MicMicArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Elsker mine tasker fra Micmic. Har købt flere forskellige gennem tiden og punge også. Det er alt sammen i super kvalitet og så flot design. Varmeste anbefaling

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger. Jeg ejer både en bæltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling! Jeg har både bæltetaske, pung og computer-sleeve, som jeg dagligt bruger og ELSKER. Derudover har jeg tit givet de personlige nøgleringe i gave, som altid er et hit. Har kæmpe til... Näytä lisää

Jeg købte en læderpung (damepung TIWI), der levede op til mine forventninger. Jeg gav 449 kr for pungen. Jeg købte også en taske (skuldertaske, BORO Bag) til 1400 kr. Tasken imponerer ikke. Læderet... Näytä lisää

1. Nahkatavaramyymälä

Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mycket snygg väska

Mycket snygg väska! Snabb leverans. Kommer att använda den mycket. Bra med plats trots att den ser liten ut. Rekommenderas definitivt!

29. kesäkuuta 2026

Elsker mine tasker fra Micmic

24. kesäkuuta 2026

MicMic er et stærkt brand

MicMic er et stærkt brand, som jeg længe har fulgt igennem årene. Sidste år fik jeg en Micmic taske i gave. Den er nu en fast ledsager. Både til hverdag og til fest! Tak for et godt kvalitetsprodukt :)

2. toukokuuta 2026

⭐⭐⭐⭐⭐!!!

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger.

Jeg ejer både en bæltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg haft i omkring fem år, og den anden endnu længere, og de holder simpelthen så godt. Læderet er blevet smukkere med tiden og har fået den fineste patina, samtidig med at taskerne stadig er robuste, funktionelle og lækre at bruge hver eneste dag. Og det er trods festivaller, interrails osv! 😜

Det er den slags produkter, man køber én gang og får glæde af i mange år.

Jeg er så glad for kvaliteten. Og jeg elsker også at give MICMIC-produkter i gave!
De vækker altid begejstring hos modtageren, så det er altså et godt gave-tip 👌

Fem stjerner herfra for fantastisk kvalitet, smukt design og produkter, der holder år efter år.

Elsker mine MicMic tasker

Elsker mine MicMic tasker! Har både pung, computer sleeve, Boro og Ubud 😍
Pt er Ubud min go to hverdagstaske, da størrelsen og rummene er perfekt til en dag på farten med nøgler, pung, en læbepomade og fx et hårspænde - men også med plads til en vandflaske og en bog, hvilket jeg synes er genialt. Og læderet bliver jo kun lækrere og lækrere med tiden.

Hvad jeg især er tilhænger af er de fine værdier for brandet. Her ved jeg at materialerne er udviklet med social ansvarlighed for øje, så jeg kan købe med god samvittighed.

Kæmpe fan!

Kæmpe anbefaling

Har kæmpe tillid til brandet, og har kun oplevet fantastisk kundeservice og hurtig levering.

23. kesäkuuta 2026

Kvalitet, design og service i top ⭐⭐⭐⭐⭐ Kunde for livet!

MicMic imponerer mig igen og igen – både med de fantastiske produkter og helt enestående kundeservice!

Jeg ejer i dag tre tasker fra MicMic og har desuden købt flere produkter som gaver til familie og venner. Hver eneste gang har oplevelsen været lige god. Taskerne er utrolig flotte, gennemarbejdede og lavet i en lækker kvalitet, man mærker med det samme. Der er tydeligvis kælet for både design, materialevalg og de små detaljer.

Det, der virkelig imponerer mig, er holdbarheden. En af mine tasker er mere end 7 år gammel, og den er faktisk kun blevet smukkere med tiden (bæltetaske i kernelæder). Læderet har fået den flotteste patina, og tasken ser stadig fantastisk ud – og det er der ikke mange andre brands, der kan prale af!

Derudover er kundeservicen altid hurtig, hjælpsom og imødekommende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Når man samtidig får så høj kvalitet til en meget fair pris, er det svært ikke at være begejstret.

MicMic får mine allerbedste anbefalinger. Jeg er kæmpe fan og kommer helt sikkert til at handle her igen.
🌟🌟🌟🌟🌟

Dårlig service

Dårlig service. Købte en pung jeg troede var en Gucci fordi hun sagde det til mig. Nu er jeg sur og utilfreds

22. kesäkuuta 2026

Hurtig og virkelig god service

Da jeg havde nogle spørgsmål, var de ekstremt hurtige til at besvare dem. Jeg modtog mine varer få dage efter bestilling.
Virkelig en service ud over det sædvanlige. Kan kun anbefale at handle her og jeg kommer i hvert fald tilbage.

3. kesäkuuta 2026