Ik heb een tijdje moete wachte, omdat mijn pakketje blijkbaar zoek was. Snelle reactie gehad ,ze hebben nagekeken wat het probleem was en ze hebbe zonder problemen nieuwe kaarten gestuurd! Vandaag... Näytä lisää
Serdar is een top ondernemer! Hij reageert snel en communiceert duidelijk. De prijzen zijn scherp, echt een aanrader. Helemaal tevreden met de service en ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen!
Snelle verzending en product goed verpakt!
Altijd goed in de communicatie, klantenservice is top! En niet te vergeten de streams zijn altijd gezellig!
Yrityksen kirjoittama
GameCardsCentral is ontstaan door een hobby en inmiddels al uitgegroeid tot 1 van de grote distributeurs van TCG in de Benelux. Bij GameCardsCentral.nl vind je een groot assortiment aan authentieke Trading Card producten, zoals Pokemon, Onepiece, Dragonball Super, Star Wars. Uiteraard ontbreken de losse hit kaartjes uit diverse series en edities in de verkoop ook niet! Of je nu een verzamelaar bent of op zoek bent naar specifieke kaarten voor je deck, wij hebben alles wat je nodig hebt! Speciaal voor de loyale klanten hebben wij een puntenspaarsysteem. Bij iedere aankoop ontvang je GCC Punten (GameCardsCentral punten) die je direct weer kunt inzetten bij je volgende aankoop, of lekker doorspaart voor hogere korting(en)
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle verzending en product goed…
Snelle verzending en product goed verpakt!
Top Service
Ik heb een tijdje moete wachte, omdat mijn pakketje blijkbaar zoek was. Snelle reactie gehad ,ze hebben nagekeken wat het probleem was en ze hebbe zonder problemen nieuwe kaarten gestuurd! Vandaag ontvangen.
Bedankt !
Debby
Top bedrijf
Toppertje, bedankt voor de snelle levering.
Snelle duidelijke reactie op mijn vragen.
Bonjour
Bonjour. Livraison pour Belgique ? Time livraison.

Aanrader super site
top site prijsverhouding is super wordt snel geleverd. echt een aanrader

Top!
Eerlijke en vriendelijke verkoper!
Top ondernemer, duidelijk contact
Betrouwbaar leuke lives op tiktok en…
Betrouwbaar leuke lives op tiktok en leuke giveaways !!

Helemaal top!
Producten zijn snel geleverd en goed aangekomen. De streams zijn ook ontzettend gezellig!

Vastaus yritykseltä GameCardsCentral
Heel goede ervaring alles was correct…
Heel goede ervaring alles was correct en goed behandeld

Fantastische services
Fantastische services, genoten van de manier waarop ik me pakjes kon laten openen !

Vastaus yritykseltä GameCardsCentral
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.