Det gick lätt att hitta varan som jag ville ha tag. Jag har fått varan och den fungerar utmärkt. Varan som jag ville ha tag i, är en himla bra klockan.
Gick snabbt att få prylen. Som alltid det gånger jag handlat här. Dom har ofta lite ovanliga prylar här som man inte hittar nån annanstans.
Jag hade beställt liknande varor från en annan webbutik tidigare, men fick ingen leverans. Den handlaren var omöjlig att få kontakt med via deras så kallade kundtjänst.. Men hos MyTrendyPhone fick jag... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
MyTrendyphone.se säljer kvalitets tillbehör till mobiltelefoner, iPod, iPhone, minneskort, spelkonsoler och foto & video tillbehör till marknadens lägsta priser. Vi erbjudar mer än 90.000 olika produkter. Vår målsättning är att ha nöjda och glada kunder genom att ge våra kunder en prisgaranti och fullständigt nöjd garanti när du handlar i vår onlinebutik.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snabb leverans, varan jag köpte var billigare än på andra ställen. Så allt var toppen!
Bedrövligt dålig kundservice.
Bedrövligt dålig kundservice.
De levererar en undermålig produkt som jag vill reklamera. De ber mig skicka tillbaka produkten för att de ska kunna hantera reklamationen. Efter lång tid erbjuder de bara kreditbelopp eller ny vara, trots att det gått oskäligt lång tid och jag då enligt EU s regler kan få pengarna tillbaka.
Undvik att handla här.
Nöjd och återkommande kund.
Bra priser och bra produkter. Har blivit nöjd varje gång jag beställt. Och snabb leverans är det också!
Alltid snabbt och korrekt
Snabb leverans og et bra produkt 🙂
Enkelt att beställa och levererat utan…
Enkelt att beställa och levererat utan problem
snabb leverans
Snabbt, smidigt, billigt och bra kvalitet!
Lätt att hitta och beställa, bra priser och överraskande bra kvalitet. Mycket snabb leverans.
Bra pris
Bra pris, snabb leverans och paketet direkt i brevlådan!
Bra vara och snabb leverans.
Lätt att beställa och betala
Lätt att beställa och betala.
Snabb frakt.
Snabb leverans och bra produkter!
Tyvärr, aldrigt mera.
Tyvärr, jag har fått en dåligt upplevelse med Klarna.se
när det var att betala produkten som jag köpte hos er.
Eftersom alla inköp måste betala via Klarna, jag har fått en negativ upplevelse, man kommer ingentans, finns inte bg nr. eller ocr nr. utan man måste koppla direkt till min bank, etc. Därför vill jag gärna inte använda denna service, aldrigt mera.
MyTrendyPhone har snabb leverans, låga priser och bra support
Köpte Samsung Galaxy A 55 Smart Clear View till min mobil på MyTrendyPhone.se. Snabb leverans och konkurrenskraftigt pris. Fick en fantastisk support med att montera Smart Clear View Flip Skal. Supportern skickade två videofilmer som lätt beskrev tillvägagångssättet.
Trevlig och kunnig personal som löste mitt problem på nolltid.
Mycket att välja på...
Mycket olika fodral att välja på till min nya surfplatta.
Köpte ett trifold i snyggt turkost mönster.
Jättenöjd.
Supernöjd
Snabb service, mycket trevligt bemötande. Varan var perfekt i snygg ask och kom inom 3 dagar. Beställde samma vara 3 veckor innan från ett annat företag som inte ens bemödat sig att skicka varan eller svara på mail. Är supernöjd med er och varan på alla vis
Bra leverans utan krongler jag är…
Bra leverans utan krongler jag är mycket nöjd
Skal som behöver app som ej kan laddas ner i play butik
Köpte ett skal till min nya Samsung S25 Ultra. Hittade inte något flipcover direkt ifrån Samsung original så jag provade att beställa detta.
Blev otroligt besviken att man måste installera en app som inte finns i Googles play butik, för att få skalet att fungera.
Nu ska man scanna en QR kod för att få hem appen som ligger på en obskyr hemsida och telefonen varnar att det kan vara farligt att installera när man klickar på appfilen.
Jag installerade inte appen, då jag inte vet vad det är för rat som installeras på min telefon.
Sedan var lädret på skalet av typisk Temukvalitet. Håller väl bara nån månad kan jag tro.
Inte värt pengen.
Dock snabb hantering av ordern och jag fick hem skalet fort. Det drar upp betyget något
HI70 väggladdare formad minikamera med mörkerseende och rörelsedetektering via WiFi
Produkten totalt värdelös. Appen kraschar ständigt, bruksanvisningen som medföljde kameran var oläslig. När jag äntligen hittade en bruksanvisning på nätet visade det sig att inget av det som utlovades i annonsen stämde. Efter tre dagar slutade kameran fungera. Har slängt skiten... Tråkigt att de säljer sådant här skräp och att de har samvete att lura folk på pengar... Drygt 400 kr åt skogen... Mitt råd är: KÖP EJ!!!