MicMic Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Elsker mine tasker fra Micmic. Har købt flere forskellige gennem tiden og punge også. Det er alt sammen i super kvalitet og så flot design. Varmeste anbefaling

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger. Jeg ejer både en bæltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling! Jeg har både bæltetaske, pung og computer-sleeve, som jeg dagligt bruger og ELSKER. Derudover har jeg tit givet de personlige nøgleringe i gave, som altid er et hit. Har kæmpe til... Näytä lisää

Jeg købte en læderpung (damepung TIWI), der levede op til mine forventninger. Jeg gav 449 kr for pungen. Jeg købte også en taske (skuldertaske, BORO Bag) til 1400 kr. Tasken imponerer ikke. Læderet... Näytä lisää

1. Nahkatavaramyymälä

Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Flotte tasker, MEN…

Er helt tilfreds med produkterne -MEN; at købe noget til 1600kr. Og så skulle betale fragten oveni, det synes jeg er lidt groft!

Særligt fordi der blev reklameret i vildskab for fri fragt, hvis man skrev sig op til nyhedsbrevet -dog gælder dette tilbud ikke for 2. Sorterings varer?!?!

På et par timer havde jeg til gengæld modtaget flere mails omkring mer-salg, hvilket ærligt talt provokerede mig! -Hvis jeg havde brug for flere produkter, havde jeg nok klikket dem i kurven -for at undgå at betale mere fragt, for faen!!

Lækre tasker, og man ser ikke at det er 2. Sortering, så kvaliteten har jeg ikke en finger at sætte på.

14. tammikuuta 2023
MicMic-logo

Vastaus yritykseltä MicMic

Kære Idalene,

Mange tak for din anmeldelse og ordre.

Jeg er usikker på, hvad du konkret tænker på, i forhold til at jeg reklamerer i vildskab for fri fragt. Der kommer en pop-up op på min hjemmeside med tilmelding til nyhedsbrevet, som man kan lukke, hvis man ikke ønsker at modtage koden, der giver fri fragt på første ordre :-)

I ovennævnte pop-up står der følgende:
"Koden kan ikke bruges i kombination med andre kuponer eller tilbud."
Således kan man allerede her undlade at tilmelde sig nyhedsbrevet - det er på ingen måde min hensigt, at det skal komme som en overraskelse, at gratis fragt-kuponen ikke gælder til nedsatte styles.
- Jeg har valgt at ligge fragten oveni hos MicMic, da det passer bedst til mit system. Nogle firmaer gør som jeg, i mens andre vælger at ligge fragten ind i selve produktets pris eller f.eks. at undlade at sætte 2. sorteringsvarer helt så meget ned, som mine var nedsat.

Jeg beklager meget, hvis du oplever at mine mails har været i vejen. I den mersalg-mail man får efter købet er der faktisk en gratis fragt kode, da tingene så bliver sendt sammen og man netop allerede har betalt fragt én gang (skulle gerne være beskrevet i mailen).
Mange vælger at benytte dette på bagkant :-)

Jeg er dog rigtig glad for at høre, du kan lide (2. sorterings) produkterne. Dét varmer!

Igen tak for dine tanker og ordre.
Du ønskes en dejlig aften.

Mvh Michala
/Ejer bag MicMic

Jeg har handlet to gange

Jeg har handlet to gange, begge gange hurtig levering.
Første gang en lille skuldertaske, som jeg er super glad for, anden gang en mini pung, hvor jeg synes lommerne til kort, er for små, et par mm bredere havde været godt.

22. tammikuuta 2023

Fine tasker og meget god kvalitet

Så fine tasker og rigtig god læderkvalitet. Hurtig levering! Jeg har bestilt fra Micmic tre gange og 2 af dem var 2. Sortering og alle tasker er fantastiske. Masser med gode billeder og videoer på Instagram hvis man vil se mere af en særlig model.

17. tammikuuta 2023