Fantastisk god service, og super flot gravering! Kæmpe anbefaling herfra. Tak for hurtig hjælp via. Mail og opkald.
Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Näytä lisää
Endnu en gang en super service fra Memozz, som jeg klart kan anbefale, og gør hvis jeg kan komme til det. Jeg har efterhånden købt en del, både til barnedåb, fødselsdage, julegaver og bryllupper, fø... Näytä lisää
En rigtig positiv og god oplevelse at handle hos Memozz. Jeg havde ændringer til mit flag flere gange og Jens Peter var super tålmodig og sød. Flaget vakte glæde og var rigtigt flot lavet. Jeg anbef... Näytä lisää
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Tanska
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det stod på deres hjemmeside at de…
Det stod på deres hjemmeside at de holdt ferie - og alligevel kom min ordrer til den tid jeg ønskede. Det kalder jeg service.
Fantastisk sted at handle
Virkelig god, venlig og hurtig service, selv når det er en specialfremstillet vare og selvom det er midt i deres ferie 🙈 hurtigste forsendelse, jeg har oplevet i en webshop. Vender bestemt tilbage igen.
Ændring i anmeldelsen
Ændring. En fejl i første anmeldelse har taget fejl af to forskellige virksomheder som jeg bestilte produkter hos. Hos jer har jeg købt meget og er fuldt ud tilfreds ikke noget at klage over.
Beklager selv fejlen god kundeservice hos jer og hurtig respons 👍🙂
En mega god service
En mega god service, nem og fleksibel dialog om design. Utrolig hurtig forsendelse. Nok en af de bedste muligheder inden for sidste minut gave ideer
Det er så flot lavet og meget hurtig…
Det er så flot lavet og meget hurtig ekspedition
Fuldstændig fantastisk service
Fuldstændig fantastisk service!
Helt igennem skønne produkter, hurtige og fantastisk service! En klar anbefaling :)
Hurtig levering og godt produkt 👍🏼
Fantastiske flagstænger
Fjerde flagstang i løbet af 5 år er nu modtaget. De er alle så flotte. Altid god kundeservice.
Sublim kundeservice
Sublim kundeservice og gode produkter.
Kun ros og positivitet at sige efter 12 år som kunde .
Hurtigt og nemt at bestille og levering…
Hurtigt og nemt at bestille og levering næste dag
Meget smukt bestik
Meget smukt bestik, pæn gravering.
Nemt at bestille og hurtig levering
Super hurtig og fine varer
Farve og design passer fint og det var…
Farve og design passer fint og det var samtidig en hurtig levering
God oplevelse.
Fin service, rådgivning, aktiv deltagelse i min opgave,
hurtig levering og produktkvalitet, alt var over forventet.
Bent.
Virkelig god service og flot vare.
Virkelig god service og flot vare.
Bestilte et flag med graveret bund, fik det og var utilfreds med gravering. Ringede til firmaet og fik super god betjening. Straks blev der lavet ny bund og afsendt. Så nu har jeg et flot flag til barneo
Hurtig levering med gravering