Superfornøyd! Veldig god kundeservice! Fått svar på alle mine spørsmål med en gang! En ren fornøyelse og handle her! Varene kom raskt frem til Norge, med både personlig melding og en overraskelse.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har længe været helt vild med Minta men jeg tror desværre de er gået konkurs. “ Konkursdekret afsagt 26.04.2023 af Skifteretten i Esbjerg” Jeg kan derfor ikke anbefale at købe fra dem lige nu.
Super god oplevelse Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum. Super sød lille note der kom med pakken. Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte en hel bunke ILNP lakker på black friday udsalg om fredagen, havde pakken i hånden dagen efter. Så sindssyg hurtig levering, kompakt pakket så man slipper for kæmpe pap-spild og bare gode pro... Näytä lisää
Minta.dk er din leverandør af neglelak og tilbehør, hos os finder du mere end 3.000 varer. Så mon vi ikke også har noget som du kan lide.
Vestergårdsvej 15, 6731, Tjæreborg, Tanska
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Gode produkter, god kundeservice, hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Flot og overskuelig hjemmeside. Flotte produkter og fornuftige priser. Lynhurtig Levering og god service. Tak for den lille gave 😁
Mvh Sanne

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Det er altid en fornøjelse at handle hos Minta! Både udvalget, den nemme webshop og købsprocess. Pakken kommer altid lynhurtigt og er fint pakket ind. Og så er der altid en lille gave med ❤

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
En god hjemmmeside med dejlige mærker til gode priser. Hurtigt levering. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Har handlet flere gange hos Minta og det er altid en god oplevelse. Produkterne er af god kvalitet, rigtig gode priser og med hurtig levering. Så er det altså så hyggeligt at man får en lille hilsen og lidt slik med i pakken. Kan helt sikkert anbefales

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Hurtig levering. Flot og forsvarligt pakket ind. Tak for den lille gave og den søde hilsen. Jeg gjorde et rigtig godt køb og vender snart tilbage efter mere.
Susanne

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Fantastisk oplevese, fik varen dagen efter, bestillingen var sendt, med en sød besked fra Dorthe.
jeg vil helt sikret handle hos jer igen igen :)

Super god oplevelse
Sød hjemmeside, hurtig ankomst, kom inden for det beskrevne tidsrum.
Super sød lille note der kom med pakken.
Super billigt når man tæ ker på hvor dyrt det er at anskaffe holo neglelak fra andre steder. Samt ægte holo neglelak endda. Masser af andre unikke neglelak man kan købe på hjemmesiden.
Det er min nuværende go to hjemmeside for neglelak lige nu :)

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Jeg handlede en søndag aften og tirsdag eftermiddag kunne jeg hente min pakke. Det er som altid en god og hurtig ekspedition. Så længe jeg vil købe lakker, så vil jeg handle hos Minta

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Nemt at bestille og meget hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Det gode ved Minta er at der er rigtig mange valgmuligheder og priserne er rigtig gode , man får sine varer hurtigt

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Jeg har fået den bedste behandling af minta.dk! Jeg kommer helt sikkert igen :-).
Der var lidt problemer med min pakke - jeg ringede dagen efter og forklarede min situation, til en enormt sød dame, Dorte, som hjalp mig lynhurtigt og smertefrit igennem processen. :-) tusind tusind tak!

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Virkelig god kundeservice og flot shop med en masse smukke lakker - jeg handler her meget gerne igen og anbefaler gerne Minta til alle :)

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Absolut en god oplevelse. Minta har et rigtig godt udvalg indenfor Nailart og lakker, varerne er lækkert pakket og min pakke kom indenfor få dage. Jeg planlægger allerede mit næste køb!

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Nemt at bestille og hurtig levering, kan bestemt anbefales.

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Varerne kom hurtigt, men vigtigere end alt, så var det super sød service - personlig hilsen på min faktura, en sød lille lakrids med i pakken. Personliggjort til perfektion! Vil klart handle hos jer igen, og anbefaler jer med garanti til andre. Tak!

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Skønt som altid at handle med Minta. God og overskuelig hjemmeside, super service og hurtig levering😊

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
De har ey god udvalg, med mærker der ellers ikke er til at finde i Danmark. Det går hurtigt og nemt, når man har bestilt. Har ikke noget dårligt at sige om Minta :-)

Vastaus yritykseltä Minta - En verden af farver
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.