Altid god stemning i butikken og et højt serviceniveau. Denne gang var det et online køb via en annonce på Facebook. Ordren bliver hurtigt klar til afhentning, og der er nem og hurtig udlevering,... Näytä lisää
Følger Mit Hjerterum på deres live på Facebook stort set hver søndag. Altid en fornøjelse med masser af gode tilbud - præsenteret på en dejlig måde med gode info om kvalitet og størrelse - og altid... Näytä lisää
Fantastiskt fin hoodie!!! Stämde helt överens i färg, material och storlek som beskrevs tydligt på hemsidan. Snabb leverans från beställning till att varan kom fram till mig. Jag blev kontinuerligt... Näytä lisää
Gode varer og god service. Bestilte varer levede op til mine forventninger, med undtagelse af et par bukser. Dem sendte jeg retur, og fik pengene tilbage, uden problemer.
Jeg hedder Lone, og jeg står bag Mit Hjerterum i smukke Skanderborg, en personlig og hyggelig butik med hjertet på rette sted. Hos os møder vi dig i øjenhøjde og med et smil. Vi elsker at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til netop dig, din personlighed, din hverdag og dine ønsker. Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent og tilbyder både personlig styling og garderobetjek. Vi håndplukker vores styles med stor omhu i forskellige prisklasser, og vi guider dig gerne til at bruge dit tøj både til hverdag og fest. Du kan også besøge vores webshop, hvor vi stadig har fokus på personlig service, vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem første gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen 💛 Skønne hilsner Lone - Mit Hjerterum
Adelgade 76, 8660, Skanderborg, Tanska
- info@mithjerterum.dk
- www.mithjerterum.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Tøj af rigtig god kvalitet og super…
Tøj af rigtig god kvalitet og super hurtig levering
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, der ringer, hvis de ikke lige har varen på lager og spørger om det er ok, at varen bliver lidt forsinket 👍😊
God handel og hurtig levering
God handel og hurtig levering
Et sted der godt at handle,deres hjemmeside er rimelig overskuelig
God og hurtig betjening
God og hurtig betjening.
Gode billeder på Instagram.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. Kommer gerne igen
Hurtig levering & super service
Professionel og god service
Får så meget inspiration og god energi fra lives, og der er lynhurtig levering.
Bestilte et mega lækkert sæt fra Kaffe…
Bestilte et mega lækkert sæt fra Kaffe efter at have set jeres reklame om sætter i en story på Instagram.. købte det kun fordi jeg så en ægte person stå og vise det frem, og vise størrelsen.
Da jeg hentede sættet fik jeg god betjening 😊
Hurtig levering og super fint sæt tøj…
Hurtig levering og super fint sæt tøj god pasform som altid :-)
Indtil videre får du 5 stjerner
Indtil videre får du 5 stjerner. Men blusen/skjorten skal bruges som en 30 års gave til min niece lørdag den 22. februar. Men jeg tænker at den falder i god jord. Da min niece har ønsket sig denne. Tak for fin og hurtig service.
Super god service og hurtig ekspedition
Kæmpe fornøjelse at handle hos jer 🙌…
Kæmpe fornøjelse at handle hos jer 🙌 blev ringet op fordi der ville blive en smule længere leveringstid. Det kalder jeg god service, det er ikke ofte man oplever det 🤩 handler gerne hos jer igen 🤗 og tøjet var perfekt 🙏
God service hurtig levering og lækre…
God service hurtig levering og lækre vare🤩👍
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, men desværre måtte jeg sende retur .
God oplevelse
Super nem hjemmeside hvor der er god beskrivelse af produkterne, samt hurtig levering.
Helt bestemt et sted jeg vil handle igen.
Med venlig hilsen
Ulla Rasmussen
Hurtig levering og fin vare
Marta kjole
For første gang har jeg handlet hos Mit Hjerterum....dejlig oplevelse go' hjælp og meget hurtig levering.....100 % tilfreds......
Vil gerne handle igen en anden gang......Tak
Ganske tilfreds med kjole størrelse og…
Ganske tilfreds med kjole størrelse og levering.
Lynhurtig ekspedition
Bestilte en kjole online og vupti var den allerede klar til afhentning dagen efter!
Det er da super hurtig ekspedition og oveni var kjolen helt perfekt så alt godt her 🙂
Super nemt og bestille
Super nemt og bestille, flotte bukser og hurtig levering.
Varme anbefalinger fra Hjørring 👍😊🎄