Metz A/S Arvostelua 722

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Forløbet har været yderst professionelt fra start til slut, og jeg har især sat pris på den hurtige tilbagemelding undervejs. Det vidner om stor faglighed og en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil gerne give en stor ros til Metz A/S for en fantastisk oplevelse og super god service! Særligt Julie fra kundeservice fortjener et stort tak – hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og gik v... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Når julen er lagt i hænderne på gode samarbejdspartnere, gør det livet lidt lettere for os andre! Vi har igennem efterhånden mange år brugt Metz til at forkæle vores medarbejdere med flotte juleg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Varerne kom som lovet. Desværre var der en fejl på den ene vare, men efter en opringning og fremsendelse af reklamation med billeder, fik jeg uden problemer byttet varen. Super service og meget venlig... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotemyynti
  2. Yrityslahjat
  3. Printtivaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Metz er kort fortalt et reklamegavefirma, og vi arbejder på den ene side med reklamegaver i bred forstand - design, produktion, promotionartikler og profilbeklædning.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Varen levede op til beskrivelsen

Varen levede op til beskrivelsen, hurtig levering, god pris😊

Kære Brian,

Mange tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at både pris og levering faldt i god smag.

Vi håber, du bliver glad for dit køb!

Saanut 5/5 tähteä

Firma med god stil service ekstrem høj…

Firma med god stil service ekstrem høj service

Kære Lone,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! 🙏😊
Vi bliver virkelig glade for at høre, at du oplever vores service som både god og i høj klasse.
Vi bestræber os altid efter en service i høj klasse. 🤩

Det betyder meget for os – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😀

Kære Michael,

Mange tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye sengetøj og det gode tilbud.

Vi håber, du får mange gode nætter i det! 💤✨

Saanut 5/5 tähteä

Så hurtig betjening.havde den bestilte…

Så hurtig betjening.havde den bestilte varer 2 dage efter,Så flot..Kan varmt anbefale
Metz.... Wouv
De varmeste hilsner
Nanna..

Kære Nanna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Det glæder os virkelig, at du modtog din vare så hurtigt, og at du er tilfreds med både produkt og service.

Tak for din varme anbefaling – det betyder meget for os! 💙

Saanut 5/5 tähteä

Levering inden for få dage efter jeg bestilte produkterne.

25. syyskuuta 2025

Kære Jane,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du modtog dine produkter hurtigt og uden problemer.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at se dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

det gik uden problemer og der kan…

det gik uden problemer og der kan sendes til europa. well done

29. syyskuuta 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse! 🌍😊
Vi er glade for at høre, at alt gik uden problemer, og at forsendelsen til Europa forløb som ønsket.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at handle med dig igen!

Saanut 1/5 tähteä

Alt for dyre varer og ikke eksisterende…

Alt for dyre varer og ikke eksisterende kundeservice.

24. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Lasse,

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi tager din kommentar om priser og kundeservice meget seriøst og vil bruge den til at forbedre os.
Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte, så vi kan få rettet op på oplevelsen.
Send en mail til: support@metz.dk eller ring på tlf. nr. 44827200

Vi håber at høre fra dig. 😊

22. syyskuuta 2025

Kære Iben,

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du har oplevet en hurtig levering.

Vi håber at se dig hos os igen snart!

Saanut 1/5 tähteä

Metz kan ikke levere bestilte og betalte varer

Jeg bestilte en vare hos Metz og gennemført betalingen. Dagen efter annullerede Metz handlen:
Vi er desværre nødt til at anullere din ordre - Da vi ikke har flere tilbage af Højttaler aMAJOR2 - sort.
Jeg beklager mange gange.
Håber at du får en dejlig dag.
Med venlig hilsen / Best regards

12. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Frid,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt, at vi desværre måtte annullere din ordre på grund af udsolgt vare. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi arbejder løbende på at sikre, at vores lagerstatus altid er opdateret, så situationer som denne undgås. Tak for din forståelse – og for din tålmodighed.

Vi håber at få lov til at betjene dig igen en anden gang.

Kære Anita,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både varerne og den super hurtige levering.

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Saanut 5/5 tähteä

Gode tilbud og hurtig levering

Tak for en hurtig leverance af min bestilte vare. Det kan vist ikke gøres hurtigere. Kvalitet helt efter beskrivelse - og forventning

27. elokuuta 2025

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse – den var næsten lige så hurtig som vores levering 😄
Vi er super glade for, at både kvalitet og tempo levede op til dine forventninger. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det!

Vi håber, du får stor glæde af din vare – og vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Saanut 5/5 tähteä

Topkvalitet til en god pris og…

Topkvalitet til en god pris og lynhurtig levering.

27. elokuuta 2025

Kære Dorthe,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den lynhurtige levering.

Vi håber at handle med dig igen snart!

Meget tilfreds.

God hjemmeside, nem at navigere rundt på.
God besked om ordrebekræftelse, betaling og levering. Fine varer, der var i solid indpakning. Hurtig levering.
Er meget tilfreds.

20. elokuuta 2025

Kære Anni,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, information undervejs, indpakning af varerne og den hurtige levering.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds – og vi ser frem til at handle med dig igen!

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering
Gaven er ikke givet endnu men regner ikke med at den skal byttes

21. elokuuta 2025

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og levering.

Vi håber, at gaven vækker glæde – og at der ikke bliver behov for bytning.

Hurtig levering.

Hurtig levering af lampebord, alt i fineste orden.

15. elokuuta 2025

Kære Bettina,

Mange tak for din anmeldelse! 😊
Vi er så glade for at høre, at dit lampebord blev leveret hurtigt og alt var i fineste orden.

Vi håber at se dig igen snart! 🤩

Julie/Metz🌸

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. God pris og stort udvalg. Levede op til min forventning

4. elokuuta 2025

Kære Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering, pris og udvalg – og at alt levede op til dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Gode varer

Gode varer, gode priser, hurtig levering

5. elokuuta 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både varerne, priserne og den hurtige levering.

Vi håber at handle med dig igen snart!

Fin og overskuelig hjemmeside

Fin og overskuelig hjemmeside, med fine varer og tilbud. Hurtig levering.

23. heinäkuuta 2025

Kære Henriette,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du synes godt om vores hjemmeside, udvalg og tilbud – og at leveringen var hurtig.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Julie/Metz🌸

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin