Yritys on vastannut
Via ChatGPT ben ik bij deze online winkel gekomen als verdeler van de Innopet Hercules 2.0. Gezien de hoge prijs van de buggy contacteerde ik de eigenaar via mail om te vragen of ik deze ook ter plaat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Begin 2021 hadden we geïnformeerd naar de teckel lamp. Helaas was ons model destijds niet meer op voorraad. Vervolgens werden wij via Whatsapp pro actief op de hoogte gehouden over de verwachte lev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij wilden zeker zijn van de kwaliteit van de doggyride mini en werden op onze vraag direct uitgenodigd om de hondenkar bij de zaakvoerder thuis te komen bekijken. Hij heeft ons daar ook getoond ho... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Luxury Pets - Woefwinkel is een online - speciaalzaak in hondenaccessoires , zowel voor kleine of grote honden : Wij werken samen met merken die exclusieve hondenaccessoires ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige kwaliteiten. Verkoop van exclusief , handgemaakte hondenartikels .
Diesveldstraat 46, 8553, Zwevegem, Belgia
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Het bedrijf is zeer behulpzaam. De communicatie verloopt zeer vlot.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Beste prijs/kwaliteit die ik kon vinden. En regelmatig nog een extra cadeautje bij mijn bestelling. Echt top.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Hele behulpzame en snelle reacties op vragen, met antwoord zowel via mail als via whatsapp, wat ik ten zeerste apprecieer want het toont echt dat deze mensen je willen helpen. Ik deed nadien m’n bestelling en die was ook de volgende dag meteen in orde! Top ervaring!

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Prachtige kralenketting voor mijn hond. Past perfect. Netjes geleverd mooi product.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Heel mooie artikelen en een goeie service en je onvangt de bestelling rap

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Hier bestel ik nog! Heel goede communicatie en snelle verzending.
Bedankt

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Reeds meerdere bestellingen gedaan. Van buggy, fietskar tot mini jasje. Steeds correct geleverd en indien nodig kan je steeds info vragen. Deze firma is zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Het is een heel goede ervaring. Omdat de webshop heel overzichtelijk is en je vindt er alles direct op terug. En als er een product niet meer op stock is laten deze mensen het direct weten. Een aanrader voor iedereen met een huisdier.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
We kregen quasi dadelijk de nodige wisselstukken toen de klipsen van de wielen van de aangekochte hondenbuggy het begaven. Binnen de week konden we het weer gebruiken.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Vinden het een goeie service
Zijn persoonlijk aan huis gekomen voor de juiste halsband aan te meten

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Prachtig jasje voor de poedel, goede en duidelijke communicatie wat de verzending betreft. TOP

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Correcte vriendelijke mensen die je altijd op de hoogte houden en co tacteren als er iets niet in voorraad is, komen zelf met een alternatief

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Altijd super tevreden! Wij bestellen hier al meerdere keren en het is telkens perfect in orde. De producten zijn van hoge kwaliteit, de levering is snel, en de communicatie verloopt altijd vlot.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Goede service en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden de bestelde producten worden verzonden. Hele mooie producten voor onze Maltezers.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Helaas krijg ik al ruim 2 weken herinneringen om Woefwinkel ( nogmaals) te beoordelen en vooral de beoordeling op 5 sterren te zetten, iets dat ik niet ga doen. Ik krijg de herinneringen zelfs in de Franse taal, een taal die ik niet beheers. Het wordt inmiddels IRRITANT dat ik zovaak een herinnering krijg. Dit heeft NIETS met de bezorgservice op zich van Woefwinkel te maken, noch met de produkten die ik heb gekocht, noch met hoe de pakketten verpakt zijn, want dat is allemaal prima.

Vastaus yritykseltä Luxury Pets - Woefwinkel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.