Bestilte produkter der var på lager. Alt modtaget efter 4 dage som aftalt og forventet. Fin opdatering under hele forløbet.
Hej marinelager folk. Takker for en god vejledning i telefonen og efterfølgende bestilling og køb af den Albinpumpe. Den ser superfin ud, fylder ej meget, og med tilhørende 90 graders bøjninger... Näytä lisää
Jeg fik bestilt min ordre fredag formiddag og tænkte, at den måske nåede at komme lørdag. Jeg fik besked fra postnord, at den pludseligt først kommer mandag - men det var ok, så henter jeg blot vand... Näytä lisää
Nu her jeg igennem et par dage forsøgt at få hjælp til et produkt jeg har købt hos marinelagret, en kortplotter samt et tilhørende C-map kort - en medarbejder skulle ringe tilbage men gør det ikke..... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Marinelageret - online lagersalg af bådudstyr, stort udvalg, kvalitet til lavpris
Tanska
- www.marinelageret.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Virkelig god maling.
Ingen tillid til ny ejer
Havde købt et marine toilet, i sommer 25, varen blev leveret efter forventning, dog havde de leveret den forkerte. Jeg ringede flere gang men kunne ikke kom igennem. Jeg skrev flere gange men fik intet svarer. Endelig fik jeg instruks og retursedler. Jeg sendt varen retur og bedt om at enten sende en gavekort eller den rigtig model. Jeg hører intet! Efterfølgende får jeg at vide at de var gået konkurs. Advokaten der tog sig af konkursbo lovet at ringe tilbage så snart der var tjek på overtagelsen af den nye ejer, men vendt aldrig tilbage. Jeg forsøgt kontakt til til den ny ejer hvor det lykkedes at kom igennem via mail. Han lovet også at han vil vende tilbage, men intet sket. Senere fik jeg kontakt via telefon hvor har stort set sagde at "det var ikke hans problem!" Har fået at vide fra advokaten at hvis han har modtaget min toilet i retur, skal han erstatte den. Jeg har igen skrevet til den ny ejer men bevis på at PostNord har leveret pakken til adressen, og bedt om en dialog på en fornuftig løsning, men ingen overraskelser...intet svar! Det er dybt useriøst. Jeg kan se at firmaet har fået 5 stjerne, men det må har været før ejerskift! Jeg håber snart at han vil komme til fornuft, hvor jeg vil overveje fremtidige køb, men indtil videre, vil jeg bare sende en lille advarsel til alle.
Jeg er meget tilfreds med servicen,
Jeg er meget tilfreds med servicen,
og næste gang bestiller jeg gerne varerne.
Lang leveringstid og ingen svar på mail.
Svarer ikke på mail. Bestilte en vare med 2-3 dages leveringstid. Efter bestilling fik jeg st vide at varen var på fjernlager med 3-10 dages leveringstid.
Har spurgt til leveringstid to gange uden svar, da jeg står og skal bruge varen.
Nu 8 dage efter bestilling er det ikke sket noget, end ikke en besked om st varen er afsend - dårlig kundeservice.
Har afbestilt varen på mail, så må vi se om de reagere på det, og købt et andet sted med dag til dag levering.
Ros for besvarelse af afbestilling - 4 timer respons.
Let at finde varen jeg skulle have og…
Let at finde varen jeg skulle have og nem at bestille
Svarer ikke på mail og tlf
Bestilte en grill 15. december sidste år. Det skulle have været en julegave. Modtog ordrebekræftelse, men indtil videre intet andet. Den 28.12 skrev jeg til Marinelageret som på hjemmesiden oplyser følgende: "Tøv ikke med at ringe send en e-mail hvis du har spørgsmål". 2. januar har har jeg stadig intet hørt og ikke modtaget min vare. Er der nogen hjemme?
Gode produkter umiddelbart
Gode produkter umiddelbart, men brugt som gave.
Besvarer ikke henvendelser
Bestilte den 25. november og modtog varerne den 28. november. Samme dag skrev jeg til dem, da jeg mener at have modtaget en forkert vare.
Har efterfølgende rykket for svar den 5., 10 og 12. december, men har dags dato (14. december) stadig ikke hørt fra dem.
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering og varen helt i orden
Pas på... de har intet lager, selv om de siger at de har!
D. 20 oktober bestilte jeg en kortplotter der stod som "På lager".
Da ordren stadig kun stod som "bekræftet" efter 3 dage, sende jeg dem en mail for at høre hvornår jeg kunne forvente at modtage varen.
Da jeg yderligere 3 dage senere stadig ikke havde fået svar, ringede jeg ind og fik fat i en medarbejder der sagde at han ville undersøge og ringe tilbage - jeg hørte aldrig fra ham.
Da der var gået 2 uger, ringede jeg ind igen og spurgte til levering.
"Åh... den er på lager hos vores leverandør i England og ikke kommet hjem endnu... måske i næste uge - du hører fra mig på mandag"
Det er nu onsdag og jeg har igen intet hørt.
Min vare står stadig som "bekræftet", det er næsten en måned siden jeg bestilte en vare der var "på lager" og næsten en måned siden pengene blev trukket.
Det tager 2 dage at få leveret noget fra England - Så for mig lugter det lagt væk af at de enten er på vej ud i endnu en konkurs eller at ikke har likvider til rent faktisk at betale deres leverandører...
Jeg begynder så småt at indse at mine næsten 6.000,- nok er tabt og at jeg skal have fat i forbruger ombudsmanden for at få dem til at lukke hjemmesiden inden flere bliver snydt!
Gør dig selv en tjeneste og handl et andet sted!
de havde lige det vi skulle bruge,selv…
de havde lige det vi skulle bruge,selv om vi har ledt efter det alle vegne
hurtig levering,der handler vi igen
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille på hjemmesiden, varen kom hurtigt. Thumbs up herfra!
Hurtig betjning
Jeg har nu ventet snart 2 uger på noget…
Jeg har nu ventet snart 2 uger på noget der var på lager, jeg har forespurgt på mail, men intet svar fået.
Havde jeg vidst det, så havde jeg nok valgt andetsteds..