Ik ben geweldig geholpen door NBG/Patrick gedurende het gehele proces van opnemen van de overwaarde in mijn hypotheek. Patrick nam mij veel werk uit handen wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Sabrina is deskundig. Zij legt geduldig uit hoe de hypotheekzaken in elkaar zitten. Ze is vriendelijk en duidelijk in haar uitleg. We worden tussentijds goed op de hoogte gehouden, waardoor wij weten hoe we met de hypotheek er voor staan.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Met hun kennis en ervaring hebben de mensen van NBG ons enorm goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Ook omdat het veel geduld vroeg. De persoonlijke benadering was uitermate vriendelijk. We hadden ons geen betere adviseurs kunnen wensen.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Onze Adviseur heeft een moeilijke proces met de bank tot een goed einde weten te brengen.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Zeer kundige, zakelijk en vriendelijke adviseur, afspraken worden nagekomen en er wordt accuraat gereageerd. Zeer goed gedaan, veel dank Marten!

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Persoonlijke en kundige begeleiding bij het hele aanvraagproces. Marc neemt alle ruimte om goede uitleg te geven.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Goede medewerkers, correct, empathisch, efficiënt.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Duidelijke informatie, simpel maar doeltreffende online omgeving voor het aanleveren van documenten. Van het uitbrengen van het bod tot definitieve akkoord duurde slechts 4 weken. Dit door duidelijk open communicatie en goeie voorbereiding van beide partijen.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Open duidelijke communicatie zoeken alles goed uit

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Heel duidelijk advies van Marius gekregen. Altijd bereikbaar als iets niet duidelijk was. En echt heel goed door het proces heen geholpen!

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
snelle reactie op aanvraag en dus snel een gesprek gepland. Daarna snelle aanpak naar hypotheek vertrekker

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
NBG heeft alles gedaan om mijn hypotheek rond te krijgen.
Ook issues werden door NBG opgelost.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Goede gesprekken en vertrouwen in de contact persoon

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Een heel prettig persoonlijk contact met de financieel adviseur die erg duidelijk was en heel vlot handelde.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Ik heb een slechte ervaring met NBG. Er is geen goed advies gegeven over de bankgarantie, waardoor ik uiteindelijk zelf de waarborgsom heb moeten betalen. De communicatie was matig over de mogelijkheden, en daardoor voelde ik me niet goed begeleid tijdens het proces.
Ik raad dit kantoor helaas niet aan.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Vanaf het eerste contact met Peter voelde het goed en vertrouwd. Hij dacht mee, reageerde snel en was behulpzaam.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
snel de gemaakte afspraken nakomen en goed bereikbaar voor vragen

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Onze hypotheekadviseur heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, waardoor wij ons nooit overweldigd voelden. Zijn persoonlijke aanpak en geduld gaven ons veel vertrouwen in het hele proces. Dankzij zijn deskundigheid en heldere uitleg was het afsluiten van onze hypotheek een stuk makkelijker en overzichtelijker. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met NBG. Vanaf het begin ben ik goed geholpen! De communicatie was super duidelijk en prettig, en alles werd snel en professioneel geregeld. Het gaf mij veel vertrouwen dat er altijd werd meegedacht en dat mijn vragen snel en goed werden beantwoord.

Vastaus yritykseltä NBG Hypotheken
Meteen een goed contact en we kregen advies waar we niet aan gedacht hadden