifte te doen van oplichting! Heel jammer maar dit is echt geen manier van omgang met klanten.

31. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb net een review ingevuld en verstuurd. Mijn ervaring was zeer zeer negatief terwijl ik een zeer zeer positief ingestelde mens ben. Voor de duidelijkheid wens ik hier het volgende toe te voegen; mijn review ging uitzonderlijk over de laatste persoon (man) die ik aan de telefoon (sprak). De eerste drie personen die ik sprak hebben met mijn review niks mee te maken.

Hoogachtend,

Marc Sandaly

31. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Luckyday nou dacht het niet

Denk na voordat je hier aan mee doet

Zijn echt uit op geld verdienen , maar eerlijk uitkeren ho maar dat is er niet bij
Lijkt erg op oplichting !

Wees gewaarschuwd

8. tammikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

De december loten van 2023 teleurstellend.

De december loten van 2023 zijn zeer teleurstellend. Waar de vorige twee jaar nog aardig wat kleine prijsjes vielen, was het dit jaar beknepen.
Op 6 loten nagenoeg niks.
Ook heel flauw dat je op de sterren, kransen, wanten etc. net 1 te kort komt. Dan kun je er beter 3 te kort komen. Volgend jaar absoluut NIET meer kopen.

28. joulukuuta 2023

Luckyday

Luckyday! Tot mijn verbazing stond naar het spelen van mijn loten die ik regelmatig speel de aankoop terug in mijn wallet , naar dat er prijs op was gevallen.
Naar telefonisch contact wat er mis is gegaan, werd er gesuggereerd dat ik iets mis zou hebben gedaan. Als ze verder zouden kijken zien ze dat mijn speelgedrag altijd het zelfde is met de zelfde handelingen. Een technische fout word niet toegegeven. Voor mij klinkt dit als oplichting. En geen toeval , als je dan een keer prijs hebt! Ze maken er mijn probleem van! Ik voel me opgelicht. En ik zal daarom ook iedereen aanraden om geen luckyday te spelen!

15. joulukuuta 2023

What a terrible company!

What a terrible company!
What a horrible customer service!
I went to buy a ticket online and the website tricked me to make a subscription for a whole year.
I called the customer service immediately to cancel
The customer service is horrible, more than 14 people in front of me to be helped. What kind of customer service is that?
The lady confirmed me that the subscription was canceled.
Some days later I got charged directly in my bank account.
I sent the charge back and then I got an email asking me to pay the debit.
I just made a call to your customer service (again had to wait to be helped) but the employers told me it could not be canceled because the debit I had already played which was not true and I had asked to cancel everything and it was confirmed that everything was solved.
I was not able to talk to a supervisor, there is no chat on their website, had to use my personal facebook - which no one has ever replied.
What a shame!

15. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin