Hurtig og fin handel :) Bestilte en julegave til Black Friday - MilleDille var så søde at pakke gaven rigtig fint ind!

Stort utvalg av flotte og særpregede retroklær for småtasser! Mye fint, også for gutter, noe som ikke alltid er så lett å finne. Svært rask levering, også til Norge, og koselig innpakning med en s... Näytä lisää

Selvom jeg kun har handlet hos Milledille et par gange har det været intet mindre end perfekt.... God service, super lækkert udvalg til rimelig pris. Jeg kan altid finde noget til mine 3 dreng... Näytä lisää

rigtig god netbutik med bredt udvalg, billig fragt også til udlandet og gode tilbud. Jeg er lidt i tvivl, men vælger "kun" at give 4 stjerner. Milledille havde glemt at vedlægge faktura til mine sid... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike
  2. Lastentarvikeliike
  3. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Her hos MilleDille finder du super lækkert og trendy Børnetøj fra populære og anerkendte mærker og brands som Alba og Denmark, Danefæ, Småfolk, JEFF, REBUS og GROOVY med flere.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alletiders

Milledille.dk har leveret en super service, både med gode priser og hurtig levering! :) Vender helt klart tilbage :)

7. maaliskuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak fordi du har handlet hos Milledille - er glad for at du har haft en god oplevelse. Håber vi snart handles ved igen.

Perfekt!

God hjemmeside og hurtig levering af det bestilte. Alt i alt som det skal være - perfekt!

1. maaliskuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Hej Anne. Tusinde tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du oplevede den som perfekt.

God og hurtig service.

Super hurtig levering varen var som forventet, og der var pakket en lille løve slikkepind med i pakken som min datter stadig snakker om ;o)
vil med glæde anbefale siden til en anden.

13. helmikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak for anbefalingen. Dejligt at I blev glade for det hele.

God personlig service

En bluse jeg havde bestilt var udsolgt men Milledille var god til at komme med andet forslag og svarede hurtigt på min tilbagemelding. Det betød nærmest ingen forsinkelse på varerne trods den lille ændring. Hver handel har været en god oplevelse :o)

4. helmikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak for anmeldelsen og dejligt at høre, at det var været en god oplevelse at handle hos os.

Fik min søn til at græde & Gav mig positive tårer i øjnene

Jeg havde sammen med min søn købt de sejeste grønne bukser hos Mille Dille … og så var de udsolgt! Heldigvis fik vi en sød besked om, at vi kunne få et par sorte til samme pris, selv om de ikke var på udsalg. Jeg sagde ja tak - og da pakken kom græd min søn som en pisket, "for hvor var de grønne bukser?" Heldigvis (igen) kunne vi bytte de sorte til et par grønne i en anden størrelse end først bestilt. yes. De kom - stort smil, indtil næste morgen, hvor trykknappen røg af. Min søn græd som en pisket igen. Heldigvis (igen igen) kunne Mille Dille sende et par nye i samme størrelse straks - og da de kom, var der store smil hos alle. Ikke alene kom der et par grønne bukser, der var også grønne bolcher og en værdikupon, der ville give os 10 % på det samlede køb næste gang. Det er kundeservice på et plan, som enhver detailbutik eller online butik kan lære af! Money doesen't rule the world. Happy customers do.

31. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Hej Line. Tak for den sødeste anmeldelsen. Jeg er så glad for, at historien endte med, at din søn blev glad. Det er da en happy ending :-)

Super god handel

Fin handel og fik varen hurtigt :)

28. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Hej Sanne. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Super :)

Fin service!! Sød lille hilsen på ordresedlen.
Generelt :-D

28. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Hej Dina. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Super tilfreds!

Rigtig fin webshop med mange lækre varer. Hurtig levering og god kundeservice, kan kun anbefales!

27. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak for anmeldelsen, Louise. Vi er glade for at have dig som kunde og som fast læser på vores facebook-side.

Super

Super firma. Hurtig forsendelse og venlig betjening ang bytning af en vare :-)

26. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak for anmeldelsen, Winnie. Dejligt at du er tilfreds med ombytningen.

Fantastisk

Jeg har aldrig fået leveret så hurtigt fra en hjemmeside før.

26. tammikuuta 2013

Vastaus yritykseltä MilleDille

Tak Christina. Dejligt at høre at leveringen gik over forventning.

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili