Desværre en rigtig dårlig oplevelse. Modtog først dele til en anden telefon end jeg havde bestilt til, ringer så til dem fredag og de beklager, desværre har de ikke alle dele på lager skal bestille d... Näytä lisää
Köpte en iPhone XS ’i gott skick’, och telefonen var som ny. Inte minsta märken, repa eller annat på den. Frakttiden var mindre än 24 timmar. Skickades välpaketerat med REK (spårbar och försäkrad)... Näytä lisää
Bytte min trasiga Samsung S6 display, Mobilpart var bland de billigare alternativen, skickade via post, tog ungefär 5 arbetsdagar att få tillbaka mobilen men nu är den som ny. Det ser ut att ha gjorts... Näytä lisää
Hurtig og nem bestilling Batteri til OP 5t var super Mobil er som ny igen, lidt sværere at åbne mobil 3nd forventet Måske mangler der forslag til hvad der ellers kunne bruges sammen med købet... Näytä lisää
Skelagervej 5-11, 8200, Aarhus n, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Har lige købt 2 stk iPhone 6s via websitet. Rigtig fin service. Valgte selv at køre forbi den fysiske butik i Skive (da vi bor i Herning), og det var en rigtig god oplevelse. Vi købte div. ekstraudstyr som covers, panserglas, usb-ledninger, og fik også det til god pris.
Hvis jeg skal finde et kritikpunkt er det, at det var lidt svært at komme i kontakt med Mobilpart på deres telefonnr., da jeg havde et spørgsmål til min betaling.
Jeg kan virkelig anbefale Mobilparts.
Mvh. Hans Hansen.
Hej,
Skide søde medarbejder.
Vi kommer om eftermiddagen og allerede en lille time's tid senere er telefonenskærmen skiftet, Bedre tilbud end de andre telefon butikker i skive vi har været inde i (Mobilmanden Skive).
Kan stærkt anbefalede og tag ind i butikken og snak med dem!!
Jeg bestilte d. 5. juli 2016 en telefon, som stadigt ikke er dukket op.
Jeg har fået trukket det fulde beløb for telefonen, men har ikke modtaget den, track & trace har ikke virket fra dag. 1, og de er umulige at komme i kontakt med...
har sendt dem mails d. 8. juli, og ventet over 2 uger, uden at have modtaget svar på mine mails, og de er umulige at komme i kontakt med over telefonen, da det er et privat mobil nummer, som kun kan tage et opkald af gangen... - så nu står jeg med ca 3750 kr,- mindre, og stadigt uden telefon...
- Redigeret:
Jeg fik fat i butikken, og han var ret flink - lovede at sende en ny, så nu må vi se.. :)

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Jeg bestilte en telefon, og blev forsikret både på mail og over telefon med ejeren at den ville komme inden for de næste 2 dage.
Da den ikke er kommet ringer jeg ham op, hvor han bliver ved med at komme med lamme undskyldninger, og sige at den nok skal komme, men han kunne ikke sige hvornår.
Da der er gået 5 dage og jeg ikke har fået andet af dårlige undskyldninger og ingen forsikring om at den vil komme frem, så jeg blev nød til at trække pengene tilbage.
Jeg vil fraråde alle at betille her fra.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Billige priser og på trods af det rigtig fin service. Ombytning af fejlkøb foregik let og problemfrit. Jeg kunne helt sikkert finde på at handle der igen!
Jeg forsøgte at bestille en mobil telefon til en fødselsdagsgave 8 dage inden tid. Jeg bad udtrykkeligt om at blive oplyst om eventuelle forsinkelser, men jeg fik ingen information om det før end tidsfristen var overskredet.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
min HTC One blev sendt i rekord tid.
support og service var i top
Netbutikken anvender PanzerGlass' varemærke og billede på hjemmesiden, men leverer et billigere produkt. Ved første levering var størrelsen ligeledes forkert. Herefter leveredes rigtige størrelse, men fortsat uoriginalt mærke og "glasset" var revnet flere steder.
Mobilpart ville ikke levere ægte PanzerGlass, hvorefter jeg har forlangt pengene tilbage - og fået det.
Jeg oplever det som bevidst forsøg på snyd. Anvend ikke denne netbutik.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Har bestilt en telefon, fint nok, men bestilte også et panser glas til den. For det første, kom panser glasset ikke i original emballage. For det andet, var det en forkert størrelse. Jeg gør opmærksom på problemet og først 10 dage senere sendes et nyt panser glas, i original emballage, men igen, forkert størrelse.
Hvis du køber en mobil telefon, så køb ikke deres panser glas.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Jeg bestille en iPad air 2 med betaling med swipp og varen blev afsendt meget hurtigt efter jeg havde bestilt varen. Da jeg havde fået den virkede den helt perfekt og alt var i orden.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
De er ikke troværdige og jeg måtte sende en klage til Center for Klageløsning, før jeg kunne få mine penge retur for en nyindkøbt og defekt mobiltelefon, som desværre kun virkede i 21 dage.
Der gik 2½ måned inden jeg fik pengene retur.
Og sikke en masse bøvl jeg har haft.
Sørg for, hvis der klages at gøre det skriftligt.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Jeg bestilte flere produkter og fik en rigtig god service, da et af dem ikke var på lager, hvorfor der kunne gå et par dage, inden pakken kunne blive sendt af sted. Jeg blev ringet op og fik tilbudt i stedet for at skulle vente at modtage et dyrere – og bedre – produkt til en yderst fordelagtig pris (indkøbspris fik jeg at vide, og jeg har da heller ikke kunnet finde produktet andre steder så billigt).
Så måske, jeg burde have givet fem stjerner ...
Mv Torben Møller,
Bornholm
Bestilte telefon på nettet, betalte med mobilepay og havde pakken dagen efter. Telefonen var rigtig godt pakket ind, så kan kun anbefale at handle her.
God og venlig service.
Da betalingssystemet i forretning var nede, blev jeg ringet op og aftalte med forhandler at få tilsendt mine varer og betale via bankoverførsel når varen ankom. Det er positivt at der udvises så stor tillid.
Kan anbefales.
Ventet på en Lumia i over 2 måneder.
Nu er handlen afsluttet, og intet er købt.
Så er alle glade, ved ingen handel.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Jeg har fået en kanon betjening, også da der gik kuk i det hele!
Jeg kan varmt anbefale Mobilpart!!
Havde købt en S4 mini hos mobilpart, som desværre fik nogle problemer, men de var helt vildt hjælpsomme og vi har funder ud af en rigtig god løsning nu - Virkelig god kundeservice og venlige personer som gør sit bedste for at hjælpe
Vi bestiller en telefon i guld. Det viser sig at den er udgået i guldfarven. Han leder alle steder efter en til os. Men det kan ikke lykkes da den er udgået. Så får vi det mest fantastiske cover med i prisen til en sort alpha. Så stort arbejde fra deres side, så fantastisk service.