Pani Paulina N. Super sprawnie załatwiła moje sprawy. Rozliczenie - formularz rewelacja jak prześle się na starcie odpowiednie informację to potem kontakt ograniczony jest do niezbędnego minimum dzięk... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Polecam z całego serca. Bardzo dobry kontakt z Panią Pauliną, która szybko i dokładnie odpowiadała na moje pytania i watpliwości. Pełna satysfakcja z mojej strony i podziw za profesjonalizm. Polec... Näytä lisää
Jestem mega zadowolony z czasu realizacjimojego zlecenia Wszystko miało być zrobione w późniejszym terminie a dokumenty otrzymałem przed czasem Jestem pod wrażeniem Waszego profesjonalizmu jako f... Näytä lisää
Witam.Mysle że Państwa doradztwo i pomoc w zakresie prawa pracy, finansów jak najbardziej pożyteczna. W poszukiwaniu biura lub firmy otrzymałem Wasza rekomendację od znajomych. Oceniam Wasza pr... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Jesteśmy profesjonalnym biurem konsultingowym specjalizującym się w finansach i kredytach norweskich oraz wszelkich sprawach urzędowych.
Yhteystiedot
Norja
- www.multinor.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Zawsze od razu odpowiadają na wysłaną…
Zawsze od razu odpowiadają na wysłaną moją wiadomość do Multinor. Jest to bardzo ważne w załatwianiu bardzo ważnych dokumentów. Ogólnie usługi przez firmę Multinor uważam za dobrze wykonane.
Super szybka i konkretną obsługa 😊👍👍…
Super szybka i konkretna obsługa 😊👍👍 polecam
Miła i szybka pomoc.
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
Żetelna i profesjonalna obsługa…
Żetelna i profesjonalna obsługa klienta.
Pozdrawiam
Szymon Grzelak
Jestem zadowolony z tak szybko załatwienie mojej sprawy .polecam tą firmę.
po pierwszej rozmowie otrzymałem wszystkie informacje dotyczące mojej sprawy i to mnie przekonało ,ze firma jest profesjonalna w tym co robi i z cała odpowiedzialnością polecam MultiNor.
Szybko i profesjonalnie
Szybko i profesjonalnie.
Dostałam tłumaczenie po kilku godzinach.
Polecam.
Ocena doradztwa MultiNor w osobie pani Pauliny Nowak
W poszukiwaniu biura lub firmy otrzymałem Wasza rekomendację od znajomych.
Oceniam Wasza pracę a w szczególności p.Pauliny Nowak bardzo pozytywnie.
W sposób profesjonalny i przy tym b.mily otrzymałem potrzebne mi.informacje.
Myślę że będę mógł polecić Państwa usługi .
Jerzy S.
Szybkie załatwienie sprawy
Bardzo szybko i profesjonalne podejście…
Bardzo szybko i profesjonalne podejście do klienta
Bardzo rzetelna firma
Bardzo rzetelna firma, serdecznie polecam. Miła obsługa i bezproblemowy kontakt. Dziękuję za pomoc.
Jestem bardzo wdzięczna za załatwienie…
Jestem bardzo wdzięczna za załatwienie sprawy.Szybko i profesjonalnie.Dziekuje serdecznie.
Szybko, sprawnie i na temat.
Profesjonalne podejście do sprawy i…
Profesjonalne podejście do sprawy i szybka odpowiedź
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.