4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,0

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Movaka denkt mee en voert prachtig werk uit

We hadden een probleem in onze nieuwe woning, namelijk het trapgat van de zolder slaapkamer was te groot en dus niet veilig. Om er toch iets moois van te maken hebben we Movaka (voor ons geen onbekende) gebeld met de vraag of ze eens wilden komen kijken en mee te denken over een oplossing. Peter had deze, en stelde een schuifpui voor met aan de zijkant een vast raam. 2 vliegen in één klap. Door het zo te maken blijft het in de zomer koel en in de winter warm dmv koelen/verwarmen airco. De pui is geplaatst en het is werkelijk een plaatje geworden. We waren weer zeer tevreden over movaka en zijn super blij met het resultaat. Op naar de het volgende project, een terrasoverkapping staat nu gepland, en uiteraard weer van Movaka

5. toukokuuta 2026

Voordeur luifel

Wij hebben een luifel laten plaatsen en kan alleen maar zeggen vakwerk.
Monteurs heel vriendelijk en probleem oplossend netjes alles afgewerkt.
Movaka bedankt voor goede service zouden we ooit nog anderen werkzaamheden voor ons huis willen uitvoeren zullen we zeker weer Movaka inschakelen.

24. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Vervolg op de review van 21 juni.

Vervolg op de review van 21 juni.
Nav de loskomende zonnewering.
Natuurlijk even moeten wachten op het bestelde onderdeel maar gisteren is men het komen maken.
Hoe nodig dit was werd duidelijk toen men zonnewering losmaakte van de gevel. De opmerking dit had niet nog een week langer moeten blijven hangen en hoe de baksteen beschadigd was zei genoeg.
Nu is het met speciaal plaatwerk en chemische verankering stevig bevestigd en we gaan er ook van uit dat dit zo blijft.
Zo zie je maar, het hoeft niet altijd meteen goed te gaan maar een geluk dat er goed werd op gereageerd door Movaka.

7. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Erg slechte ervaring met Movaka

Erg slechte ervaring met Movaka

Rolluiken door Movaka geplaatst.

Binnen een jaar tijd zijn er twee rolluiken losgekomen van de muur. Het eerste rolluik is zelfs volledig naar beneden gevallen en op de grond kapot gegaan. Movaka schoof de schuld af op stormschade, maar dat lijkt een zwakke uitleg ,zeker omdat niet veel later ook een tweede rolluik loskwam.

Garantie? Nee hoor!

Twee onafhankelijke vakmensen hebben bevestigd dat er verkeerde schroeven zijn gebruikt en dat de rolluiken niet goed gemonteerd zijn. Daarnaast zijn ze niet afgekit, wat voor een slordige afwerking zorgt en mogelijk extra problemen veroorzaakt.

De service van Movaka was ronduit teleurstellend. In plaats van het probleem serieus te nemen en op te lossen, werd er vooral gewezen naar externe oorzaken.

Wij raden Movaka absoluut niet aan. Slechte montage, gebrekkige afwerking en geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten.

4. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldig team die bij ons de…

Wat een geweldig team die bij ons de serre hebben geplaatst 5en 6 Mei . Super vriendelijk, vakkundig , zeer behulpzaam. En secuur , werken alles heel mooi af . En laten alles super schoon achter . Top team . Zeer aan te bevelen. Dus ga met een gerust hart uw serre laten plaatsen door Movaka👏

5. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Movaka heeft ons uitstekend geholpen en…

Movaka heeft ons uitstekend geholpen en zich zeer coulant opgesteld bij een bestelling die niet door kon gaan. Wij hadden voor Movaka gekozen omdat ze ons ook in het verleden uitstekend hebben geholpen.
Met speciale dank aan Peter, Audrey en Nanook.
Van harte aanbevolen dus!

14. tammikuuta 2025

Perfecte service!

Rolluik band geknapt...na één telefoontje meteen de dag erna 2 nette monteurs op de stoep die snel en vakkundig het euvel verhielpen, ondanks de drukte vlak voor Kerst. Dank Movaka voor de snelle en goeie service!

13. joulukuuta 2024

Uitstekend!

Super tevreden over de producten die ze hebben geplaatst: glazen schuifwanden, rolluik, zipscreens en zonwering van de overkapping. Ook tevreden over de reparaties van een overkapping, die niet door hun geleverd/geplaatst werd. Denken mee in oplossingen, maar vooral hun service! Ze zijn er als je ze nodig hebt! Uitstekend gewoon.

6. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin