Duikcentrum Moby Dick Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Sukellustarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Welkom op Mobyshop.nl - De online duikwinkel van duikcentrum Moby Dick. Duikcentrum MobyDick heeft 3 verschillende duikwinkels/duikcentra in de randstad. Onze duikwinkels kunt u vinden in Rotterdam, Nieuwegein en Ridderkerk.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Problemen met transportbedrijf hebben ze zelf opgelost

Ondanks problemen met het transportbedrijf heeft deze firma echt het onderste uit de kan gehaald om het nodige materiaal mij toch toe te sturen. Omdat het 1ste pakket veel problemen had en dreigde te laat aan te komen hebben ze spontaan een 2de keer alles opgestuurd om zeker te zijn dat ik met het nodige materiaal op reis kon gaan. Nadien zal ik het 1ste pakket dan terugsturen. Echt ongezien service en nogmaals een dikke merci.

30. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Niet kopen via Moby Dick!

Ik heb een camera gekocht via Moby Dick. De case schroefdop ging niet lekker na de eerste keer open. De eerste keer wel prima mee gedoken. Let wel op, er zit standaard een rood filter op. Dus als je niet te diep gaat, dan zijn je foto's wat rood.

De 2e keer de schroefdop van de case goed aangedraaid. Toch is er vocht binnen gekomen. Ik heb Moby Dick benaderd. Ik moest het opsturen waarbij kosten voor eigen rekening (6 euro). Ik had vooraf aangegeven wat er was gebeurd en wat mijn problemen waren en had ook briefje erbij gedaan. Via mail gegevens gestuurd en ook op het briefje meegestuurd. Ik moest zelf rappelleren wat de status was. Antwoord: Doen ze niets mee, ik kan voor 149 euro een nieuwe camera krijgen, zelfde case. Als ik dat niet doe moet ik 25ex btw betalen voor onderzoekskosten en krijg ik camera terug en inclusief schaderapport 37 euro. Dus behalve dat ik na 1 duik niets meer aan mijn camera heb, draai ik op voor extra kosten die vooraf niet gemeld zijn en nu ben ik ook mijn defecte camera kwijt en moet ik betalen om hem terug te krijgen. Want ja ik laat het niet hierbij zitten. Ik laat me als consument niet afzetten. Ik zou als je het al aandurft deze camera te kopen; zeker niet via Moby Dick bestellen ofwel je laten bestelen!

23. helmikuuta 2023

Super service.

Bestelde product niet meer te krijgen, direct een upgrade gekregen naar een alternatief. Uitstekende kwaliteit, voldoet aan alle verwachtingen. Moby Dick doet wat ze beloven en dat doen ze ook nog eens snel. Aanrader.

2. lokakuuta 2022

Super service!

Goede service van Moby Dick via webshop gekregen. De flippers van mijn dochter waren helaas vrij snel kapot gegaan. Door moby dick zijn ze zondr problemen vervangen door een paar nieuwe, mijn dochter was er bijzonder blij mee.

5. kesäkuuta 2016
Saanut 1/5 tähteä

Zo jaag je je klanten weg

Vandaag naar de winkel geweest om batterij voor mijn Suunto Mosquito te laten vervangen. Verwisselen duurde minder dan 1 minuut. Schrok me een hoedje bij afrekenen: 35 euro !!!
Thuis gekomen even gecheckt wat batterijkit via internet kost: 12-15 euro. Slik! Winkel verklaart verschil door te zeggen dat als horloge niet meer waterdicht is, zij verantwoordelijk zijn. Voor de service van verwisselen mag best iets gevraagd worden maar dit is ridicuul. Bovendien is vooraf niets gezegd en me niet de optie geboden zelf te verwisselen.
Zo jaag je je klanten wel snel weg!

18. helmikuuta 2012
Saanut 3/5 tähteä

Ritje voor niets...

Tevens fysieke winkels, dus maar eens een bezoekje gebracht. Leuke kleine en oogt als nette winkel; in veel gevallen best een zeer scherpe prijs. Maar helaas waren de goederen die ik wilde hebben géén van allen aldaar op voorraad. Sterker, complete lijnen of maten niet op voorraad. Eerste en laatste keer van een bezoekje. Wellicht wordt een bestelling via de webwinkel wél binnen een paar dagen afgelevert, op goed geluk bezoeken is in elk geval een afrader.

28. lokakuuta 2010
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin