Most Wanted Luxury Arvostelua

6 178
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De levering is altijd snel en de kleding wordt netjes verpakt. Er komen regelmatig nieuwe collecties online, waardoor er steeds weer leuke items te vinden zijn. De prijzen zijn betaalbaar en de kwalit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel regelmatig bij most wanted en heb nog nooit problemen ervaren. Ik had per ongeluk twee keer het zelfde jurkje besteld in 2 verschillende orders. Ze hebben me snel een berichtje gestuurd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel hier al jaren. Altijd snelle verzending, goede service en vriendelijk. Toevallig heb ik de laatste bestelling 2 kledingstukken gehad die kapot waren. Weer een snelle reactie gehad via de mai... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zulke leuke kleren hier🥰😍 Enige min puntje is dat er soms geen kleine maatjes zijn van super leuke jurkjes of shorts. Ik als Mini (Xs/S) vind dat wel jammer, want anders ben ik hier elke week aan... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

☆ Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! ☆ Iedere Dinsdag en Vrijdag nieuwe collectie! ☆ Betaal achteraf met Billink! ☆ Gratis verzending vanaf €75,- ☆ Niet goed, geld terug!

Erinomainen

(6 178)

884 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en product klopte met…

Snelle levering en product klopte met de omschrijving en maat.

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was :) Snelle levering, de juiste maat én een product dat overeenkomt met de omschrijving, daar doen we het voor 🥰
Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende bestelling ✨

Mooie broek

Mooie broek , goede pasvorm

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de broek 😍 Een mooie pasvorm maakt echt het verschil! Veel draagplezier gewenst en hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende bestelling ✨

Goede ervaring

Goede ervaring

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad 😊 Daar worden wij blij van! Veel plezier met je aankoop en hopelijk mogen we je snel weer terugzien bij een volgende bestelling ✨

Gewoon goed

Goed,betaalbaar aanbod en snelle verzending.

24. huhtikuuta 2026

Dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons aanbod én de snelle verzending 😊 Daar worden wij helemaal vrolijk van! Veel plezier met je bestelling ✨

Saanut 2/5 tähteä

Snel geleverd maar geen beste kwaliteit

Mijn pakketje werd snel en netjes geleverd, alleen is de kwaliteit erg matig/slecht. Dat is helaas niet de eerste keer: altijd wel hangende draadjes, kleding die na 1x wassen al minder mooi is en/of een slechte pasvorm hebben door het one size fits all principe. Daar is de prijs wellicht ook naar, maar in het vervolg koop ik toch maar liever kleding die mooier valt en langer meegaat..

22. huhtikuuta 2026

Dank je wel voor je review 💖
Fijn om te horen dat je pakketje snel en netjes is geleverd 😊 Jammer dat de items deze keer niet aan je verwachtingen voldeden :( We krijgen juist vaak mooie complimenten over onze prijs-kwaliteitverhouding, dus we vinden het extra vervelend om te lezen dat jij dit anders hebt ervaren.
Natuurlijk waarderen we je eerlijke feedback en nemen we dit mee 💕 Hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog verrassen met een item dat wél helemaal jouw favoriet wordt ✨

Leuke betaalbare kleding

24. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Super leuk om te horen dat je blij bent met onze betaalbare kleding 😍 Daar worden wij blij van! Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel voor een volgende shopronde ✨💕

Saanut 5/5 tähteä

Was heel snel geleverd en mijn setje…

Was heel snel geleverd en mijn setje past als gegoten. Super. 👍🏻👍🏻

30. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat superleuk om te horen dat je setje als gegoten zit 😍 Daar worden wij echt blij van! En fijn dat je bestelling ook zo snel binnen was 👍🏻✨

Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel bij je volgende shopmoment 💕🛍️

Saanut 5/5 tähteä

geweldige set lange rok en top kleed…

geweldige set lange rok en top kleed erg af zeer mooie kleur! en de glitter shirt is gaaf!
zwarte top ook erg leuk

29. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met de set 😍 Die lange rok met top is inderdaad echt een mooie combinatie, en helemaal top dat de kleur je zo goed staat! ✨ Ook super om te horen dat de glitter top en de zwarte top in de smaak vallen — dat maakt het extra leuk 🖤✨
Heel veel plezier met je outfits en hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende favoriet 💕🛍️

Goede services

Snel geleverd. Snelle reacties. Indien van toepassing goede afhandeling

10. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze reacties 😊 We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus dit is leuk om te horen :) dank je wel daarvoor!
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen bij een volgende bestelling 💕🛍️

Alles paste perfect

Alles paste perfect! En super snel geleverd. Heel blij :)

22. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te horen dat alles zo goed past 😍 En fijn dat je bestelling ook zo snel binnen was! Daar worden wij ook heel blij van 😊

Heel veel plezier met je items en hopelijk tot snel bij je volgende shopmoment ✨

geweldige website

geweldige website

Ik kreeg deze site door via een vriendin daar ben ik heel blij mee, ze verkopen er geweldige mooie kleren, en een hele snelle levering!

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk dat je ons via je vriendin hebt ontdekt 😍 Daar worden we extra blij van! En wat ontzettend fijn om dan ook te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling ✨

Heel veel plezier met je nieuwe kleding en hopelijk zien we je snel weer in onze webshop 💕

Bestelling volgens afspraak geleverd

Bestelling volgens afspraak geleverd, leuke herkenbare verpakking! Tevreden met mijn bestelling.

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling :) En superleuk dat de verpakking je is opgevallen – daar besteden we met veel plezier aandacht aan 😊
Geniet van je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug! ✨

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Snelle levering en goede kwaliteit!!

21. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit! Daar doen we het voor 😊
Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel weer! ✨

Snelle levering.

Snelle levering.

21. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Fijn om te horen dat je bestelling snel bij je was! 😊
We hopen dat je er ook helemaal blij mee bent en zien je graag nog eens terug! ✨

Super

Fijne website, snelle levering zelf te bepalen per DHL of POST.NL goed verpakt en een heel mooi item,leuke acties super blij mee...echt een aanrader! Bedankt en tot de volgende keer😀

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat een super leuke en uitgebreide reactie, daar worden we echt blij van! 😊 Wat fijn dat je onze website echt een aanrader vindt :) dank je wel daarvoor!
Ook heel leuk om te horen dat je blij bent met het item en onze acties! ✨
Heel veel plezier ervan en we kijken ernaar uit je de volgende keer weer te mogen helpen 😀

Mooie betaalbare kleding

Leuke betaalbare kleding en snelle verzending! Ik mis soms alleen een duidelijke maatvoering, en leuke dingen zijn soms snel uitverkocht. :)

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze kleding en de snelle verzending! 😊

Dank je ook voor je eerlijke feedback! We vermelden bij ieder artikel al een aantal afmetingen om je zo goed mogelijk te helpen, maar we begrijpen dat het soms toch nog lastig kan zijn. Je mag ons altijd een berichtje sturen als je vragen hebt, we denken graag met je mee 💕

En wat betreft items die snel uitverkocht zijn: we doen ons best om deze vanuit onze nieuwe collectie zo snel mogelijk weer aan te vullen. Daarbij zijn we wel afhankelijk van onze leveranciers, maar we proberen dit goed in de gaten te houden.

We hopen je snel weer terug te zien en dat je de volgende keer jouw favoriete item kunt bemachtigen ✨

Leuke betaalbare kleding

Leuke betaalbare kleding. Prima kwaliteit en pasvorm. Snelle levering

17. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze kleding! 😊 We vinden het super dat onze kleding betaalbaar blijft én lekker zit, dus jouw woorden maken ons echt blij. En top dat de levering ook snel was! Hopelijk zien we je snel weer terug ✨

Saanut 4/5 tähteä

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes verpakt was en snel bij je is aangekomen! 😊 Daar doen we het voor. Heel graag tot een volgende keer ✨

I love it!

I love it!
Snelle levering leuke kleding

17. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Ahh wat leuk om te lezen, “I love it!” 😍 Daar worden we blij van! Super om te horen dat je onze kleding leuk vindt en dat je bestelling snel binnen was. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer ✨

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering absoluut maar

Snelle levering absoluut daarvoor zou ik ze 5 sterren geven! Ik heb 2 prachtige body's besteld op 12 april alleen ik merk dat de beige heel erg doorschijnd (wat misschien komt door de kleur) en dat bij de zwarte nu al de naden los gaan zitten.
Levering 5☆
Kwaliteit helaas toch een 2/3☆

13. huhtikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering 😊

Wel vinden we het heel jammer om te lezen dat de kwaliteit niet helemaal aan je verwachtingen voldoet 😢 Dat is natuurlijk niet de bedoeling :( wij hopen altijd dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze prijs/kwaliteit.

Wat betreft de beige body: bij lichtere kleuren kan het inderdaad voorkomen dat deze wat meer doorschijnen. We snappen dat dit niet altijd prettig is, sorry! De juiste onderkleding kan hierbij helpen, zoals de kleur roze/rood of huidskleur, al zal je bij een body waarschijnlijk niet altijd onderkleding dragen.

En dat de naden van de zwarte body nu al losgaan, hoort natuurlijk niet. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing! Zou je ons een mailtje met foto willen sturen naar klantenservice@mostwantedluxury.com? Dan helpen we je heel graag verder 🥰

Team MWL

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin