Metz A/S Arvostelua 722

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Forløbet har været yderst professionelt fra start til slut, og jeg har især sat pris på den hurtige tilbagemelding undervejs. Det vidner om stor faglighed og en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil gerne give en stor ros til Metz A/S for en fantastisk oplevelse og super god service! Særligt Julie fra kundeservice fortjener et stort tak – hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og gik v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Når julen er lagt i hænderne på gode samarbejdspartnere, gør det livet lidt lettere for os andre! Vi har igennem efterhånden mange år brugt Metz til at forkæle vores medarbejdere med flotte juleg... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotemyynti
  2. Yrityslahjat
  3. Printtivaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Metz er kort fortalt et reklamegavefirma, og vi arbejder på den ene side med reklamegaver i bred forstand - design, produktion, promotionartikler og profilbeklædning.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, god pris. Alt i orden!

31. heinäkuuta 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at alt var i orden, og at du er tilfreds med både den hurtige levering og den gode pris.

Vi håber at handle med dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

De har en meget fin og hurtig…

De har en meget fin og hurtig kundeservice.
Tak for det.

21. heinäkuuta 2025

Kære Anni,

Mange tak for din venlige anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os. 🤩

Tak fordi du handlede hos os!

Saanut 5/5 tähteä

Varerne kom som lovet og super venlig kundeservice

Varerne kom som lovet. Desværre var der en fejl på den ene vare, men efter en opringning og fremsendelse af reklamation med billeder, fik jeg uden problemer byttet varen. Super service og meget venlig betjening. Ville ønske alle var som Metz.

18. heinäkuuta 2025

Kære Frank,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at dine varer kom som lovet, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre med reklamationen. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet vores kundeservice som venlig og effektiv. 🤩

Tak for tilliden – og for de pæne ord! 🩷
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Saanut 5/5 tähteä

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Kan anbefales.

25. heinäkuuta 2025

Kære Julie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering. Tak for din anbefaling – det betyder meget for os! 🤩

Vi håber at handle med dig igen snart.

Bedste pris

Bedste pris, nem bestilling, hurtig og problemfri levering. Superfint!

24. heinäkuuta 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede den bedste pris, nem bestilling og en hurtig, problemfri levering. 🤩

Dejligt at høre, at alt har været superfint – vi håber at se dig igen snart!

Nem og hurtig…

Nem bestilling, gratis fragt og et godt tilbud. Super hurtig levering….

23. heinäkuuta 2025

Kære Laila,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du havde en nem bestillingsproces, kunne nyde godt af gratis fragt og et godt tilbud – og ikke mindst en vores super hurtige levering. 🤩

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Kære Leticia,

Mange tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af produkterne.

Vi håber at se dig igen snart!

Flotte ting

Altid hurtig levering, flotte ting til noget billigere pris

15. heinäkuuta 2025

Kære Ellen,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sætter pris på vores udvalg, hurtige levering og gode priser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

God og hurtig levering 👍

17. heinäkuuta 2025

Kære Delia,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringen og hastigheden.

7. heinäkuuta 2025

Kære Sonja,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Metz Support 🌸

Kære Jette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har oplevet god service og hurtig levering.

Vi glæder os til at betjene dig igen.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Og nyder gode produkter.

12. kesäkuuta 2025

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og nyder vores produkterne.

Saanut 5/5 tähteä

Varen blev leveret til tiden og virker…

Varen blev leveret til tiden og virker som god kvalitet.

10. kesäkuuta 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at varen blev leveret til tiden og lever op til dine forventninger i forhold til kvalitet.

Hurtig leveting

18. kesäkuuta 2025

Kære Lise,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt og som forventet.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Hurtigt

Hurtigt, nemt. Har købt flere gange herfra. Der har aldrig været noget at klage over. 👍

11. kesäkuuta 2025

Kære Sara,

Tusind tak for din loyale opbakning og den fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at dine køb hos os altid har været nemme og problemfri.

Vi glæder os til at betjene dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte den ene dag og kunne dagen…

Jeg bestilte den ene dag og kunne dagen efter om eftermiddagen hente min pakke 👍🏻 super hurtig levering 😊

17. kesäkuuta 2025

Kære Alice,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du modtog din pakke så hurtigt – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give.

Vi håber at se dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og pænt emballeret og varen…

Hurtig og pænt emballeret og varen svarende til forventning

16. kesäkuuta 2025

Kære Stinne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, at varen var forsvarligt pakket ind, og at den levede op til dine forventninger.

Vi glæder os til at handle med dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Gode produkter til god pris

Gode produkter til god pris. Vi bad om lidt senere levering pga af ferie. Og det overholdte de til fulde. Meget glad.

11. kesäkuuta 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne, prisen og den fleksible levering. Det betyder meget for os, at vi kunne imødekomme dit ønske i forbindelse med ferie.

Vi håber at handle med dig igen snart!

Saanut 5/5 tähteä

Har bestemt ikke noget at klage…

Har bestemt ikke noget at klage over..Pakken kom et par dage efter bestillingen..

12. kesäkuuta 2025

Kære Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at alt forløb som det skulle, og at pakken nåede hurtigt frem.

Saanut 5/5 tähteä

God pris på en mærkevare

God pris på en mærkevare - fint emballeret og hurtig ekspedition

10. kesäkuuta 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både prisen, emballagen og den hurtige ekspedition. Det er netop sådan en oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at se dig igen snart!

Julie/Metz🌸

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin