2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,6

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Aangekomen in de winkel om een motor…

Aangekomen in de winkel om een motor aan te schaffen, komt er een man aangesloft met een tas koffie, ik vzeg de man dat ik een hobbywing motor 10,5 kom halen die op stock ligt. Eerste antwoord “ ik ken niks van Rc meneer. Wij werken enkel met referentiecodes. Ik maak hem duidelijk wat ik wil. Waarop hij zegt “ ken je daar wel genoeg van . Ik antwoord “ ben al bezig van 1989 dus zal wel lukken. Antwoord van winkelbediende “ zou je niet beter beginnen verven !!!!!! NOOIT NOG 1 VOET HIERBINNEN. Betaal nog liever het dubbele ergens anders

18. syyskuuta 2026

Ik woon in Grimbergen

Ik woon in Grimbergen, ik ben lid van verschillende rc modelbouwclubs, huizingen is een 1/2uur rijden .
Daar aangekomen was er 1 koppel in de winkel en een jonge man in gesprek met een andere man , ik heb 10 min staan wachten in de winkel , 1 maal heb ik een man gezien met kleding van mcm, na 10 min sprak ik de jonge man aan en vroeg heel vriendelijk of er iemand was die mij kon helpen , er van uitgaande dat deze jonge man iemand van de winkel was daar hij al de hele tijd uitleg aan het geven was aan de andere man , de jonge man antwoordde vriendelijk dat hij iemand ging halen , enkele seconden later kwam de man in het zwart gekleed van mcm de winkel in gestormd en begon mij uit te schelden dat ik de mensen met rust moest laten ????? Toen ik hem vroeg wat het probleem was herhaalde hij dat ik de mensen met rust moest laten , toen ik antwoordde dat ik hem al 10 min niet had gezien moest ik de winkel verlaten anders belde hij de politie, ????? Wat een onbeschoft individu, aankoop van 500 euro zal ik dan ergens anders doen en ik heb hem beloofd dat ik dit of sociale media zal zetten
Mij zien ze daar niet terug en ik zal alle leden hierover inlichten

2. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wat een slechte service en misleiding…

Wat een slechte service en misleiding op de site!
Stekkers besteld, ze adverteren met bulk, foto van bulk, (5ST en het nummer voor 5 stuks) en vervolgens maar 1 krijgen. Ik google op het nummer waar ze mee adverteren, en is een nummer voor 5 stuks!
Bellen, maar geven niet thuis! zelfs niet toen ik ze confronteerde met het feit dat het hier niet goed staat, omdat ze bij andere stekkers het anders omschrijven.
Foutjes heb ik begrip voor, maar niet voor dit dat bv de desbetreffende producten worden aangepast op de site, maar dat wilden ze zelfs niet doen, belachelijk. Nooit geen bestelling meer bij dit bedrijf dus!!

10. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ik heb een bestelling gedaan…geen reactie

ik heb een bestelling gedaan online,echter krijg geen bevestiging email van mijn bestelling.
Krijg ook geen informatie of ze mijn bestelling verzenden.
Klachten formulier ingevuld, echter geen reactie tot dusver.
heb 2 telefoonnummers van ze gebeld tot 4x aan toe, nemen nooit de telefoon op.
Du het is maar hopen of en waneer ze mijn bestelling gaan opsturen..mijn geld hebben ze in ieder geval wel.

1. marraskuuta 2024

Heel teleurgesteld in service

In augustus een crawler (Katana Scaler) besteld. Deze bleek niet te werken bij levering. De batterij was versleten van te lang te liggen. In de winkel geweest voor omruiling van de batterij, er was geen batterij voorradig. Nieuwe batterij mogen bestellen, maar we moesten wel verzendkosten betalen. Met de nieuwe batterij heeft de auto nog geen half uur kunnen rijden, vooraleer de tandwielen afbraken. Nieuwe tandwielen hebben we zelf mogen betalen, incl. verzendingskosten. En wederom hebben de tandwielen het maar 5 minuten volgehouden voor ze weer kapot waren. Deze auto heeft ons al veel geld gekost en totaal geen service vanuit de winkel. Garantie staat niet in hun woordenboek en medewerkers stellen geen oplossing voor en schepen ons af.

13. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin