Order nummer B2C9478613 Tijdens een actie wat besteld. Helaas incomplete order. Ik moest genoegen nemen met een code zodat ik het ontbrekende artikel dan bij de volgende bestelling wel zou kri... Näytä lisää
Al een aantal keer deze fairchain koffie besteld. Ze hebben een hippe uitstraling ondanks hun zeer serieuze boodschap. Deze hipheid komt ook terug in het contact dat ik met hen zowel via mail als tele... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Moyee: the world’s first fairchain coffee. That’s radically good coffee with radical impact! Join our revolution and make every sip count.
Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH, Amsterdam, Hollanti
- 020-7372295
- wakeup@moyeecoffee.com
- www.moyeecoffee.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Een keer bestellen, voor eeuwig mailings
Ik heb een keer koffie besteld. Die was matig en dan ben ik nog vriendelijk. Sindsdien word ik door Moyee bestookt met mailings. Ik heb gebeld, ge-unsuscribed, gemaild. Niets helpt, die mails blijven komen. Koop liever ergens anders koffie, want deze mensen hebben geen verstand van koffie en al helemaal niet van omgang met klanten.
Heerlijke koffie, waardeloze service
Heerlijke koffie, duurzame missie, maar in de uitvoering gaat weinig goed. Ik betaal 47 euro per maand als abonnee maar heb sinds begin december niets meer ontvangen. Een keer een reactie gehad dat mijn abonnement zomaar gepauzeerd zou zijn (ondanks altijd netjes betalen) en dat dit weer direct hervat zou worden en levering januari. Daarna 3x mail gestuurd. Nooit antwoord gehad. Ik raad geen abonnement aan bij deze partij. Als je de koffie lekker vind, koop het dat gewoon in de supermarkt, dan heb je geen last van de leveringen of klantenservice. Ondanks dat ik graag de meest duurzame koffie wil en er voor wil betalen, is dit echt dramatische service op alle vlakken.
Pas op
Pas op, je komt nooit meer van de spam mails af.
Ik heb me al zeker 10 keer afgemeld via de unsubscribe knop, daarna mails gestuurd waarop men niet reageert, spam gemeld via Gmail etc.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Er wordt helemaal niet gereageerd op e-mails over retourzendingen en andere vragen. Het retourbeleid dat op de website staat klopt niet. Het telefoonnummer werkt niet en is onbereikbaar. Zeer slechte service en totaal geen klantencontact.
Prima koffie slechte klantenservice
De koffie is erg lekker en een fijn bedrijfsmodel. Helaas is de klantenservice echt slecht. Op de vorige site kon je de abonnementen niet meer inzien dus ik vroeg of ik een abonnement heb. Geen antwoord. Op de nieuwe site kun je goed je abonnement zien maar ze geven geen melding meer als je bestelling eraan komt. Ik krijg dus een melding dat mijn bestelling op basis van het abonnement eraan komt. Maar omdat ze een slechte migratie hebben gedaan of ik mijn betaalgegevens wil updaten. En nee de e-mail is niet in mijn spam gekomen. Daarnaast had ik een 2 maandelijks abonnement op 3 Jan 2026 en op 4 feb weer een order. Is dat 2 maandelijks?
Vattenfall Lieferung
Bei Vattenfall Punkte angesammelt für Moyee Coffee,
Lieferung nie bekommen
Missie doorgestoken kaart ?
Koffie is erg lekker en de missie is ook mooi, echter werkt het toevoegen van de tokens niet meer op de website en krijg ik sowieso het niet voor elkaar om te investeren in van die projecten aangezien er dan continue een foutmelding komt. Dus voelt wat meer als een soort façade, dan dat er daadwerkelijk een missie zou zijn.
Ik ben fan!
Ik ben fan! Lekker koffie, goed concept. Dus hou je van goede koffie, maak dan het verschil en bestel via Moyee Coffee!
Long time happy customer
We have been subscribed to Moyee Coffee for over a year now. The coffee is fantastic and the service is brilliant. And I feel like I am making a small difference.
Een heerlijk bakkie pleur met een mooie…
Een heerlijk bakkie pleur met een mooie missie!
Heerlijke koffie, moyee kan slecht tegen negatieve kritiek
Heerlijke koffie, wij kopen deze koffie al jaren, zowel privé als zakelijk. Alleen 1 groot nadeel, de kilo zakken zijn steeds "uitverkocht" waardoor je de duurdere 250 grams zakken moet kopen. Als je dan een review op hun facebook zet hierover, krijg je geen antwoord en verwijderen ze het bericht. Niet echt professioneel. Door het niet reageren op een review en het verwijderen hiervan op facebook, is zelfs 2 sterren nog te veel.
Heerlijke koffie en top service!!
Prima koffie, smaak is natuurlijk persoonlijk. maar wij zijn om. En ook prima service, ik had de verkeerde besteld, maar voordat ik de mijne retour had gedaan, was de juiste al onderweg. Top!!
Zo wat een lekkere koffie
Zo wat een lekkere koffie! En ook nog eens met een goed verhaal. Aanrader!
Terrible service. Buy your coffee somewhere else!
Terrible service! Customer service by the name of "Roos" offers no solution whatsoever.
Klantonvriendelijkheid op zijn best!
Order nummer B2C9478613
Tijdens een actie wat besteld. Helaas incomplete order.
Ik moest genoegen nemen met een code zodat ik het ontbrekende artikel dan bij de volgende bestelling wel zou krijgen.
Wat dacht een klantenservice van een simpele nazending? Nu zijn jullie een klant kwijt!
Nemen tevens geen klacht in behandeling via klacht.nl
Dat zegt genoeg!
Awesome service
Awesome service - thanks Moyee Coffee for the super quick delivery of coffee goods!!!
Fijn bedrijf met goede koffie
Fijn bedrijf met goede koffie. Webshop kan beter, maar bezorging is snel.
Heerlijke koffie!
Good customer service and product
best coffee i think i've every tasted!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.