Correct, snel en topmateriaal. Het persoonlijke briefje van Thomas dat bij onze bestelling zat en de extra brokjes en snoepjes voor onze teckels vonden wij echt superlief! Wij zullen zeker nog beste... Näytä lisää
Snelle levering, vlotte communicatie. Als we in de buurt zijn komen we ook graag eens fysiek naar de winkel, ook daar worden we altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Een aanrader!
Heb lang gezocht naar een goede overdekte slaapmand en heb deze bij jullie eindelijk gevonden! Hoes is volledig afritsbaar en ook de zak met vulling heeft een rits waardoor je zelf kan bepalen hoe vee... Näytä lisää
Erg goeie en vlugge sevice. Mooie collectie manden. Ook leuk een persoonlijke handgeschreven boodschap op de bestelbon die in de doos zit. Altijd lekker geschenkje voor mijn hond. Dankjewel .
Yrityksen kirjoittama
Alle producten voor hond, kat, paard, knaagdieren, pluimvee, vogels,... en tuin! Fysieke winkel in Nazareth met webshop. We beschikken ook over een openbare weegbrug.
Steenweg Deinze 68a, 9810, Nazareth, Belgia
- +3293861572
- info@nachtergaeledier-tuin.be
- www.nachtergaeledier-tuin.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Correct en snel
Perfecte aflevering.Ook de neutrale…
Perfecte aflevering.Ook de neutrale verpakking is netjes.CHAPEAU!!!
Een snelle levering waardoor ik het…
Een snelle levering waardoor ik het gekochte product snel kon gebruiken.
Eindelijk een bedrijf met mensen ipv computer
Snelle zending, hartelijk briefje er bij ,bgewrldig
Snelle levering, hand geschreven bedankje op de bon wordt zeer gewaardeerd 👍
Makkelijk te bestellen, goede informatie en snelle levering. En nog een persoonlijk briefje in de verpakking 😉
Goede service en klantgerichtheid. Keurige beantwoording
correcte en snelle aflevering, top!
Super snel geleverd en netjes verpakt.
vlotte service
vlotte service - bij betaling van bestelling - wordt er asap geleverd aan huis - zeer gemakkelijk - met altijd een extra snackje erbij om te proberen - maakt hondjes blij
Correct geleverd
Correct geleverd
Met een leuke attentie erbij!
Aanrader
Mooie mand en redelijk snelle levering…
Mooie mand en redelijk snelle levering vanaf Belgie Lieve attentie voor de honden en hand geschreven kaart.
Gezocht en gevonden
Gezocht en gevonden heel makkelijk besteld en snel geleverd Top
Vlugge levering van het bestelde…
Vlugge levering van het bestelde product. Goede prijs.
Snel geleverd én een handgeschreven…
Snel geleverd én een handgeschreven bedankje! Dat is toch super leuk!
Product vlug geleverd
Product vlug geleverd, tijdig bericht gekregen over het tijdstip van levering. Alles perfect verlopen.