Desværre en rigtig dårlig oplevelse. Modtog først dele til en anden telefon end jeg havde bestilt til, ringer så til dem fredag og de beklager, desværre har de ikke alle dele på lager skal bestille d... Näytä lisää
Köpte en iPhone XS ’i gott skick’, och telefonen var som ny. Inte minsta märken, repa eller annat på den. Frakttiden var mindre än 24 timmar. Skickades välpaketerat med REK (spårbar och försäkrad)... Näytä lisää
Bytte min trasiga Samsung S6 display, Mobilpart var bland de billigare alternativen, skickade via post, tog ungefär 5 arbetsdagar att få tillbaka mobilen men nu är den som ny. Det ser ut att ha gjorts... Näytä lisää
Hurtig og nem bestilling Batteri til OP 5t var super Mobil er som ny igen, lidt sværere at åbne mobil 3nd forventet Måske mangler der forslag til hvad der ellers kunne bruges sammen med købet... Näytä lisää
Skelagervej 5-11, 8200, Aarhus n, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Super hurtig service i butikken!
God kvalitet på IPhone skærmen jeg fik skiftet til, kan næsten ikke se nogen forskel :-)
ALT FUNGEREDE STORT SET - MEN DET BESTILTE COVER VAR ALLIGEVEL IKKE PÅ LAGER I DEN ØNSKEDE FARVE. DETTE MEDFØRTE LIDT KOMMUNIKATIONSPROBLEMER, SOM BLEV LØST INDEN MIN AFHENTNING. JEG ER IMIDLERTID TILFREDS OG HAR FÅET EN FIN VARE TIL EN FORDELAGTIG PRIS.
Hurtig og fin service, især da jeg havde bestilt et forkert cover, var servicen i top. Og de var nemme at komme i kontakt med. Fuldt tilfreds!
hej order 12735 jeg bestilte xiaomi Redmi 9 skærm og batteri. Begge var ikke kompatible. Jeg ringede, og han sagde, at de vil tage sig af det i morgen. og ingen ringede. Billedet på ordren er korrekt, men det modtagne produkt er forkert. ingen tekniske oplysninger, batteri ikke kompatibelt. Jeg fortryder, at jeg bestilte. og jeg betalte et ekstra returgebyr på 65 kroner. 7 dage ekstra for at spilde tid.

Vastaus yritykseltä Mobilpart
Købte online, blev ringet op, da jeg var kommet til at bestille click og coleckt i butik, og da jeg bor på Sjælland ville det ikke være mig muligt at hente den. Han hjalp mig med al det praktiske, og jeg har modtaget varen, og er meget tilfreds med venligheden og ydelsen 😁
Hurtig behandling og ekspedition 👌🏻 bestilte coveret den 1 februar og det lå i min postkasse fredag den 3. Februar, det er ikke sidste gang jeg handler ved jer 👌🏻👌🏻👌🏻
Mange Glade TAK til MOBILPART. DK for Hurtig og Tilfredsstillende GOD SERVICE. 👍 💐
Super udvalg af originale Apple mobilcovers. Bestilte til iPhone 11 Pro Max, men modtog cover til 11 Pro. Desværre opdagede jeg først fejlen, efter at have brudt emballagen, men Mobilpart sendte lynhurtigt det rigtige cover til mig. Fantastisk service, TAK!😊
Hurtig og nem bestilling
Batteri til OP 5t var super
Mobil er som ny igen, lidt sværere at åbne mobil 3nd forventet
Måske mangler der forslag til hvad der ellers kunne bruges sammen med købet
(Eks pentalobe eller prying tools - lim osv)
Super hurtig gls levering
Tilbud i mail passede ikke med prisen og kundeservice svarede at prisen var ex moms men igen blev prisen redigeret så den passede med moms.
Købte et bundstik til Samsung Galaxy S21 Ultra, jeg har Snapdragon version, det var også det de havde billede af på deres hjemmeside, men jeg får desværre tilsendt Exynos versionen. Jeg får så af vide at de passer sammen, men det gør de ikke. Det er klart jeg smider på når man møder modstand fra den butik man spørger om hjælp fra, som sagt ønskede jeg den rigtige vare og alt jeg fik af vide var jeg kunne bare sende den tilbage og at jeg skulle ha spurgt jer inden jeg bestilte, men hvorfor skulle jeg spørge jer inden når varen der er billede af er den jeg ønsker, men selvfølgelig dumme mig hvordan kan jeg dog også tro at den vare der er billede af er den jeg får, nej nej.

Vastaus yritykseltä Mobilpart