Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Pani Paulina N. Super sprawnie załatwiła moje sprawy. Rozliczenie - formularz rewelacja jak prześle się na starcie odpowiednie informację to potem kontakt ograniczony jest do niezbędnego minimum dzięk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Polecam z całego serca. Bardzo dobry kontakt z Panią Pauliną, która szybko i dokładnie odpowiadała na moje pytania i watpliwości. Pełna satysfakcja z mojej strony i podziw za profesjonalizm. Polec... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jestem mega zadowolony z czasu realizacjimojego zlecenia Wszystko miało być zrobione w późniejszym terminie a dokumenty otrzymałem przed czasem Jestem pod wrażeniem Waszego profesjonalizmu jako f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Witam.Mysle że Państwa doradztwo i pomoc w zakresie prawa pracy, finansów jak najbardziej pożyteczna. W poszukiwaniu biura lub firmy otrzymałem Wasza rekomendację od znajomych. Oceniam Wasza pr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Luottotietotoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Jesteśmy profesjonalnym biurem konsultingowym specjalizującym się w finansach i kredytach norweskich oraz wszelkich sprawach urzędowych.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam, przede wszystkim obsługę spraw przez Panią Paulinę Nowak, rzetelność, serdeczność oraz fachowa pomoc na każdym poziomie.

9. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Nadal nie otrzymalam zwrotu orginalnych dokumentow, bez nich tlumaczenie przysiegle jest bezuzyteczne- zarejestrowano list na poczcie 18 listopada, ale do dzisiaj nikt go nie wyslal. Wszystko trwa wieki jedyny plus szybki i mily kontakt mailowy.

25. marraskuuta 2025

Bardzo udana współpraca

Bardzo udana współpraca, super kontakt. Jasne warunki. Pani Paulina pomogła przejść przez napotkane problemy w formularzu. Polecam usługi w MultiNOR.

7. heinäkuuta 2025

Profesjonalnie, konkretnie i szybko

Skontaktowałem się z MultiNOR przypadkiem. Widywałem ich reklamy często w internecie i myślałem ze skoro wydają pieniądze na marketing to prawdopodobnie nie są tani. Pomoc w wyrobieniu karty EKUZ za 119 pln. Czy to dużo?
Podoba mi się ze do każdej sprawy i klienta jest przypisany "opiekun" konsultant. Gdy się z nimi kontaktujesz zawsze jest ta sama osoba która zna konkretną sytuację i nie ma konieczności przypominania całej historii sprawy. W moim przypadku była to Pani Paulina. Ja jestem z tych osób "100 pytań do" bo lubię rozumieć co się dzieje. Pani Paulina odpowiadała na każde moje wiadomości i tłumaczyła każdy szczegół. Jeśli będę potrzebował jakiejkolwiek pomocy w sprawach urzędowych w Norwegii na pewno zwrócę się do MultiNOR no i polecę ich usługi innym.

27. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Multinor ocena bardzo dobra.

Szybkie i bezproblemowe załatwianie spraw w urzędach i instytucjach Norweskich.Dodatkowo miła ,sympatyczna i ekspresowa obsługa i kontakt z klientem a także przystępne ceny usług. Polecam Multinor.

15. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Drogo, zero komunikacji, nie uzyskasz ulg

Bardzo słaba komunikacja osoby rozliczającej z klientem. Szczątkowe odpowiedzi na email, brak kluczowych odpowiedzi na zadane pytania, nawet słowem nie wspomniane że potrzeba dodatkowych dokumentów do uzyskania ulgi, a jedynie już po wysłaniu przez nich zeznania do urzędu, czytasz w podsumowaniu usługi że usunęli kilka ulg bo nie było kompletnej dokumentacji. Po ich usłudze rozliczenia muszę zapłacić więcej podatku niż przed usługą, mimo że cały rok miałem ustawioną kartę podatkową 34% i nie osiągnąłem nawet górnego limitu tej stawki procentowej. Rozliczam sie z tym biurem co rok od lat i co rok dziwię się że moi znajomi rozliczający się w innych miejscach mają zwroty po 20 000 nok a ja zawsze minimalne albo dopłata. To był ostatni raz.

29. toukokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin