Memira Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg hadde rundet 50 år, og var begynt med lesebriller. Tok kontakt med Memira som satte meg opp til time bare 3 uker etter henvendelsen. I løpet av 4 uker hadde jeg fått byttet linser. Profesjonelt og... Näytä lisää

Jeg er helt avhengig av synet mitt men måtte vurdere å operere p g a alder og stadig dårligere syn som ikke kunne kureres med briller. Vurderte å "ta" 1 øye av gangen "for sikkerhets skyld", men våget... Näytä lisää

Jeg følte meg svært godt ivaretatt hos Memira og opplevde trygghet gjennom hele prosessen. Før den fysiske forundersøkelsen var jeg usikker på om jeg skulle gå videre med operasjon, men personalet var... Näytä lisää

1. Silmäklinikka
  2. LASIK-kirurgi

Om Memira

Hvorfor Memira?
Med en øyeoperasjon kan vi behandle nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Memira er ikke bare Nordens ledende kjede innenfor synskorrigerende kirurgi, men vi er også en av de største aktørene i verden når det gjelder linsebytteoperasjoner. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne savner. Våre kirurger har en samlet erfaring fra over 400 000 øyeoperasjoner. Vi har et klinisk råd og en kvalitetsgruppe som hele tiden følger og analyserer ny teknikk og nye metoder. Vi benytter noen av markedet mest utprøvde og veldokumenterte tekniske hjelpemiddel og metoder.
5 års trygghetsgaranti
Alle våre kunder dekkes av vår trygghetsgaranti. Det innebærer at du som kunde har muligheten til fri gjenbesøk hos oss i løpet av de 5 første årene etter operasjonen, fri kompletterende operasjon i 5 år etter operasjonen, vakttelefon for umiddelbar hjelp dersom noe føles feil etter operasjonen og fri mottagelse på alle våre 46 klinikker i Norden.
Fornøyde kunder
Memira arbeider systematisk med kvalitet og pasientsikkerhet. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne ikke har. Vi arbeider systematisk og seier nei til hver fjerde kunde som vil operere seg – vi tar aldri neon sjanser. Alt dette gjør at vi har en fantastisk kundefornøydhet. Les gjerne historiene fra noen av alle de kundene som har ønsket å dele sin erfaring.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

144 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God informasjon og oppfølging

God informasjon og oppfølging før, under og etter operasjonen.

8. joulukuuta 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at du opplevde god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen.
Takk for at du valgte oss😊

Med vennlig hilsen Memira

Veldig bra behandling å oppfølging.

Veldig bra behandling å oppfølging.

3. maaliskuuta 2026

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Så fint å høre at du er fornøyd med både behandlingen og oppfølgingen.
Takk for at du valgte oss😊

Brillefri

Nydelig og ikke være avhengig av briller.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, og takk for at du valgte oss 😊

Med vennlig hilsen Memira

Svært fornøyd med resultatet etter…

Svært fornøyd med resultatet etter operasjonen.
En fantastisk operasjon - ingen smerter etterpå. Ikke noe å kvi seg for.

18. marraskuuta 2025

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at du er svært fornøyd med resultatet, og at opplevelsen var smertefri og trygg. At du setter av tid til å dele din opplevelse betyr mye for oss.

Takk for at du har gitt oss din tillit😊

Med vennlig hilsen Memira

Det er bare helt topp å få synet…

Det er bare helt topp å få synet tilbake som det var da jeg var 20 år.

24. helmikuuta 2026

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Det er svært givende å høre at du opplever synet som da du var 20 år igjen, som er akkurat slike opplevelser vi jobber for å skape.

Tusen takk for din tillit😊

Med vennlig hilsen Memira

Jeg har hatt en utelukkende positiv…

Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en klasse for seg, de følger deg tett opp både før, under og etter operasjonen. Servicen er upåklagelig, og jeg kan trygt anbefale denne klinikken til andre som vurderer en synsundersøkelse eller operasjon.

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for en fin og grundige tilbakemelding! 😊
Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en utelukkende positiv opplevelse, og at du følte deg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi er spesielt glade for at du trekker frem kommunikasjonen og oppfølgingen, noe det er noe vi legger stor vekt på.

Tusen takk for anbefalingen din, og takk for at du valgte oss 😊

Med vennlig hilsen Memira

Beste investeringen jeg har gjort for…

Beste investeringen jeg har gjort for meg selv

19. tammikuuta 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Så utrolig hyggelig å høre at du opplever dette som den beste investeringen du har gjort for deg selv. Det betyr mye for oss.

Takk for at du valgte oss 😊

Befriende

Hverdagen er mye bedre. Før var det mye stress med alle typer briller (data-briller, lesebriller osv)
Høy kostnad for operasjonen , men har igjen en enklere hverdag. Anbefaler på det sterkeste å utføre dette hvis du har mulighet.

24. marraskuuta 2025

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at hverdagen har blitt enklere og mindre stressende uten behov for briller. Vi forstår at det er en investering, og det betyr mye å høre at du opplever at det har vært verdt det. Tusen takk for den sterke anbefalingen.

Takk for at du valgte oss 😊

Profesjonelt og ivaretakende personale

Profesjonelt og ivaretakende personale. Perfekt syn i dag, 3 mnd etter synskorrigerende kirurgi med ICL. Jeg er svært fornøyd.

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så godt å høre at du opplevde personalet som profesjonelle og ivaretakende, og at du opplever goderesultater etter ICL-operasjonen. Det gleder oss at du er svært fornøyd med resultatet, og takk for at du valgte oss😊

Med vennlig hilsen
Memira

Info om kjøring i mørket.

Synes hele opplevelsen var bra, men sliter litt med å kjøre på kvelden og synet er litt tåkete. Har ikke vært på 3 måneder kontroll.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for at du deler erfaringen din😊
Så fint å høre at du opplevde helheten som bra. Samtidig er det viktig for oss å følge opp det du beskriver med kveldskjøring og tåkete syn. Vi anbefaler at du møter til 3-månederskontrollen, eller tar kontakt med oss, slik at vi kan gjøre en vurdering og hjelpe deg videre.

Med vennlig hilsen
Memira

Brillefri!

Det er deilig å slippe brillene!

10. helmikuuta 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at det føles deilig å slippe brillene, og takk for at du valgte oss😊

Svært vellykket operasjon

Svært vellykket operasjon. Godt ivaretatt fra start til mål.

5. maaliskuuta 2025

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at du opplevde operasjonen som svært vellykket og at du følte deg godt ivaretatt hele veien.

Med vennlig hilsen Memira

Godt informert før og etter…

Godt informert før og etter opperasjonen. Hygelige folk å prate med.

11. marraskuuta 2025

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊
Så fint å høre at du opplevde god informasjon både før og etter operasjonen, og at du møtte hyggelige folk underveis.

Laser operasjon i Bergen hos Memira

Jeg har tatt laser operasjon 05.11.2025 i Bergen og er Veldig fornøyd. Profesjonell kirurg og veldig god veiledning fra de ansatte. Kan absolutt anbefale!

5. marraskuuta 2025

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at du er veldig fornøyd med laseroperasjonen i Bergen, og at du opplevde både profesjonell kirurg og god veiledning fra de ansatte. Tusen takk for anbefalingen!

Med vennlig hilsen Memira

Kompetente og trivlige ansatte ,som ga…

Kompetente og trivlige ansatte ,som ga meg den trygghet jeg trengte i syns korrigeringen.

5. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du opplevde våre ansatte som både kompetente og trivelige, og at du følte deg trygg gjennom hele prosessen.

Takk for at du deler din erfaring med oss😊

Fikk synet tilbake.

Jeg fikk utført operasjon raskt og uten komplikasjoner av noen art. Jeg fulgte instruksjonen fra Memira i forhold til drypping, ikke vann i øynene etc. etc. nøye.
Jeg er meget fornøyd med resultatet, ja faktisk bedre en forventet.

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så godt å høre at operasjonen gikk raskt og uten komplikasjoner, og at resultatet ble enda bedre enn forventet. Det er også fint å høre at du opplevde rådene og oppfølgingen som tydelige og nyttige😊

Med vennlig hilsen Memira

Fantastisk å være brillefri.

Fantastisk å være brillefri.

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så herlig å høre om din opplevelse, og takker for at du valgte oss😊

Med vennlig hilsen Memira

Memira kan anbefales på det varmeste

Veldig fornøyd med personalet jeg var i kontakt medog syns resultatet ble som beskrevet på forhånd.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Memira

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd både med personalet du var i kontakt med, og at resultatet ble som forventet. Takk for at du valgte oss😊