Möller Autoschade Arvostelua 15

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Grootste oplichters die er zijn

Grootste oplichters die er zijn, ze willen 1000 euro voor het demonteren van een achterbumper van een Seat Ibiza, uit 2012. Deze man (Vincent) wilt iedereen oplichten. Ik heb zelfs een beeldmateriaal van de achterbumper die gedemonteerd moet worden. Deze kan ik zo uploaden. Ik hoop dat de verzekeringen op de hoogte is van een bedrijf als muller in Berkel en Rodenrijs. Als je opgelicht wilt worden moet je bij dit bedrijf zijn!

23. maaliskuuta 2026

Topbedrijf met vakmensen

Topbedrijf. Vakmensen, plaatwerk + spuiten, voor schadeherstel de beste !!! Ben met autoschade naar ze toegegaan. Supervriendelijk personeel op afspraak auto achtergelaten. Alles werd door ze geregeld. Leenauto, ik werd netjes gebeld toen de auto klaar stond. Ze hebben de auto letterljjk fabrieksnieuw gemaakt. Ik raad deze mensen aan vakmannen!!! Beter dan de officiele dealer!!!! Nogmaals bedankt heren!!!

12. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Werd meerdere malen uitstekend…

Werd meerdere malen uitstekend geholpen, met zowel grote als kleine klussen, op afspraak en spontaan in een noodgeval. Heel professioneel en vriendelijk, super!

16. tammikuuta 2026

Super klantvriendelijk

Wij hebben onlangs gebruikgemaakt van de diensten van Möller Autoschade en zijn bijzonder tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact viel direct op hoe prettig en professioneel de communicatie verliep. Het team is vriendelijk, duidelijk en denkt actief mee — wat zorgt voor een soepel en vertrouwd proces.

De geleverde diensten waren van uitstekende kwaliteit. Alles werd vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd, met oog voor detail en klanttevredenheid. Möller Autoschade is een prettig bedrijf om mee samen te werken: betrouwbaar, klantgericht en deskundig.

Wij bevelen Möller Autoschade dan ook van harte aan!

1. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Moller-noord prima service

Moller-noord:
Vorige week mijn auto gebracht die bijna economisch total loss zou zijn. Gelukkig werd er meegedacht en na wat heen en weer bellen met verzekeringsmaatschappij en een extra voor-inspectie kon deze gelukkig professioneel gerepareerd worden. Het resultaat is echt top te noemen. Verder word je netjes (terug)gebeld als de reparatie uitloopt. De auto staat bij ophalen netjes gewassen en geboend klaar. Daarnaast ook een leen-auto ter beschikking gekregen. Ik kom bij deze vestiging al een aantal jaren en eigenlijk nooit problemen/of teleurstellingen en kan je weer veilig met een herstelde auto de weg op.

18. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Spijt van keuze voor Moller Berkel &…

Spijt van keuze voor moller Berkel & Rodenrijs. Onprofessioneel en blijven ontkennen dat ze verantwoordelijk zijn voor een bijgekomen schade op de klep. Nee meneer, het is steenslag. Nee meneer, de foto die wij gemaakt hebben voor de reparatie en waar geen steenslag op te zien is, heeft een slechte resolutie en daarom zie je daar geen steenslag op.. Buitengewoon slechte klantenservice!

4. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Möller Autoschade Rotterdam Noord helpende hand

Na een auto ongeval moest mijn auto voor reparatie enige tijd weg. Ik kon gelukkig over vervangend (en schoon!) voertuig beschikken. Daarvoor zorgde Dilara, van de vestiging in Noord. Ze reageerde heel snel en begripvol en was daarnaast erg professioneel. Inmiddels heb ik mijn geliefde auto (hetsteld en schoon) terug.

25. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Hier weet men wat dienstverlening is.

Onlangs had ik schade aan mijn auto en bracht ik deze naar Mollerautoschade Rotterdam aan de Abraham van Stolkweg. Ik was aangenaam verrast door de uitstekende service die ik hier kreeg van Nick. Hij was niet alleen professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en begripvol.

Wat me vooral opviel, was de regeling van vervangend vervoer. In tegenstelling tot mijn ervaringen met de leasemaatschappij, waar ik vaak lang moest wachten, was alles bij dit bedrijf perfect geregeld. Nick regelde met gemak een mooie Audi Q5, zodat ik mijn dagelijkse bezigheden zonder enige onderbreking kon voortzetten. Dit maakte een wereld van verschil!

Daarnaast kreeg ik een korte update over de voortgang van de schadeherstel, wat ik zeer op prijs stelde. Het was duidelijk dat Nick klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Topper!

8. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De vervangende auto is vol ingeleverd

De vervangende auto is vol ingeleverd. Hoe weet ik dat de tank vol was? Uitgaande van wat de brandstofmeterstand laat zien, kan ik concluderen dat de tank vol is. Omdat wij echter 18 km hebben gereden naar Möller autoschade, moesten we van de baliemedewerker alsnog naar een tankstation om voor 1.83 euro aan te vullen. Nu wil ik weten. Wat is vol? Wat hanteert Möller autoschade? Als we uitgaan dat een volle tank x km moet afleggen, dan snap ik de beredering, echter als er vanuit wordt gegaan dat de tankmeter vol laat zien en dat n.a.v. dat metertje kan besloten worden dat de tank vol is, dan wil ik weten waarom wij werden weggestuurd om op 100 meter afstand de tank aan te vullen?
Toen ik de medewerkster hierop aansprak, kreeg ik het argument te horen dat de volgende huurder 18 km minder kan rijden met de auto. Als er op die manier wordt beredeneerd, dan wil ik zeker stellen dat de vorige huurder (vlak voor het inleveren van de auto) ook bij het pompstation op 100 meter afstand heeft afgetankt. Graag wil ik hier een antwoord hebben. Ik zou graag een consistente behandeling willen hebben. Dit mag dus NIET afhangen van wie ik bij de balie voor me heb.

26. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Blijf ver weg van dit bedrijf wanneer…

Blijf ver weg van dit bedrijf wanneer je autoschade netjes verholpen wilt hebben. De "lat" ligt bij Möller niet zo hoog. Men beweert bij mijn auto dat iedere Mercedes een afwijking heeft qua bevestiging bij zowel voor- als achter bumper. Bij mijn voorbumper is er een sleuf van ongeveer 3 mm terwijl deze aan de carrosserie hoort aan te sluiten. Bij Möller vindt men het prima en doen verder niets. Een bezoekje daarna aan de dealer van Mercedes leerde mij dat niet één Mercedes daar een afwijking had tussen bumpers en carrosserie. Nogmaals blijf ver weg bij Möller wanneer u een schade goed verholpen wilt hebben.

3. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin