Jeg bestilte et par smukke ruskins sko og de kom i ordentlig tid. De er god kvalitet og allerede behagelige at gå i. Pakken var desuden rigtig hodt indpakket og med en lille seddel fra afsender. God s... Näytä lisää
Elsker bare jeres butik!! Kan kun anbefales. Jeg er stort fascineret af 50’erne, og den her butik hjælper mig med at klæ’ mig ligesom da. Service er god, masser at vælge imellem, ansatte er søde og... Näytä lisää
Köpte 2 blusar och en topp i storlek small. Storleksguiden anger midjemått 76, byst 94 för S. Jag har midja 82 och byst 94 (168 lång) och de passar perfekt! Det är bra att skjortorna är långa oc... Näytä lisää
Amazing clothes. Everything has always arrived unscathed and in great condition and things seems damn sturdy. Plus pockets in a lot of stuff 🥰 Packaging wasn't as great as the first order, hence... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Mondo Kaos
I Mondo Kaos fører vi kendte kvalitetsmærker fra ind- og udland, herunder Emmy Design, House of Foxy, Daisy Dapper m.fl., og vi har Danmarks bedste udvalg af high-end kjoler i vintage stilen.
Foruden flatterende kjoler inkluderer vores sortiment bl.a. også bluser, bukser, jeans, cardigans, overtøj og sko, så du let kan bære den elegante, tidsløse vintage stil til hverdag, uanset om du dyrker stilen til fingerspidserne eller blot ønsker at tilføre dit look et touch af Mondo Kaos.❤
Besøg os i vores butik i Frederiksborggade 31, 1360 Kbh K. eller på webshoppen www.mondokaos.dk.
Velkommen til // Mondo Kaos
Frederiksborggade 31, 1360, Kbh K., Tanska
- shop@mondokaos.dk
- www.mondokaos.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Den venligste og høfligste betjening
Den venligste og høfligste betjening. Aldrig nogen problemer med dem og kan kun give min bedste anbefaling.
Hurtig levering og er rigtig fin…
Hurtig levering og er rigtig fin regnfrakke! Der medfulgte også en fin lille blomst og et håndskrevet kort. Fedt udvalg.
God kundeservice og hurtig respons
God kundeservice og hurtig respons, både på mail og ved ombytning. Vil klart anbefale til andre, og vi glæder os til at besøge den fysiske butik.
Altid super service online og tøjet…
Altid super service online og tøjet passer til beskrivelsen.
Kæmpe plus at der leveres hurtigt
Fantastisk
Super hurtig levering
Altid lækre vare i god kvalitet
Og så holder jeg meget af den nærværende indpakning:-)
Rigtig God vejledning & hurtig…
Rigtig God vejledning & hurtig service.sf smilende søde medarbejder ♥️
Tøjet er af god kvalitet og passer til kvinder i alle former & alder ♥️
Fantastisk butik 🥰
Mycket bra!
Mycket bra! Snabb leverans, superfint packat och lätt att returnera när jag beställde fel färg.
Lynhurtig leverance 🌺
Jeg skulle bruge et gavekort som gave, og det blev leveret lynhurtigt og med et meget fint kort og en lille ekstra-gave 🌺
Det lykkedes - trods alt
Til trods for GLS og deres måde at fordele pakker på, så endte alt godt, tak til jer. Og det bedste, at I reagerede hurtigt hele tiden.
Jeg har længe været vild med Mondo Kaos.
Skøn butik og smukt tøj
Smukt tøj, god kvalitet og hurtig forsendelse.
Ved mit besøg i butikken 14. september oplevede jeg god og sød betjening, god service. Elsker butikken og tøjet :-)
I'm so happy with the purchase
I'm so happy with the purchase, the item is what I expected. Furthermore, the order had such beautiful packaging, a nice postcard and even an offer!
I couldn't be more pleased with what I received and with the kindness and patience the store had in always answering my questions.
Thank you Mundo Caos! I will definitely be making more purchases.
Alt i skønneste orden.
Her får man altid den bedste service❤️