4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Slecht

Het was een drama ik had een hoesje besteld krijg ik een mailtje dat het is verzonden en 2 dagen erna zeggen ze dat het is uitverkocht erg slecht want ik heb het hoesje over twee dagen nodig en had het 1,5 week van tevoren besteld zodat het optijd zou komen maar dit gaat het zeker niet meer worden Erg Jammer! Nooit meer iets van MIM Amsterdam!!!

22. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Mooie fijne leuke telefoon hoesjes

Mooie fijne leuke telefoon hoesjes. Mijn bestelling deed er wel 3 weken over om aan te komen nadat ik contact had opgenomen werd er gelijk voorgesteld om ze opnieuw te bestellen en toen zijn ze binnen 3 dagen aangekomen. Top service dus!

17. huhtikuuta 2026

Mim amsterdam review

Mijn goede ervaringen hiermee zijn dat de hoesjes snel binnenkomen en de kwaliteit van de hoesjes is echt top. Vooral de shockproof hoesjes met de dubbele laag. Het hoesje zit bij de randen boven je scherm en hiermee voorkom je dus dat je scherm kapot gaat als je je telefoon laat vallen. Ik raad deze hoesjes zeker aan door de kwaliteit en omdat het ook gewoon echt hele leuke hoesjes zijn!

18. huhtikuuta 2026

Super leuke hoesjes

Heel leuk bedrijf met super goede kwaliteit hoesjes! Was heel snel geleverd en zou zeker nog een keer bestellen. Super tevreden!

15. huhtikuuta 2026

Goed en mooi hoesje

Ik vind het een heel leuk en mooi hoesje dat je telefoon goed beschermd. Zelfs als je hem laat vallen zitten er geen barsten in je telefoon. Ik vind het een heel fijn hoesje!

16. huhtikuuta 2026

iPhone MIM hoesjes

Amazing hoesjes! Ik heb inmiddels al een kleine verzameling van jullie geweldige telefoon hoesjes. Ook heb ik mijn zusje en moeder overtuigd om een geweldig hoesje te halen bij jullie, en zij beide vinden hun hoesje geweldig! 🩷

14. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Giftcard heeft niet dezelfde waarde als geld…

Mijn dochter heeft voor haar verjaardag een giftcard van mim gekregen, waar we een hoesje mee wilden bestellen. Dit weekend is er een kortingsactie van 20%, dus wij dachten, mooi meegenomen. Deze kortingscode ingevuld en door naar betalen. Bij betalen kan echter niet gekozen worden voor betalen met giftcard. Nu blijkt de code van de giftcard ingevuld te moeten worden in het veld “kortingscode”. Dit betekent dat je dus geen gebruik kunt maken van de actie met 20% korting, want je kunt maar 1 kortingscode invoeren. Ik vind dit niet eerlijk, de giftcard staat gelijk aan geld, iemand heeft dat bedrag al betaald, en min heeft het dus al op de rekening terwijl ze er nog niks voor geleverd hebben (=rente van ontvangen). Maar ik kan daar dus niet dezelfde voordelen mee krijgen als wanneer ik nu met geld zou afrekenen. Niet correct in mijn ogen!

11. huhtikuuta 2026

Strak

Heel leuk telefoon hoesje! Hij zit ook erg strak zodat die er niet af valt, ik vind het wel jammer dat hij er lastig af gaat, in het begin werkte mijn aan en uit knop even niet.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Super snelle levering en hele mooie…

Super snelle levering en hele mooie hoesjes! Bij 1 van de 2 hoesjes is helaas de afwerking iets minder goed.. maar ik kan er doorheen kijken. Verder is alles erg goed gegaan en ben erg blij met mijn bestelling☺️

8. huhtikuuta 2026

Top kwaliteit en klantenservice

Meerdere telefoonhoesjes en kettingen besteld. Is altijd heel snel binnen en ziet er top uit. Laatst per ongeluk hoesje voor verkeerde model besteld. Werd bij de klantenservice snel en goed geholpen. Echt een aanrader voor leuke en goede kwaliteit hoesjes tegen een betaalbare prijs!

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin