Most Wanted Luxury Arvostelua

6 158
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De levering is altijd snel en de kleding wordt netjes verpakt. Er komen regelmatig nieuwe collecties online, waardoor er steeds weer leuke items te vinden zijn. De prijzen zijn betaalbaar en de kwalit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel regelmatig bij most wanted en heb nog nooit problemen ervaren. Ik had per ongeluk twee keer het zelfde jurkje besteld in 2 verschillende orders. Ze hebben me snel een berichtje gestuurd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zulke leuke kleren hier🥰😍 Enige min puntje is dat er soms geen kleine maatjes zijn van super leuke jurkjes of shorts. Ik als Mini (Xs/S) vind dat wel jammer, want anders ben ik hier elke week aan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering Als er een product retour moet dan gaat dit soepel. Het retour bedrag kan je uit laten betalen of je krijgt een tegoedbon. Hele fijn webwinkel voor leuke kleding en prijzen.

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

☆ Werkdagen voor 16:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! ☆ Iedere Dinsdag en Vrijdag nieuwe collectie! ☆ Betaal achteraf met Billink! ☆ Gratis verzending vanaf €75,- ☆ Niet goed, geld terug!

Erinomainen

(6 158)

864 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelling had ik in de avond laat…

Mijn bestelling had ik in de avond laat geplaatst, de volgende ochtend kreeg ik al een melding dat het was verstuurd! Super snelle service, en erg blij met mijn nieuwe kleding!

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Daar worden wij ontzettend blij van. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe items en hopen dat je er volop van geniet. We hopen je snel weer terug te zien voor iets moois uit onze collectie 🛍️💕

Tevreden klant

Heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de artikelen.

15. toukokuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag snel weer terug in onze webshop 🛍️💕

Hele leuke jurkjes

Hele leuke jurkjes, en voor een leuke prijs. Was eerste bestelling

17. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld! We hopen dat je heel veel plezier hebt van je nieuwe jurkjes en dat dit zeker niet je laatste bestelling is 🥰 Graag weer tot snel in onze webshop 🛍️💕

Saanut 5/5 tähteä

Altijd snelle levering en id de maat…

Altijd snelle levering en id de maat verkeerd terug sturen geen probleem en geld word keurig terug gestort top en natuurlijk de grote collectie keuze is reuze top

24. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat ontzettend leuk om zo'n enthousiaste review te ontvangen! Fijn dat alles steeds naar wens verloopt en dat je onze service én ruime collectie zo waardeert. Daar worden we heel blij van :) We hopen je snel weer terug te zien voor iets moois uit onze collectie 🛍️💕

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering en netjes…

Super snelle levering en netjes verpakt... en een hele leuke jurk !

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat ontzettend leuk dat je zo blij bent met je bestelling! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe jurk en hopen dat je hem met veel plezier zult dragen 🥰 Tot ziens in onze webshop 🛍️💕

Fantastisch!

Duidelijke website, maten kloppen, mooie kleding en snelle verzending. Niks op aan te merken!!

23. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Most Wanted Luxury

Hi, dank je wel voor je review 💖 Wat een fijne woorden, dank je wel daarvoor! Geweldig om te horen dat alles zo goed is bevallen. Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer terug te zien voor iets moois uit onze collectie 🛍️💕

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige kleding blijft mooi/.Snel geleverd!

Prachtige kleding.
Blijft mooi.
Snelle levering.
Echt top.

23. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat ontzettend leuk om jouw enthousiaste berichtje te lezen! Zulke reviews maken ons dag helemaal goed :) dank je wel daarvoor! We zien je graag snel weer terug in onze webshop 🛍️💕

Saanut 1/5 tähteä

Rode en witte skort besteld

Rode en witte skort besteld. Er stond valt op maat dus gewoon mijn eigen maat besteld. Helaas veel te klein. Dus maat groter besteld. Ook te strak. Moet zelf de retourkosten betalen en ik kon de eerste verpakking via een digitaal label versturen, nu wilde ik de tweede bestelling terugsturen en moet ik opeens het label printen, plus al €6,50 aan retourkosten (2x dus) en je kan pas vanaf een hoger bedrag gratis verzenden. Ik begrijp dat ze dat doen, maar heb dan op zijn minst een ruilbeleid zodat ik niet al die kosten extra kwijt ben voor hetzelfde product en pas de maat aan. Daarnaast de kwaliteit is niet heel goed. Eerste en laatste keer besteld dus..

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat ontzettend jammer om te lezen dat de skorts niet goed pasten en dat je ervaring met het retourneren als minder prettig is ervaren :(
De service van ruilen kunnen wij helaas niet aanbieden. We proberen klanten daarom zo goed mogelijk te informeren door enkele afmetingen in de productinformatie te vermelden en natuurlijk, bij twijfel en/of vragen mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice!
Het spijt ons dat jouw ervaring met ons teleurstellend is geweest!

Super

Me goed op de hoogte gehouden van alles, door dhl pakketje op verkeerd adres geleverd, maar dag erna pakketje alsnog gekregen. Mooie kleding

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk toch goed is gekomen met je pakketje, dat is natuurlijk altijd even spannend als het verkeerd wordt bezorgd. Superleuk dat je ook blij bent met de kleding :) We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop 🛍️💕

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel regelmatig bij most wanted en…

Ik bestel regelmatig bij most wanted en heb nog nooit problemen ervaren.

Ik had per ongeluk twee keer het zelfde jurkje besteld in 2 verschillende orders. Ze hebben me snel een berichtje gestuurd welke order ik wilde annuleren waardoor je niet zelf nog eens hoeft te retourneren! Super service!

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring met ons hebt en dat alles steeds soepel verloopt. Extra leuk dat we je konden helpen met de dubbele bestelling, zodat onnodig retourneren niet nodig was. Dank je wel voor je vertrouwen en we zien je graag snel weer terug in onze webshop 🛍️💕

Top tevreden

Goed service en de kleding ook goeie kwaliteit dus ik ben tevreden dank aan jullie.

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van de kleding :) Daar worden we heel blij van! Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je snel weer terug te zien voor iets moois uit onze collectie 🛍️💕

Perfect

Perfect ! Snelle zorgvuldige verzending

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te horen dat alles zo snel en netjes bij je is aangekomen! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop 🛍️💕

Top!

Snelle verzending en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hi, dank je wel voor je review 💖
Yes, daar worden we blij van! Leuk dat alles zo goed is bevallen. Geniet van je aankoop en hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets nieuws 🛍️💕

super super tevreden

heel blij met de jurkjes, slippers.
alle spullen zoals beschreven in omschrijving en ook de bezorging is lekker snel. besteld en binnen 5 dagen in huis😍😍heerlijk

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We vinden het superleuk dat alles zo goed is bevallen en dat je er meteen plezier van hebt :) Heel veel draagplezier gewenst en hopelijk weer tot snel in onze webshop🛍️💕

Kleren zijn altijd top

Kleren zijn altijd top, veel wisselende keus.

11. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en dat je onze collectie zo waardeert! We blijven met veel plezier steeds nieuwe items toevoegen zodat er altijd iets leuks te vinden is. Graag tot snel in onze webshop 🛍️💕

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering 🥰 Veel plezier met je aankopen!
We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling 🛍️💕

Saanut 4/5 tähteä

Over het bedrijf is weinig negatiefs te…

Over het bedrijf is weinig negatiefs te melden, handelen alles super snel af, echter over de kwaliteit….

17. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te lezen dat je onze afhandeling als snel en soepel ervaart 🥰 Dat waarderen we echt enorm :)
We vinden het jammer om te horen dat je minder tevreden bent over de kwaliteit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling :( is er een probleem met een artikel neem dan altijd even contact op met onze klantenservice!
Hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog positief verrassen met items die wél helemaal naar wens zijn 🛍️💕

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te lezen dat je al zo lang met plezier bij ons bestelt 🥰 Dat vertrouwen waarderen we echt enorm!
We vinden het heel leuk dat je al zo lang klant bent en hopen je nog vaak te mogen verrassen met nieuwe items 🛍️💕

Mooi bloesje zoals op de afbeelding

Mooi bloesje zoals op de afbeelding
Perfect,super content

16. kesäkuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe bloesje 🥰 Leuk dat alles precies zo uitviel als je had gehoopt!
We hopen je snel weer terug te zien voor iets moois uit onze collectie 🛍️💕

Fijne online winkel

Fijne online winkel, veel keuze.

2. helmikuuta 2026

Hi, dank je wel voor je review 💖
Wat leuk om te lezen dat je onze webshop als fijn ervaart en dat je blij bent met de ruime keuze 🥰 Dat waarderen we enorm!
We hopen je snel weer terug te zien zodat je nog meer leuks kunt ontdekken 🛍️💕

Team MWL

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin