Helt og aldeles positiv oplevelse, ikke mindst de ansatte i huset, gør oplevelsen god. Lige fra deres opringning for aftale om tid, følte man sig godt tilpas og imødekommet på en skøn måde. Tilsva... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super professionelle, og god service, og resultatet er perfekt. Det er dejlig for at slippe for briller. Taak Århus Memira👍 Hilsen John juhl🤗
Yritys on vastannut
For det første! Kæmpe Tak for at give mig synet tilbage efter min grå stær operation. De største anbefalinger her fra, At komme et sted hen som Memira i st Kannikestræde hvor man bliver mødt af sødt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Memira er Skandinaviens største udbyder af synskirurgi og privat øjenlægehjælp – samlet ét sted. Hos os får du adgang til både avanceret synskorrigerende øjenkirurgi og specialiserede øjenlægeundersøgelser, alt sammen med fokus på højeste kvalitet, tryghed og et personligt behandlingsforløb. Vi hjælper mennesker med alle typer synsfejl – nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn – og tilbyder samtidig konsultationer og behandlinger for en lang række øjensygdomme via vores privat øjenlægeklinik. Synskirurgi – et friere liv uden briller og linser. Vi anvender den mest avancerede og veldokumenterede teknologi til at korrigere dit syn – og vi gør det kun, hvis det er forsvarligt. Vores øjenkirurger er blandt de mest erfarne i Norden og foretager årligt over 20.000 øjenoperationer. Det giver dig tryghed i hele forløbet – fra første undersøgelse til sidste opfølgning. Vores garantier er blandt branchens bedste: • Op til 10 års tryghedsgaranti på øjenlaserbehandlinger • 5 års tryghedsgaranti på linseudskiftninger Vi opererer kun, hvis både optiker og øjenkirurg vurderer, at behandlingen vil give dig et trygt og godt resultat. Faktisk afviser vi omkring hver femte, der ønsker operation – af hensyn til sikkerheden og dine langsigtede resultater. Privat øjenlæge – hurtig hjælp uden henvisning. Hos Memira kan du også få tid hos en specialiseret øjenlæge – uden ventetid eller henvisning. Vores øjenlæger tilbyder grundige undersøgelser, second opinions og behandling af øjensygdomme som grå stær, tørre øjne, AMD, øjenlågsproblemer og meget mere. Uanset om det handler om synskirurgi eller generelle øjenproblemer, er du i sikre hænder. Kvalitet og transparens i højsædet. Vi er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel og er de eneste i branchen med en dedikeret afdeling, som udelukkende arbejder med klinisk kvalitetsudvikling. Vores priser er gennemsigtige – alt er inkluderet: • Operation af begge øjne • Kontroller og opfølgning • Øjendråber og medicin • Supplerende behandlinger • Tryghedsgaranti Hos Memira prioriterer vi mennesket bag øjnene. Vi investerer løbende i udstyr, efteruddannelse og forskning, så du kan være sikker på at få markedets højeste standard – både teknisk og menneskeligt. Landsdækkende tilstedeværelse – altid tæt på dig. Du finder Memiras klinikker overalt i Skandinavien – med hele 16 klinikker i Danmark, hvor vores dedikerede teams af optikere, øjenlæger og patientrådgivere står klar til at tage hånd om dit syn. Vi glæder os til at byde dig velkommen – uanset om du drømmer om at slippe for briller, eller har brug for øjenlægehjælp i trygge rammer.
Yrityksen kirjoittama

Få gratis kontroller og supplerende behandling i op til 10 år efter din operation – uden ekstra omkostninger. Din tryghed er vores førsteprioritet.
Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Farum, Kolding, København, Maribo, Næstved, Odense, Roskilde, Svendborg, Viborg, Tanska
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I 2009 fik jeg linseudskiftning (RLE) på begge øjne,
hos Memira i Odense.
Nu 17 år senere (2026), ved check
hos Memira i Kolding,
ser jeg stadig "godt ud".
Så endnu et tak for et godt syn.

Hilsen John juhl🤗

Vastaus yritykseltä Memira
Tilsvarende, ved ankomst og modtagelse i reception, startede besøget på en enorm positiv måde.
Alle jeg var i kontakt med skabte en skøn stemning. Professionelt og 'on time' (præcise). Tip Top og anbefalings værdigt -et vældig hyggeligt hus. Tak herfra

Vastaus yritykseltä Memira
Overordnet set en god oplevelse. Det der trækker den ned fra 5 stjerner er Tobias fra kundeservice. Resten af processen kan der ikke sættes en finger på, professionelt og godt. Personalet i Aalborg er mega søde og grundige. Aalborg afdelingen kan jeg rolig anbefale til andre.

Vastaus yritykseltä Memira
En gennemgående tryg oplevelse der lever helt op til det jeg havde forventet og var lovet inden operationen.

Vastaus yritykseltä Memira
Super oplevelse og nu med virkelig godt syn.

Vastaus yritykseltä Memira
Skulle skiftet linser for flere år siden! Det er så dejligt og så nemt at se kunne uden briller! Operationen tog ingen tid - jeg har ikke haft bivirkninger - alt forløb perfekt. Jeg er meget tilfreds med Memira!

Vastaus yritykseltä Memira
Turde endelig at få en linseudskiftning, som jeg nu er enormt glad for, at jeg gjorde. Og det var en fornøjelse at få det gjort hos Memira i Aarhus, som hele vejen igennem har været yderst hjælpsomme og dygtige på alle måder.

Vastaus yritykseltä Memira
Høj kompetance/kvalifikation. Høj service. Positivt resultat.

Vastaus yritykseltä Memira
At få laser-opereret mine øjne, så jeg ikke længere skal døje med kontaktlinser, er nok det letteste og bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv :)

Vastaus yritykseltä Memira
Hurtigt - nemt og meget enkelt. Det var ikke nødvendigt jeg var så nervøs. Alt forløb perfekt

Vastaus yritykseltä Memira
Jeg har følt mig 100 % tryk ved Memira. Er glad for OP og det efterfølgende forløb.

Vastaus yritykseltä Memira
Det bedste klinik med både høflighed og dygtige mennesker i Memira Århus

Vastaus yritykseltä Memira
Jeg sidder nu her dagen after min RLE operation og skriver dette her - en fantastisk og næsten surrealistisk oplevelse! Memira Kolding har bestemt gjort deres for, at jeg nu føler mig tryk og glad med mine “nye” øjne :-) Tusind tak til personalet, kirurgen og sygeplejerskerne!

Vastaus yritykseltä Memira
Jeg skulle have lavet en øjenundersøgelse i forbindelse med professionel boksning hos Memira. Allerede udenfor døren bemærkede jeg, at begge receptionister havde hovedet nede i deres computere, men så snart jeg åbnede døren, løftede de begge hovedet og fik skabt øjenkontakt med mig. Begge smilede, hvilket straks skabte en rar og imødekommende stemning
Ulla, den ene receptionist, bød mig velkommen og spurgte, hvordan hun kunne hjælpe mig. Jeg forklarede, hvad jeg skulle have lavet, og hun informerede mig grundigt om forskellene mellem de forskellige typer øjenundersøgelser for at sikre, at jeg fik den rette, især med tanke på, at det skulle bruges til professionel boksning. Hun viste mig, hvor jeg skulle sidde, og forklarede, at hendes kollega ville hente mig, hvilket hun gjorde med stor professionalisme
Kort efter blev jeg hentet af Tina, hendes kollega, som var mindst lige så smilende og imødekommende. Hele forløbet var professionelt, og man kunne tydeligt mærke, at personalet er vant til at arbejde med mennesker
Selve undersøgelsen var grundig, og jeg blev guidet og informeret gennem hele processen. Til sidst fik jeg faktura og dokumentation leveret i en plastiklomme, en lille detalje, der vidner om gennemtænkt service
Sjældent har jeg oplevet et personale med så højt service niveau og så stor professionalisme. Jeg kan varmt anbefale Memira til alle, der ønsker en tryg og kompetent oplevelse

Vastaus yritykseltä Memira
Meget tryg oplevelse af hele forløbet! Meget professionelt

Vastaus yritykseltä Memira
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.