Jeg vil varmt anbefale Marinetorvet! Ikke kun havde de den bedste pris på min nye kortplotter, de bekræftede og sendte indenfor én timer efter ordreafgivelse og jeg modtog pakken dagen efter. Det er... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds med min handel hos marinetorvet. Jeg bestilte en el motor til min båd fredag, og overaskende nok så kunne jeg hente den dagen efter, lørdag, ved min postomdeling. Det var god... Näytä lisää
Hverken i Danmark eller Tyskland fandt jeg de ønskede varer billigere. Nærmeste konkurrent (som er i DK) ville have godt DKK 700 mere. En del danske webbutikker går i baglås, når man indgiver et u... Näytä lisää
Absolut bedste marineshop i DK. Har købt derfra >20 gange har aldrig haft problemer. Selv når ting en sjælden gang går lidt skævt er der ikke en finger at sætte på deres support. De er til at stole på... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bådudstyr, fiskegrej, søkortplotter, GPS, fishfinders, radar, vhf, kikkerter, Garmin Lowrance, Furuno mm.
Amagerbrogade 207, 2300, København S, Tanska
- info@marinetorvet.dk
- www.marinetorvet.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Vender ikke tilbage på henvendelse…
Vender ikke tilbage på henvendelse efter fysiks fremmøde i butikken på Amager, siger at en nyindkøbt autopilot kan kommunikere med en nyindkøbt GPS via en app, men det viser sig ikke at være usandt.

God hjemmeside
God hjemmeside. Meget hurtig ekspedition og levering. Firmaet kan varmt anbefales.

Elendig Behandling
Købte nye fendere, liner i butikken, men fenderovertræk havde de ikke, men ville bestille dem til dagen efter - de kom så aldrig, havde betalt for det hele samlet. Vi aftalte så, da de ikke kunne skaffe dem, ville jeg få mine penge retur for de varer de ikke kunne skaffe. Nu er der gået 14 dage yderligere og jeg har stadig ikke set mine penge. Købte dem i stedet via en anden forhandler og fik dem tilsendt 2 dage efter, til halv pris.

Vastaus yritykseltä Marinetorvet
Hurtig levering og fine varer
Hurtig levering og fine varer. Bestilte 6 redningsveste, som blev leveret meget hurtigt.

Vastaus yritykseltä Marinetorvet
Hurtigt levering og varen var som den…
Hurtigt levering og varen var som den skulle være, og prisen god for varen.og rigtig god service.
Gode priser
Gode priser, god vejledning og hurtig levering. Handler helt sikker her igen.

God service 😊
Varen leveret på 1-2 dage, dog tjekkede udleveringsstedet varen sent ind, så den først kunne hentes dagen efter at postnord havde annonceret, men marinetorvet undersøgte straks hændelsen da jeg beklagede mig.
Super god kundeservice af Jens
Har købt: (28/4-2023)
Hempel Silic One propeller Kit, Hempel Light Primer, Underwater Primer.
Jeg troede produkterne var for gamle, da datoerne på produkterne var udløbet. Kontaktede Hempel og fik at vide at datoerne var sidste brugsdato. Kontaktede derefter leverandøren, med lidt en sur mine, da jeg stod og skulle bruge produkterne med det samme.
Jens oplyste mig om at han var meget sikker på at datoerne var produktionsdatoen.
Jeg kontaktede derefter selv Hempel igen og snakkede med yderligere 2 medarbejdere. De var i tvivl om datoer.
Jens gjorde sig så den ulejlighed, med meget kort varsel at kontakte Hempel, og han fik ikke fat i en uvidende kundeservice medarbejder, men en som kunne svare.
Datoerne er produktionsdatoen og alt maling kunne bruges. Kæmpe ros til Jens for sin indsats. Virkeligt god kundeservice. Kan varmt anbefale Marinetorvet, de ved hvad de snakker om. De ved mere om Hempelprodukter end Hempels egen kundeservice.

Vastaus yritykseltä Marinetorvet
Hurtig levering til en god pris
Hurtig levering.
Super nem og hurtig ekspedition
Bestilte et par Greys G4 (Solbriller)…
Bestilte et par Greys G4 (Solbriller) hos dem.
Modtog dog en noget ældre model - Greys G2 som var pakket ned i æske mærket med Greys G4. Labelen som sad uden på æsken sad halvt-løst som om den var eftermonteret.
Snakkede med butikken som i første omgang tilbød at ombytte til G4 - da han tjekkede lageret havde de kun Greys G2 hjemme.
Om det er bevidst snyd eller ej kan jeg ikke vurdere - dog kan jeg se at modellen Greys G4 stadig er at finde på deres hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Marinetorvet
let bestilling & hurtig lev.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Ingen tvivl om jeg vender tilbage med et nyt køb.
Tommel up herfra Jylland :-)