Jeg bestilte et par smukke ruskins sko og de kom i ordentlig tid. De er god kvalitet og allerede behagelige at gå i. Pakken var desuden rigtig hodt indpakket og med en lille seddel fra afsender. God s... Näytä lisää
Elsker bare jeres butik!! Kan kun anbefales. Jeg er stort fascineret af 50’erne, og den her butik hjælper mig med at klæ’ mig ligesom da. Service er god, masser at vælge imellem, ansatte er søde og... Näytä lisää
Köpte 2 blusar och en topp i storlek small. Storleksguiden anger midjemått 76, byst 94 för S. Jag har midja 82 och byst 94 (168 lång) och de passar perfekt! Det är bra att skjortorna är långa oc... Näytä lisää
Amazing clothes. Everything has always arrived unscathed and in great condition and things seems damn sturdy. Plus pockets in a lot of stuff 🥰 Packaging wasn't as great as the first order, hence... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Mondo Kaos
Yrityksen kirjoittama
I Mondo Kaos fører vi kendte kvalitetsmærker fra ind- og udland, herunder Emmy Design, House of Foxy, Daisy Dapper m.fl., og vi har Danmarks bedste udvalg af high-end kjoler i vintage stilen.
Foruden flatterende kjoler inkluderer vores sortiment bl.a. også bluser, bukser, jeans, cardigans, overtøj og sko, så du let kan bære den elegante, tidsløse vintage stil til hverdag, uanset om du dyrker stilen til fingerspidserne eller blot ønsker at tilføre dit look et touch af Mondo Kaos.❤
Besøg os i vores butik i Frederiksborggade 31, 1360 Kbh K. eller på webshoppen www.mondokaos.dk.
Velkommen til // Mondo Kaos
Frederiksborggade 31, 1360, Kbh K., Tanska
- 60951136
- shop@mondokaos.dk
- www.mondokaos.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bra service bra kvalité på kläder
Bra service bra kvalité på kläder. Bästa butiken.
Fin buksedragt
Som altid hurtig levering og smukt velsiddende tøj. Denne gang valgte jeg en grøn Daisy Dapper buksedragt
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Retunerede strakt beløb da varen desværre var for stor
En skøn webshop
God beskrivelse af varerne, hurtig levering og god service, hvis man har brug for råd og vejledning. Og dejligt udvalg
En intressant resa
En intressant paketresa som man kan följa. Otroligt nöjd med produkten och fick ett litet personligt kort. Sådant blir man glad för.
Rask levering og hyggelig innpakning
Dere er raske med og sende tøyet i posten. I tillegg kommer det i hyggelig innpakning. Det er alltid hyggelig å handle av noen som bryr seg om det de holder på med.
Det er lækkerier
Det er lækkerier - kjolerne og farverne og pasformen - og så er der exceptionel god service
Den fineste pakke jeg nogensinde har modtaget fra en butik
Hurtig levering af den fineste pakke med en personlig hilsen, samt med et hårspænde med en blomst til håret.
Der gad jeg gerne arbejde og pakke de her smukke forsendelser ud til kunder...
Det som var för liten storlek betalades…
Det som var för liten storlek betalades tillbaka på kortet rekordsnabbt. Trevlig hälsning när jag fick varorna och snabba leveranser. Jag handlar gärna igen
Hälsningar Anette Proos
bloomsbury skjorta S
Jag har midja 82 och byst 94 (168 lång) och de passar perfekt!
Det är bra att skjortorna är långa och kan stoppas ner innanför byxlinningen utan att åka upp om man sträcker sig.
Jag är inte en axelvadds-vän, men har fått komplimanger för det. Jag vänjer mig nog.
Leveransen var snabb, inom 3 dagar. När paketet kom fanns det en handskriven hälsning och en liten blomma med.
Trevlig köpupplevelse!
Snabb leverans, vackert inslaget, fina klädesplagg, bra kommunikation. Rekommenderas!
Super flot kjole
Jeg bestilte kjolen og fik den hjem et par efter havde jeg den smukkeste kobolt blå kjole og den sidder perfekt ikke sidste gang jeg handler der
Super…
Klänningen såg exakt ut som på bilderna och hade perfekt passform!
Trevligt att klänningen kom inslaget i fint paket med blomma🤗
Kände mig verkligen uppskattad som kund. Det var också snabb leverans.
Super kundeservice og fantastisk tøj
Jeg havde modtaget en virkelig flot kjole i gave, men opdagede desværre en lille plet. Da jeg kom ind i butikken, oplevede jeg en virkelig god og behagelig betjening. Kjolen blev ombyttet uden problemer og den sidder perfekt.