MicMicArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Elsker mine tasker fra Micmic. Har købt flere forskellige gennem tiden og punge også. Det er alt sammen i super kvalitet og så flot design. Varmeste anbefaling

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give MICMIC mine varmeste anbefalinger. Jeg ejer både en bæltetaske, en crossover-taske og en lille pung, og jeg er stadig lige glad for dem alle. Den ene taske har jeg... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling! Jeg har både bæltetaske, pung og computer-sleeve, som jeg dagligt bruger og ELSKER. Derudover har jeg tit givet de personlige nøgleringe i gave, som altid er et hit. Har kæmpe til... Näytä lisää

Jeg købte en læderpung (damepung TIWI), der levede op til mine forventninger. Jeg gav 449 kr for pungen. Jeg købte også en taske (skuldertaske, BORO Bag) til 1400 kr. Tasken imponerer ikke. Læderet... Näytä lisää

1. Nahkatavaramyymälä

Hos MicMic finder du læder accessories i høj kvalitet. Du finder både crossover tasker, shoppers/net, punge, computer sleeves og andet tilbehør. Ejeren bag er 29-årige Michala, som både designer alle styles og til daglig driver virksomheden. MicMics items bliver syet hos socialt ansvarlige partnere i Indien og Etiopien.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Är så jätteglad för de två väskor jag…

Är så jätteglad för de två väskor jag köpt - en shoppingväska och en mobilväska. Ser fram emot att använda dem. Kontakten med er har varit väldigt trevlig och rekommderar era väskor och är glad för ert arbete för kvinnor.
Ewa

16. huhtikuuta 2026

Hurtig og god kundeservice og lækker taske.

Jeg har lige modtaget min Ella taske i dag, efter lang ventetid. Jeg fik et billede af den i julegave da den var udsolgt, og har ventet lige siden. Endelig kunne jeg lægge en pre order i marts og i dag kom den. Hold da op, den var hele ventetiden værd. Den er så smuk, blød og lækker. Hurtig levering efter den var retur på lager. Jeg har allerede anbefalet MicMic til familie og veninder! God kundeservice ift. spørgsmål om hvornår tasken var tilbage på lager.

15. huhtikuuta 2026

crossover ubud xl computertaske

Har nu haft min crossover ubud xl computertaske i brug.
Ud over den er fantastisl flot, så er den også blød og lækker at røre ved.
Ved det er en der kommer til at følge mig ihvertfald i mange år.

29. maaliskuuta 2026

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg havde bestilt en taske, da jeg modtog den blev jeg klar over, at jeg havde valgt den forkerte taske (den var for lille). Jeg ringede til Michala som hjalp mig med at sende tasken retur, da jeg ikke havde erfaring med returpakker. Jeg modtog en anden og større taske og glæder mig til at tage den I brug. Glæder mig til den får den smukke patina, som ægte læder får med tiden. ❤️

19. maaliskuuta 2026

Endelig en Fin lille taske

Endelig en Fin lille taske, der kan rumme min “mursten” af en iPhone. (13 proMax). Skindet er fint, men bliver meget nemt lidt ridset - trods behandling.

12. helmikuuta 2026
MicMic-logo

Vastaus yritykseltä MicMic

Heej A.

Tak for din anmeldelse.

Dejligt den kan rumme din telefon og at du er glad for den :-)

Af denne årsag er jeg naturligvis også ærgerlig over de 4 stjerner og har netop tjekket, hvad du har fået.
Til din taske, har jeg - helt bevidst - valgt læder der ikke er overflade behandlet, da det kan give en "plastik fornemmelse" og samtidig mister man muligheden for den helt unikke patina, som jeg personligt elsker.
Det er altså skindets natur, at det netop tager imod alt; ridser, fedt, væske mv. og en ønsket effekt.

Jeg har også andre af typer læder, der ikke er helt så "følsomme" overfor dette. Man er selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til mig og få vejledning inden et køb.

Nu ved jeg ikke, hvad du har behandlet den med, men der er ikke noget pleje, der lukker læderet helt inde/forhindrer patina. Men, hvis der kommer/er kommet overfladiske ridser, kan de normalt nemt udjævnes efterfølgende med læderfedt, så du igen får et mere jævnt look :-) Så det tip kan du måske bruge.

Du ønskes en dejlig dag.

Mvh Michala
/Ejer